שאלות, הודעות בקשות

edensh

New member
שרשור תמונות של עופר

אני מתחיל תמונה וכל אחד או אחת צריך לשים תמונה אחרת של עפר לא כמו של אחרים

הכינויים...

שכל.. אחד יספר למה הוא בחר את הכינוי שלו ככה! וכמה כינויים יש לו ואם בא לו שיכתוב אותם! שלי סתם, רציתי לחשוב על משו מגניב וזה מה שעלה לי!ולי יש עוד 1 שכבר לא בשימוש שנה לפחות ואני לא זוכרת אותו!! *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* N!תק 2ל* ע!תק *+*+*+*+*+*+*+*+*+**+*+*

sdavid1

New member
../images/Emo53.gifנמחקו לי כל ההודעות שללי ואני

לא יכולה לקרוא אותם..

oshriti123

New member
אושרית- תשרשרי! תיקסם

מצטערת על ההודעה החדשה,אני כותבת עכשיו מהפלאפון ואין לי מושג איך לנצלש פה אז אל תצעקו עלי תשרשרי!!11! חח טוב אני כותבת המשך

קרן1991

New member
חחחח ראיתם

לפני הפרק של היום היה קטע כזה של טלי שרון כמועמדת לפרס אוסקר וראו אותה ואת קייזי משחקים ביאזה סרט ! האמת טלי נראתה לא משהו בסרט... אבל בראיון היא נראתה אחלה

אין לי מושג לאן לשרשר..

אבל שמתם לב שלא הייתה אף סצנה שרננה ןכפיר מדברים על ה"חיטוי" שרננה עשתה אחרי שהיא גילתה על ההתערבות?? הייתי בטוחה שיהיה!! ממש חיכיתי לזה.. ולא היה ורק עכשיו נופל לי האסימון... אני יודעת שבטח אין מה להגיב אבל סתם היה בא לי לשתף אתכם

actress

New member
היום בידיעות יש כתבות על כל ה

החבר'ה, מעין סיקורים כאלה (שכחתי את המוסף)

לא קשור לפרום[יצחק רבין ז''ל כנסו]

מי ראוה טלנובלה בע''מ יום ראשון נפתלי מתחלף יששש סוף סוף פרק 10!! יצחק רבין ז''ל אתר מיוחד בשביל זה! http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=16036630516452 זוכרים אותה? כנסו לאתר ההנצחה!!! תודה רבה!!

מי פגשה את אוהד? מי? אני!!!!../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה למה שקרה.. אני עדיין בהלם ובשוק! אני אני סיוון פגשתי את אוהד =] אההההההההה
אהאהאהאהאהאהא
אהההההההאהאהאה
אוהדדדד
דדדדדדדדדדד
דדדדדדדדד
טוב זה התחיל ככה: הגעתי למופע המיטה כוכב נולד עם חברות שלי ואז שתי בנות עצרו אותנו ואמרו לנו שאוהד אלישע נמצא במאחורי הקלעים כל הכוכבים יצאו מהמכונית .. ופתאום.. מי יצא??? אוהדדדדדדדד
דדדדדדדד
דדדדדדדדדדד
דדדדדד ואז אמרתי לו "אוהדדדדדדדדדד!!" ואז הוא אמר לי "שלוםםםםםםםםםם" ואז אני נופפתי את השלט שלי שהיה כתוב בו אוהד אלישע כוכב נולד ואז הוא נתן לי חיבוקון
ואני פשוט התחרפנתי לרגע!! ואז הוא היה צריך ללכת.. אז אמרתי לו "אוהד אני אוהבת אותךךך!!" אז הוא נתן לי נשיקה בלחי אני פשוט כל כך מאוהבת בו! אוהדד המושלםםםםםםםםםםםםםם
אוהדדדדדדדד
דדדדדדדדדדדד
דדדדדדדדדדדדדדד ופגשתי את מרי במכונית היה מצחיק אבל את סתיוונה לא הספקתי לפגוש אני חולה על אוהדדדדדדדד

mika95

New member
מבקשתבכול לשון של בקשה!

מישהו יכול להביא קישור של התמונה של כול כוכבי טלנובלה בע"מ נמצאים אני ממש יודה לכול מי שיעשה את זה תודה רבה מראש מיקה נקר

../images/Emo7.gifבבקשה עזרההה תכנסו לנושא!!

בבקשה מכולם כל מי שיכול לתת לי תמונות מהקטע שכפיר ורננה רקדו עם להקת פראנויה בשיר האם תיהי שלי..בפרק 115 אבל עדיף תמונות שהם קרובים...כל מי שיעזור יבורךךך

סתם גיל

New member
שאלה בקשר לשיר

שהיה בפרומו לפרק האחרון או משהו... אני יודעת כמה מילים: I'll be there for you I swear... מישהו יודע במקרה?

למעלה