שאלון

inbals93

New member
../images/Emo20.gifשאלון../images/Emo20.gif

*נגנב מפורום סקרים ושאלונים באכזריות!
* שם: כינוי נוכחי: כל הכינויים שהיו לך בחיים: מין: גיל: מיקום: זהות מינית: צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים ליהיות? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?

micaly2

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: מיכל כינוי נוכחי: לא אבנתי אז אני יכתוב את כל הכינויים שיש לי חחח אממ מיכלי מיכלוש מיכי מיכול ופעם הייתה לי מורה שקראה לי מיקי או מיכאל זה היה כזה מצחיק חחחחחחח
כל הכינויים שהיו לך בחיים: רשמתי למעלה.. מין: בת גיל: עוד כמה זמן 13 מיקום: מרכז זהות מינית: מה זאת אומרת? צבע אהוב: כחול (כל הגוונים של כחול) השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מיכל מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים?לא נראה לי המילה האהובה עליכם: תנוחי חחח מילה אחת שמאפיינת אתכם: ביישנית (אני חושבת) מה מרגש אתכם? הרבה דברים רגישים? כן מאוד מאוד האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אני חושבת אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? מאיפה? ממה? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: גת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא זוכרת טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: לפעמים שמנים\רזים: חצי חצי מה התחביב שלכם: יש הרבה מילה אהובה בת 4 אותיות: לירז (חחחחחח) אוהבים שאלונים: לפעמים יש לכם חיה בבית: כן חתול וציפורים ודגים והחתול שלי והשניים האחרים של אבא שלי האם הייתם מאוהבים פעם: ממש? ממש? ממש? כי עם כן אז לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אממ לא ממש האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: כן בערוץ הילדים מהקהל וביצפן גם בקהל פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת תשאלו אותם מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אממ... לא חשבתי אל זה אף פעם מאמינים בגן עדן וגיהנום: נראה לי שכן מאמינים בסנטה קלאוס: אני אוהבת אותו אבל אני לא ממש ממש מאמינה בו יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא נראה לי
(לא שיש לי בעיה איתם) האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: איכס התנשקתם צרפתית: לא איכס תכונה רעה שלכם: לא יודעת תכונה טובה: לא יודעת יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לא חשבתי על זה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים שלי חחחח ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי בלי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ילך להמשיך להיתאמן למבחן בערבית בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? לפעמים אתם משקרים? אממ לפעמים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 4 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא נראה לי דברים שמעצבנים אתכם: אממ לא יודעת אתם הכי טובים ב: לדבר מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? שניהם מה דעתכם על הארץ שלכם? בסדר תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום מושלם עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עדי או לירז רוצים לחזור לילדות? מאוד מאוד מאוד החיים קשים? אם כן, למה? כן ככה מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? לא אכפת לי מהו מספר המזל שלכם? 4 ו 2 מה האוואי שלכם ב ICQ? עכשיו? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין לי על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא מחובר כי אין לי זמן להקה אהובה? ארווי זמר אהוב? הראל סקעת שיר אהוב? יש הרבה... מוזיקה אהובה? לא יודעת עם מי דיברתם לאחרונה? עם ניצן חברה שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? ערוץ הילדים היכן הייתם לאחרונה? בבית ספר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? חיוך ונשיקה ויש כזה באייסי סמיילי שבעניים יש לו לבבות גם את זה אני אוהבת ויש עוד אחד שיש לו בפה נשיקות גם את זה אני אוהבת מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלון האדם הכי... שנוא: אני לא שונאת אף אחד אהוב: המשפחה שלי חסר תקט: לא יודעת מעצבן: נועם רגיש: אני חח אוהב אותך: יש כמה... שונא אותך: לא יודעת למדן: אביגייל שקרן: אממ לא יודעת פטפטן: אני חחח אם היית.. חיה מה היית? חתול או דולפין חפץ מה היית? דובי חח מאכל מה היית? מילקי חחח ספר לימוד מה היית? לא יודעת מפורסם איזה היית?לירזזזזזזייייייייי או לוליייייייי מכונית איזה היית? לא יודעת סמלי מקלדת: לא אבנתי אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? לא יודעת חמוד? לא יודעת חביב? לא יודעת נדבק? כנל מפטפט? כן מעצבן? לא יודעת מתווכח?כנל מאוהב? כנל חחח חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? המון ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת יש מלא מלא מלא מלא האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: הבעה שונאת הבעה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מאושרת מאוד השיר האחרון ששרת: ווליאנטה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני צוחקת כל הזמן אני לא זוכרת ממש מתי הפעם האחרונה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: טוב ביי (חחחח) הדבר האחרון שאכלת: אבטיח הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששממעת: ווליאנטה הדיסק האחרון שקנית: שלמה ארצי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ לא זוכרת חחח הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עשיתי הווה שיער נוכחי: חום שחור בגדים נוכחיים: כחול (הכל) תמונת דסקטופ נוכחית: מה זה? חבר\ה? לא אבנתי.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עדי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אפשר לומר.... חחחח האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? עכשיו את עדידוששש ממה הכי נמאס לך? לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? לא יודעת עתיד חושב הרבה על העתיד? לפעמים מפחד ממנו? לפעמים רוצה לגור במקום אחר? לפעמים העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מפורסמת חחחח איפה אתה הולך לגור? או בארץ או ארצות הברית או ארגנטינה חחח כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת לא אכפת לי גם איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? במקום טוב ומאושר

עונה..../images/Emo13.gif

שם: עדידוש כינוי נוכחי: עדידוש 1425 כל הכינויים שהיו לך בחיים: עדידוש צ'רכי =] מין: נקבה גיל: 13 מיקום: קרית גת זהות מינית: אהה? צבע אהוב: תכלת,כחול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לירז מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: לירז צ'רכי מילה אחת שמאפיינת אתכם: צעקנית! מה מרגש אתכם? ליראות את לירז בטלויזיה רגישים? קצת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? ליפעמיים אין בעד מה או יש בעד מה?מה אתם רוצים? אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? שלשום אתם לא יכולים בלעדיי: כן השם הכי מוזר ששמעתם: נריו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חלזונות טובים בלימודים: קצת אוהבים לאכול: קצת שמנים\רזים: רזים מה התחביב שלכם: לשיר ולשחק מילה אהובה בת 4 אותיות: לירז אוהבים שאלונים: קצת יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן אני חושבת האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: לא האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אני חושבת שכן מאמינים באלוקים: ברור!!! מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: קצת מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן אבל לא יודעת הם הוא ממש אבל הוא קצת ניראה כזה מי החבר הכי קרוב שלכם: אין מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אין יש לכם סודות: אין מי החבר הכי חתיך שלכם: ליאור החבר הכי חכם: אורי הכי יוזם: ראול חחחחח דביל!! האם אתם מעשנים: כן בטח ניראה לכם איכס!!!!! על סמים: לא בתולים: ברור! התנשקתם צרפתית: לא צרפתית אבל רגילה כזאתי תכונה רעה שלכם:קוטרית תכונה טובה: לא מוותרת יש פירסינג: איכס! קעקוע: איכס! חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים של עדידוש ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יעבור לפורום של מיטל גל בא לכם למות? אם כן, למה? כן ביגלל שכועב לי הבטן! אתם מפחדים מהמוות? כן קצת למרות שחלמתי לא מיזמן שאני מתה אתם משקרים? ליפעמיים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו ? תעשה את מה שאת רוצה ולא מה שאחרים רוצים שתעשה דברים שמעצבנים אתכם: שקוראים לי 09487504978 פעמיים עדי עדי עדי עדי עדי עדי ואיי זה מעצבן אתם הכי טובים ב: לשיר ולשחק מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? אייסי מה דעתכם על הארץ שלכם? משעממת תתארו את מקום החלומות שלכם: אני ולירז אחיות זהו עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם לירז צ'רכי רוצים לחזור לילדות? כןןןןן החיים קשים? אם כן, למה? כן ביגלל הלימודים האלה אוףף!!! מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 4 אני חושבת מה האוואי שלכם ב ICQ? לא פפה..,פה.... מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? הוא לא מחובר על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר סתם כי אין לי כוח להחליף להקה אהובה? סינרגיה זמר אהוב? יהודה לוי שיר אהוב? מנוחה מוזיקה אהובה? של לירזוושש עם מי דיברתם לאחרונה? עם מיכי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? על האדומות כי האחים שלי רואים היכן הייתם לאחרונה? במיקלחת מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? אין מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? סקרים האדם הכי... שנוא: נינט טייב אהוב: לירז צ'רכי חסר תקט: אני מעצבן: אין רגיש: מיכי אוהב אותך: מיכי שונא אותך: רותם למדן: חברה שלי שקרן: אחי פטפטן: אני אם היית.. חיה מה היית? סוס חפץ מה היית? מחשבת מאכל מה היית? המבורגר חחח ספר לימוד מה היית?לא רוצה להיות ספר לימוד כי אחר כך יזרקו אותי תלמידים מפורסם איזה היית?לירז צ'רכי מכונית איזה היית? לא יודעת סמלי מקלדת: אהוב? :) לא כל כך אהוב? XD הכי יפה? :-* הכי מכוער? :p הכי חמוד?
הכי מצחיק? אין הצרוף הכי יפה? אין והכי מכוער? אין והכי מצחיק? אין והכי מתאים? אין אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא האיקון לחיה הכי יפה? אין והכי לא? אין האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? כן מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? ליפעמיים ועל העבר? קצת ועל ההוה? לא זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אה? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא כמו בת האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית אני חושבת האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה השיר האחרון ששרת: miss you love הדבר האחרון שצחקת בגללו: מהתוכנית של מועדון לילה שלירז הייתה בה הורדתי למחשב וראיתי ואני לא מפסיקה ליצחוק הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: כועב לי הבטן הדבר האחרון שאכלת:חביטה עם סלט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצות בצפר השיר האחרון ששממעת: miss you love הדיסק האחרון שקנית: של לירז אבל ממיזמן כי אני לא קונה הרבה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מיזמן הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי את הבנג'י הזה בסופרלנד הווה שיער נוכחי: שחור חום בגדים נוכחיים: גופיים ושורט תמונת דסקטופ נוכחית: אה? חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא שלי :'( האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? קצת האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את לירז ממה הכי נמאס לך? מאמא שלי את מי היית רוצה להרוג? את חברה שלי שאני לא מדברת איתה הכי פחות מהנה? מה? עתיד חושב הרבה על העתיד? קצת מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? אני כבר מתחננת איפה ועם מי העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? זמרת ושחקנית כמו לירזייי איפה אתה הולך לגור? בתל אביב עם מיכי כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עדין אל הבמות שרה ומשחקת

עונה =]

שם: מאיה כינוי נוכחי: מאיושש כל הכינויים שהיו לך בחיים: יש הרבה, אינלי כוח לפרט XDDD מין: נקבהה גיל: 15 (היום :p ) מיקום: רחובות זהות מינית: אההה?XD צבע אהוב: ירוק וכתום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מאיה P: מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמןן היה נעים? לא |: המילה האהובה עליכם: סתמיי מילה אחת שמאפיינת אתכם: שמחה :D מה מרגש אתכם? לירז ויודה 3> רגישים? בערך האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן =] אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ג' נראלליי אתם לא יכולים בלעדיי: המילה"סתמי" XDDD השם הכי מוזר ששמעתם: אינלי מושגג המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: ^^ טובים בלימודים: לא XDD אוהבים לאכול: צ'יפס ושניצל שמנים\רזים: רזים מה התחביב שלכם: מחשבבבבבב מילה אהובה בת 4 אותיות: סתמי, לירז, יודה אוהבים שאלונים: כןן יש לכם חיה בבית: לא :( האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעת :p האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לאא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת XD מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: אוליי מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי XDDD מי החבר הכי קרוב שלכם: יש כמה מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: לא יודעת :S יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת חיחיחיחי החבר הכי חכם: ^ הכי יוזם:^ האם אתם מעשנים: לאא על סמים: לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: לא יודעת תכונה טובה: שמחה P: יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: באמצע?XD אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה לייי ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון:פללאא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי XD ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לישון P: בא לכם למות? אם כן, למה? ללאאאא אתם מפחדים מהמוות?ככןן אתם משקרים?כן P: בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 25 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אנשים חופרים אתם הכי טובים ב: ב...?XD מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסססןן מה דעתכם על הארץ שלכם? יפפה =] תתארו את מקום החלומות שלכם: בית ענק, עם גינה ענקית, בריכה, עם כלבים, XD עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?אף אחדד רוצים לחזור לילדות? כןן החיים קשים? אם כן, למה? לאא מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא XD ראיתם פעם שדים או רוחות? בטח כל יום ישלי בבית XDDD מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקעעע מהו מספר המזל שלכם? 5 מה האוואי שלכם ב ICQ? האיסי שלי לא פתוח XD מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? חחזרתי היה כיף, אני כל כך אוהבת אתככם 3> | יונתן וקיפי :mad: מכות להביא לכם מכות, הבלון :'( | תודהה כולם, אוהבבת 3> על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? איסי לא נמצא, מסן מחוברת להקה אהובה? סינרגיההההה זמר אהוב?הראל סקעת 3> שיר אהוב? יש הרבהה מוזיקה אהובה? הכללל חוץ מדיכאוןן עם מי דיברתם לאחרונה? חברותת על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?לא דולקת XXD היכן הייתם לאחרונה? בקניוןן =] מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אני שונאת את הדברים האלה אז דילגתי XDDD אם היית.. חיה מה היית?כלב חפץ מה היית? פלאפון XDDD מאכל מה היית? צ'יפסס ספר לימוד מה היית? |: לא הייתי XD מפורסם איזה היית? לירזז 3> או יהודה 33> מכונית איזה היית? ג'יפפ סמלי מקלדת: !@#$$%^&*)(_+| XDDD אהוב? @ לא כל כך אהוב? % הכי יפה? # הכי מכוער?& הכי חמוד?^ הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? #@ והכי מכוער? *$ והכי מצחיק? ^__^ והכי מתאים? $#@ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא XD האיקון לחיה הכי יפה? @ והכי לא?% האם אתה.. יפה? שאלתם כברררר חמוד? אל תשאלו אותי XD חביב?^ נדבק?^^ מפטפט?כןןן :p מעצבן? לא יודעת XD מתווכח?^ מאוהב? לאא חושב על העתיד? כןן ועל העבר? קצצתת ועל ההוה? ככןן 6 זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לאא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? ישמצב XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגייה
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) ללאא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית =] השיר האחרון ששרת: היומיומולדדתת היומיומולדדת XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: הקול שחברים עשו מבלון הליום XD הפעם האחרונה שבכית: אתמול שלשוםם האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: עוגה XD הדבר האחרון ששתית: מיםם הדבר האחרון שקנית: פסטה:p השיר האחרון ששממעת: שייגע " חייל במאה שערים" הדיסק האחרון שקנית: לפני שנים נראלי XD הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היוםם הדבר הכי מטורף שעשית: ... הווה שיער נוכחי: גלי נוטה למתותל XD בגדים נוכחיים: גופיה וג'ינסס תמונת דסקטופ נוכחית: יהודה לוי P: חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לירז ויודהה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ככן, ללמוד לערבית XD האם אתה עייף? ככןןן האם אתה רעב? ללאא את מי אתה הכי רוצה לחבק? לירז ויודההה ממה הכי נמאס לך? מבצפפרר את מי היית רוצה להרוג?אף אחדד הכי פחות מהנה?.. עתיד חושב הרבה על העתיד? כןן מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? כן=] העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שאלה טובהההההההה איפה אתה הולך לגור? איפשהו בארץץ P: כמה ילדים אתה רוצה? 4-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? משו יפה XD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה עם 2 ילדים XD

עונה ../images/Emo103.gif../images/Emo15.gif

שם: רותם כינוי נוכחי: רותמיקה2 כל הכינויים שהיו לך בחיים: אההה..רק רותמיקה מין: נקבה גיל: 14 מיקום: מכרז זהות מינית: אהה... לא הבנתי מה זה! צבע אהוב: שחור ולבן השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני אוהבת את השם שלי- יש לו גם משמעות מאוד יפה! לא הייתי רוצה לשנות אותו. מתי הקאתם בפעם האחרונה? אהה....לא יודעת היה נעים? ממתי הקאה זה משהו נעים? המילה האהובה עליכם: חמודה מילה אחת שמאפיינת אתכם: אה.... ניראה לי ש- נחמדה מה מרגש אתכם? סרטים, דברים טובים, המשפחה שלי וכו' רגישים? קצת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ב' ניראה לי, או אולי גם מאוחר יותר אתם לא יכולים בלעדיי: נמשפחה שלי השם הכי מוזר ששמעתם: שמעתי שלילד אחד קוראים "מקסים", זה די מוזר לפי דעתי המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אהה.... לא שמעתי טובים בלימודים: אפשר לומר אוהבים לאכול: לא ממש שמנים\רזים: רזה מה התחביב שלכם: לקרוא ספרים, לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לשמוע מוסיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: ספיד (זה משחק קלפים שאני מאוד אוהבת) אוהבים שאלונים: זה נחמד יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעצ האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: לא האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אני לא יודעת מה אנשים חושבים! מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לא! אני לא גויה. יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: יש הרבה מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: חברה מאוד טובה שלי יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת החבר הכי חכם: וואו יש הרבה, באמת! הכי יוזם: לא יודעת האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: עקשנית מדי! תכונה טובה: אהה.... לא יודעת יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אני לא יודעת מה אנשים חושבים, אבל אני מוקפת חברים! אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: לא יודעת, תלוי! ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: ארץ טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אין לי משהו אחר לעשות חחחחח ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אהה... לא יודעת אדפדף בעוד אתרים באינטרנט בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? לא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? בת כמה שאני עכשיו יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אהה.... מה זה מוטו אישי? דברים שמעצבנים אתכם: שאנשים משקרים לי בפרצוף! אתם הכי טובים ב: גראפיקה מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסינג'ר- אבל גם בו אני לא מתחברת מה דעתכם על הארץ שלכם? זו הארץ הכי טובה- ארץ זבת חבל ודבש! תתארו את מקום החלומות שלכם: לא משנה באיזה מקום העיקר שיהיה שלום עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם אף אחד! רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? לא מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין מהו מספר המזל שלכם? אין לי מה האוואי שלכם ב ICQ? מה זה? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לא יודעת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא מחוברת, כי אין לי כוח להכתב, אני מעדיפה לדבר! להקה אהובה? אין זמר אהוב? לירז צ'רכי שיר אהוב? נשיקות- של לירז! מוזיקה אהובה? אהה.... לא יודעת, תלוי עם מי דיברתם לאחרונה? עם אמא שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? ערוץ הילדים היכן הייתם לאחרונה? בבית הספר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? :) סמיילים שמחים מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אין כזה אהוב: לירז צ'רכי, המשפחה שלי, חברים וכו' חסר תקט: אין מעצבן: אין רגיש:לא יודעת, חברה שלי! אוהב אותך: המשפחה שלי שונא אותך: לא יודעת למדן: חברה שלי שקרן: לא יודעת פטפטן: כמעט כל הילדים בכיתה שלי אם היית.. חיה מה היית? לא יודעת חפץ מה היית? לא יודעת מאכל מה היית? לא יודעת ספר לימוד מה היית? לא יודעת מפורסם איזה היית? לא יודעת מכונית איזה היית? לא יודעת סמלי מקלדת, !@#$%^&* אהוב? *_* לא כל כך אהוב? % הכי יפה? ^ הכי מכוער? # הכי חמוד? :) הכי מצחיק?אין הצרוף הכי יפה? *_* והכי מכוער? #_) והכי מצחיק? אין והכי מתאים? אין אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא האיקון לחיה הכי יפה? אין והכי לא? אין האם אתה.. יפה? לא יודעת חמוד? ניראה לי חביב? ניראה לי נדבק? לא מפטפט? לא מעצבן? לא ניראה לי מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? קצת ועל העבר? לא ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן- ניראה לי ש5 פעמים- מגבעתיים לצפת, מצפת לגבעתיים, מגבעתיים לכפר סבא, מכפר סבא לגבעתיים, מהדירה בגבעתיים לדירה אחרת בגבעתיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? הכי כיפית שיכולה להיות השיר האחרון ששרת: ירושלים של זהב הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבקבוק של ילד מהכיתה שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: פתיתים ונקניקיות הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששממעת: מוזיקה הדיסק האחרון שקנית: לירז צ'רכי- חחחח הרבה שנים עברו מאז, מה אני יעשה אין לי זמן לקנות דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 2 שניות הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה שיער נוכחי: למעלה חלק ולמעטה גלי בגדים נוכחיים: חולצת בית ספר, ומכנסי בד תמונת דסקטופ נוכחית: לא יודעת חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? לירז ממה הכי נמאס לך? משום כלום את מי היית רוצה להרוג? אף אחד, חס וחלילה הכי פחות מהנה? לא יודעת עתיד חושב הרבה על העתיד? קצת מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו שקשור במחשבים וגראפיקה איפה אתה הולך לגור? באזור שאני גרה עכשיו כמה ילדים אתה רוצה? 6 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת, מאיפה אני יודעת איזה דגם יהיה עוד כמה שנים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה, עם קריירה, ועם 2-3 ילדים

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה

שם: סתיו כינוי נוכחי: בפורום? סתיו ויטל כל הכינויים שהיו לך בחיים: בפורומים? הרבה מין: נקבה גיל: 14 מיקום: ת"א זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: ורוד, תכלת השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם סתיו XD מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים שעשיתי חיסון טטנוס היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: מדהימ\ה מילה אחת שמאפיינת אתכם: עקשנית מה מרגש אתכם? לירז XD רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא תמיד אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? אולי מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אפעם אתם לא יכולים בלעדיי: אינטרנט, טלויזיה, לירז, משפחה, חברות השם הכי מוזר ששמעתם: מדינה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: כל התולעים למינהם טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: באמצע מה התחביב שלכם: לשיר, לרקוד, מחשב, טלויזיה, קניון אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: אולי אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעת האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: שואלים אותי? שאלו אותם מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא יודעת מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: ספיר מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: ספיר יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת החבר הכי חכם: אנה הכי יוזם: רותם האם אתם מעשנים: לא! על סמים: לא!!! בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: קרציה תכונה טובה: עקשנית יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: באמצע אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים על פי סתיו ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: ארץ טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לא יודעת בא לכם למות? אם כן, למה? אע? לא אמרתם 2 שאלות אחרונות? XD וברור שלא. אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לפעמים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? כיתה ו', 12 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? תעשו הכל כדי להשיג מה שאתם רוצים דברים שמעצבנים אתכם: יש מלא אתם הכי טובים ב: לימודים, לא יודעת מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? בסדר תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום עם מלא כסף XD עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לירז\מלכת אנגליה\גאידמק רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? לפעמים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? מה שלירז כתבה לי מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? מה שלירז כתבה לי על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מסן מחובר. איסי לא נמצא בשביל האוואי להקה אהובה? RBD זמר אהוב? גם זמרת? לירז! וקרן פלס שיר אהוב? כל השירים של לירז, של קרן, של RBD... מוזיקה אהובה? כל מיני עם מי דיברתם לאחרונה? אמא, הדרייייייי, אבא על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? ערוץ הילדים היכן הייתם לאחרונה? ביצפר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? [=, [:, :), D: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? גם וגם האדם הכי... שנוא: כל אלה ששונאים אותנו אהוב: כל המשפחה, חברות, לירז חסר תקט: לא יודעץ מעצבן: אוראל רגיש: אמא ואבא אוהב אותך: אמא, אבא, הדר שונא אותך: לא יודעת למדן: אנה שקרן: לא יודעת פטפטן: מטמון אם היית.. חיה מה היית? ציפור חפץ מה היית? מחשב מאכל מה היית? צ'יפס ספר לימוד מה היית? כלום מפורסם איזה היית? לירז מכונית איזה היית? לימוזינה סמלי מקלדת: אהוב? [=, [:, :), D:, לא כל כך אהוב? (= הכי יפה? אלה באהוב הכי מכוער? ^ הכי חמוד? D: הכי מצחיק? XD הצרוף הכי יפה? :) והכי מכוער? נווו והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? לא יודעת חמוד? כן XD חביב? כן נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן! מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: ל זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן היתי מקלפת את הקיר ואוכלת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אפעם האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, בערך 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית השיר האחרון ששרת: רציתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שבת דודה לי בטעות לבשה את התלבושת של הביצפר הקודם לביצפר של עכשיו XDDD הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: נו בשביל זה קראת לי? הדבר האחרון שאכלת: ארטיק הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: צ'יפס השיר האחרון ששממעת: רציתי הדיסק האחרון שקנית: קרן פלס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא יודעת הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה שיער נוכחי: שחור חלק ארוך בגדים נוכחיים: כותונת תמונת דסקטופ נוכחית: לירז חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לירז האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? לירז ממה הכי נמאס לך? ביצפר את מי היית רוצה להרוג? מורות הכי פחות מהנה? ביצפר עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משו עם הרבה כסף איפה אתה הולך לגור? ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 1 באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו יקר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאושרת עם מלא כסף

lizperez

New member
עונה =]

שם: ליז פרץ כינוי נוכחי: ליזו'ש כל הכינויים שהיו לך בחיים: הרבה אין סוף מין: נקבה גיל: 15 מיקום: באר שבע זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: ורוד תכלת השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: ליז ליז ליז ורק ליז מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן!!! היה נעים? ממש לא המילה האהובה עליכם: מתוק\ה מילה אחת שמאפיינת אתכם: עקשנית מה מרגש אתכם? סיפורים מרגשים וסרטים מרגשים רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא התחילו אתם לא יכולים בלעדיי: המשפחה וחברות השם הכי מוזר ששמעתם: אכזבה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: ג'וקים בעעע טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: רזים מה התחביב שלכם: לצאת לטיולים, טלויזיה, מחשב מילה אהובה בת 4 אותיות: לירז אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: אולי אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם מאמינים באלוקים: בוודאי מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לאאאא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: אסנת מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אסנת יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: אין חבר החבר הכי חכם: אני וספיר
הכי יוזם: סמדר האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: עקשנית תכונה טובה: אוהבת לעזור יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "החיים הטובים על פי ליז פרץ" ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: בשביל הכיף ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ממ אסייקיו בא לכם למות? אם כן, למה? לאאאא אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לט בן כמה הייתם רוצים ליהיות ? כמו שאני היום 15 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? להנות מהחיים דברים שמעצבנים אתכם: שקרנים צבועים, שחצים, קנאים, אתם הכי טובים ב: לימודים מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? ICQ מה דעתכם על הארץ שלכם? חמודה תתארו את מקום החלומות שלכם: בית עם גינה ענקית ובריכה גדולה ווילה 3 קומות חחח עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? לא מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא חחח מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע מהו מספר המזל שלכם? אין מה האוואי שלכם ב ICQ? לא פה
מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין הודעה אישית על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצא, למה? ככה להקה אהובה? אין זמר אהוב? עברי לידר שיר אהוב?Roxette_-_Listen_To_Your_Heart מוזיקה אהובה? אנגלית עם מי דיברתם לאחרונה? אמא שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? ערוץ 22 חחח היכן הייתם לאחרונה? בקניון אחרי הבית ספר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
=] מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אף אחד אהוב: את לירז והמששחה וחברים חסר תקט: אין מעצבן: אין רגיש: חברה שלי אוהב אותך: המשפחה שלי שונא אותך: אף אחד למדן: אני שקרן: איזה אחת פטפטן: ילדים מהמקיף אם היית.. חיה מה היית? פרפר חפץ מה היית?אממ לא יודעת מאכל מה היית? קוסקוס ספר לימוד מה היית? לא יודעת מה שבטוח לא אלגברה מפורסם איזה היית? לירזי מכונית איזה היית: שברולט סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? לא יודעת לא משתמשת הרבה בסימנים האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? לא מעצבן? קצת מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? כןן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מאז שהייתי בת 3 בערך האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? בת האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה!!! השיר האחרון ששרת: זכיתי לאהוב הדבר האחרון שצחקת בגללו: רמיקס של המומינים
הפעם האחרונה שבכית: אממ לפני שבוע האדם האחרון שראית: אחותי ואחיין שלי הדבר האחרון שאמרת: אין שאלון מעייף הדבר האחרון שאכלת: מלווח הדבר האחרון ששתית: מים בטעם תפוח הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששממעת: זכיתי לאהוב הדיסק האחרון שקנית: פלוריסיינטה חחחחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת הווה שיער נוכחי: קצת ארוך חלק ומתולתל למטה בגדים נוכחיים: מכנסיים וחולצה תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לקפל כביסה חח האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד ממה הכי נמאס לך? מבחנים את מי היית רוצה להרוג? להרוג? חס וחלילה הכי פחות מהנה ללכת ברגל עתיד חושב הרבה על העתיד? מאוד מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? רופאה או מורה איפה אתה הולך לגור? ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 4, 2 בנים, 2 בנות באיזה סוג של מכונית תנהג? מרצדס או יגואר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה, רופאה עם ילד\ה אחד\ת שאלון ארוךך הרגתם אותי

inbals93

New member
עונה../images/Emo178.gif

שם:ענבל כינוי נוכחי:inbals93 כל הכינויים שהיו לך בחיים:אין לי כוח לפרטXD מין:נקבה גיל:14 מיקום:הרצליה זהות מינית:סטרייטית צבע אהוב:גווני כחול, לבן, שחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:לא'דעת מתי הקאתם בפעם האחרונה?אחרי שנגמר הסרט "קינג קונג"
(בטלויזיה, לא בקולנוע
)..לא הרגשתי טוב כבר מההתחלה..אבל כנראה ששמרתי את זה לסוף
היה נעים?במיוחד הריח
המילה האהובה עליכם:זה שתיים..:"שב/י בלול!"
מילה אחת שמאפיינת אתכם:לא'דעת..יש הרבה מה מרגש אתכם?סרטים
, לירז, רגעים מאושרים.. רגישים?כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?מממ כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?בכיתה ג' או משהו..לא זוכרת אתם לא יכולים בלעדיי:המחשב!!!, לירז, משפחה, חברים.. השם הכי מוזר ששמעתם:לא'דעת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:אממ..לא'דעת טובים בלימודים:כן בדר''כ.. אוהבים לאכול:כשיש זמן.. שמנים\רזים:רזים (אין לי זמן
..סתם סתם..) מה התחביב שלכם:כל מה שקשור למחשב!
, לנסוע על רולר.. מילה אהובה בת 4 אותיות:אל תצפו שאני אכתוב "מאמי"
..כי אני לא.. אוהבים שאלונים:לפעמים יש לכם חיה בבית:לא
האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא'דעת האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא'דעת מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה
מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא מי החבר הכי קרוב שלכם:שירה, נוי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:שירה יש לכם סודות:לכל אחד יש.. מי החבר הכי חתיך שלכם:ממ..לא'דעת.. החבר הכי חכם:נעם, עמרי הכי יוזם:גוני האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא תכונה רעה שלכם:לא'דעת.. תכונה טובה:לא'דעת יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לא'דעת..לא חושבת.. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:דוקוענבל
(דוקוסלב
) ים או בריכה:ים עונה מועדפת בשנה:סתיו טיול בארץ או בחו"ל:חו''ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות..טחחח עאלק סיום.. למה אתם עושים את האשלון הזה:לא'דעת..משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:לא'דעת.. בא לכם למות? אם כן, למה?כן, יש לי מחר מיצ''ב במתמטיקה...אלא אם כן יש מחר שביתה..בעצם, הבטחתי לשמור את הרגע לבגרות במתמטיקה.. אתם מפחדים מהמוות?לא ממש..אני פשוט מפחדת מהשניה שבה אתה מפסיק לנשום.. אתם משקרים?רק שחייבים.. בן כמה הייתם רוצים ליהיות?לא'דעת..נדמה לי שטוב לי איפה שאני.. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו?חייכו, הכל לטובה:) דברים שמעצבנים אתכם:שתוקעים לך סכין בגב, שמשקרים, לא'דעת..שמעצבניםXD אתם הכי טובים ב:מחשבים? מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם?היא בסדר.. תתארו את מקום החלומות שלכם:ים..חוף..שקט..עם אנשים שאני אוהבת..לא'דעת.. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?שחקנית..אולי לירזXD רוצים לחזור לילדות?לא... החיים קשים? אם כן, למה?בצפר מאמינים בחוצונים? (חייזרים)לא ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע מהו מספר המזל שלכם?93 מה האוואי שלכם ב ICQ?מממ אני לא מחוברת..שניה, אני אבדוק.. "פה, לא להרבה זמן.. עמרי, שירה, טופיאנו, נעם, עמית ועידן...ערכתי את מה שצילמנו היום..מי שרוצה שאני אשלח לו..שיגיד
" מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע?"המשתמשים מתבקשים לא להציק!
" על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?N/A - ככה הכי פחות מציקים..למרות שעדיין מציקים
להקה אהובה?אוונסנס, סינרגיה זמר אהוב?אין ספציפי (מה עם זמרת?
) שיר אהוב?bring me to life , כל השירים של לירז ועוד מלא... מוזיקה אהובה?רוק, לועזית, שקט, טראנסים שהם להיטים..כל מיני.. עם מי דיברתם לאחרונה?שירה על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?היא לא היכן הייתם לאחרונה?במטבח
מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
(מספיק?
) מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?לא'דעת..פעם ככה פעם ככה.. האדם הכי... שנוא:הדר אהוב:לירז, חברים, משפחה חסר תקט:הדר מעצבן:תומר רגיש:סתיו אוהב אותך:חברות, משפחה שונא אותך:לא'דעת..אולי איזו מורה.. למדן:אתם מתכוונים חרשן?
אחותי - עדי שקרן:סתיו
פטפטן:לירון אם היית.. חיה מה היית?דולפין חפץ מה היית?מחשב
מאכל מה היית?צ'יפס ספר לימוד מה היית?לא'דעת.. מפורסם איזה היית?לירזXD מכונית איזה היית?BMW
סמלי מקלדת: אהוב?:) , XD לא כל כך אהוב?=] הכי יפה?:) הכי מכוער?=] הכי חמוד?=) הכי מצחיק?XD הצרוף הכי יפה?:) והכי מכוער?=] והכי מצחיק?XD והכי מתאים?:) אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
נו באמת.. האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה?לא'דעת.. חמוד?כן
חביב?כן נדבק?לא מפטפט?לפעמים.. מעצבן?לא מתווכח?לפעמים..שאני מרגישה שאני צריכה לעמוד על שלי
מאוהב?לא חושב על העתיד?כן ועל העבר?כן ועל ההוה?כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך:בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?כן
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא המקצוע האחרון שנכשלת בו:מדעים האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)שהייתי איזה בת שנתיים..מהרצליה להרצליה
.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נחמדה השיר האחרון ששרת:חום יולי אוגוסט - סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו:היום..שאני וחברה שלי ניסנו לקלוע עט מקומה שנייה (בבצפר) לדלי מים שבקומה ראשונה
הפעם האחרונה שבכית:לפני איזה חודש - חודשיים.. האדם האחרון שראית:אח שלי הדבר האחרון שאמרת:שתוק
הדבר האחרון שאכלת:שווארמה עם צ'יפס הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:לא זוכרת.. השיר האחרון ששממעת:crazy frog - we are the champions הדיסק האחרון שקנית:קלי קלארקסון..ממזמןןן!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני מתלבטת בין היום שניקיתי את השווארמה מהשולחן עם הסמרטוט לבין אתמול בלילה שכיוונתי לה את השעון מעורר
הדבר הכי מטורף שעשית:אין לי כוח לכתוב.. הווה שיער נוכחי:תספורת - ישרה, צבע - אורגינלי
חום שחור, תסרוקת - קוקו
בגדים נוכחיים:מכנס שחור עד הברכיים, חולצה של תלבושת אחידה לבנה, נעלי ספורט של

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שם:סתיו כינוי נוכחי:ביילי (אל תשאלו למהP: ) כל הכינויים שהיו לך בחיים:סתוי,סתיווה,סתיווש,סתותי,סתות,ביילי וכאלה מין:נקבה גיל:14 מיקום:חיפה זהות מינית:סטרייטיתP: צבע אהוב: כחול-טורקיז יפה כזה:] השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אני אוהבת את השם שלי מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים? לא המילה האהובה עליכם:"כפרעלייך"XD מילה אחת שמאפיינת אתכם:בטחוןעצמי מה מרגש אתכם?סרטים עצובים,ימי הולדת,מסיבות הפתעה רגישים?נראלי שכבר לא כל כך האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?כיתה ו' נראלי חח אתם לא יכולים בלעדיי:הכלבה והחתולה שלי השם הכי מוזר ששמעתם:גיתית=0 המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:לא זוכרת טובים בלימודים:כן אוהבים לאכול:לא שמנים\רזים:נורמלית מה התחביב שלכם:משחק מילה אהובה בת 4 אותיות:סתיו:] אוהבים שאלונים:מאוד יש לכם חיה בבית:כןן כלבה וחתולה האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעת האם פעם התחילו איתכם: כן חח האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת שאלו אותםXD מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: תלוי מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):לא מאמינים בגן עדן וגיהנום:לפעמים מאמינים בסנטה קלאוס:לא ככ חח יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי חח מי החבר הכי קרוב שלכם: יש כמה מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש כמה יש לכם סודות: לא נראלי מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת החבר הכי חכם: לא יודעתת הכי יוזם: כנל האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: קשה לי להודות בטעויות של עצמי תכונה טובה: בטוחה בעצמי יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לאדעת:S אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חח לא יודעת ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: גם וגם ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: חח אין לי מושג בא לכם למות? אם כן, למה? חס וחלילההה אתם מפחדים מהמוות? כןןן מאודדד אתם משקרים? כשצריך:] בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 4 בתקופת הילדות יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אל תעלבו מאנשים לא חשובים, אלה שפוגעים ומעליבים ומושכים תשומת לב הם הכי הרבה חסרי ביטחון. דברים שמעצבנים אתכם: צומי אתם הכי טובים ב: משחק מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? נפלאהה=] תתארו את מקום החלומות שלכם: הוליווד בייבי עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת רוצים לחזור לילדות? מאוד החיים קשים? אם כן, למה? תלוי מתי מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא=0 מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע בתוך ביניין!!ווהווו מטורף. מהו מספר המזל שלכם? 4 מה האוואי שלכם ב ICQ? אני לא מחוברת עכשיו מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר, כי ככה באלי (?!) להקה אהובה? בון ג'ובי זמר אהוב? לירז,קרן,אבריל שיר אהוב?always-bon jovi מוזיקה אהובה?כל מה שאמרתי למעלהP: עם מי דיברתם לאחרונה? עם עצמיXDחח סתם לא זוכרת על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? נראלי הוט 3 היכן הייתם לאחרונה? בג'אז מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? =), =], :] מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אני גם לא מתה על הסעיפים האלה=\ אם היית.. חיה מה היית? כלב/חתול חפץ מה היית? מחשב מאכל מה היית? קרמבוו ספר לימוד מה היית? אלגברה/גיאומטריה של בני גורןP: מפורסם איזה היית? לירז=] מכונית איזה היית? לאדעת סמלי מקלדת: אהוב? =), :], =], =0, XD לא כל כך אהוב? הכי יפה? =), XD הכי מכוער? הכי חמוד? ><" הכי מצחיק? XD, ^^ הצרוף הכי יפה? *-/, 3> והכי מכוער? והכי מצחיק? P: והכי מתאים? ~~ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כן עם זה =) האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה?לא יודעת חמוד?חח כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? תלוי עם מי מעצבן? לא מתווכח? לא חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: יש מלא האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? חחח כן טומבוי כזה האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא שזכור ליXD המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) אממ מירושלים לחיפה,מחיפה לדירה אחרת בחיפה,מחיפה לארה"ב,ושוב מארה"ב בחזרה לדירה בחיפה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה השיר האחרון ששרת: זמנים משוגעים-קרן פלס הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "נו רגעע" הדבר האחרון שאכלת: לא יודעת הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שרשרת לחברה שלי ליומולדת=] השיר האחרון ששממעת: אם אלה החיים הדיסק האחרון שקנית: קרן פלס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: חחח התקשרתי למשטרה כשגרתי בארה"ב סתם בשביל הכיף ולראות מה יגידו לי ואז הם שאלו מה קרה אז אמרתי "כלום כלום סתם רציתי לראות מה זה עושה,סורי אני חייבת לזוז ביי" ואז הם התעקשו לבוא לבדוק שבטוח כלום לא קרה לי (בארה"ב הם שמרנים כאלה)חח קיצר בסוף איכשהו יצאתי מזה אבל זה היה מפחידדד הווה שיער נוכחי: בלונדיני בגדים נוכחיים: ג'ינס 3/4 וחולצת בצפר תמונת דסקטופ נוכחית: של ים וחוף עם אבנים כזה יפה חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאדעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודעת ממה הכי נמאס לך? לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אפאחדדד חס וחלילהה הכי פחות מהנה? לא יודעת עתיד חושב הרבה על העתיד? לפעמים מפחד ממנו? לא ממש רוצה לגור במקום אחר? לא יודעת העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית חחח ואם זה לא יצליח אז בטח פסיכולוגית או משו איפה אתה הולך לגור? או ישראל או ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה? 2 נראלי באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? חחח יש עוד זמןן

לולי 180

New member
עונננה

שם: לירוז כינוי נוכחי: לולי
כל הכינויים שהיו לך בחיים: אאאאאאמממ מין: נקבה גיל: 15 מיקום: אריאל זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: שחור/ורוד/צהוב השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אורטל מתי הקאתם בפעם האחרונה? פייי...לפני 4 שנים אולי היה נעים? לא זוכרת
המילה האהובה עליכם: לא עולה לי כרגע..חח מילה אחת שמאפיינת אתכם: רגישה מה מרגש אתכם? המווון דברים רגישים? חח כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יש ברירה ?
אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי.. אתם יודעים מה אתם רוצים? כרגע לא
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא זוכרת... אתם לא יכולים בלעדיי: אמאאאא
השם הכי מוזר ששמעתם: חיליק , ז'ורדלה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חח לא יודעת טובים בלימודים: יאפפ אוהבים לאכול: מאודדד שמנים\רזים: רזה יחסית מה התחביב שלכם: כדורעף מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה חחח אוהבים שאלונים: מאדדדדד! יש לכם חיה בבית: כן , כלבה האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: שאלה קשה .. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: מממ.. סבירה..חחח האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן... חחח סתם בקהל פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: שאלו אותם
מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: חח אחת... מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: מישהי
יש לכם סודות: יש... מי החבר הכי חתיך שלכם: חחח מזה משנה במילא אתם לא מכירים אותו
החבר הכי חכם: אממממ הכי יוזם: לאדעת האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: נכנסת יותר מדיי לעומק הדברים תכונה טובה: חחחח תנו לי לחשוב... יש פירסינג: נזם נחשב? קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: באמצע.. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים עפ"י לירוז
ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני אוהבת שאלונים ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לאכול
בא לכם למות? אם כן, למה? כן , יש לי יום ראשון מבחן ישובי במתמטיקה אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? כשצריך
בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 20 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אמממ..לאדעת דברים שמעצבנים אתכם: שמתערבים בעיניינים של אחרים , שאומרים לי "אויש סתמי את יודעת שאת חכמה", שמשקרים לי וכו' אתם הכי טובים ב: ב...... לא לעשות כלום ?
מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? בטח שאייסיקיו מה דעתכם על הארץ שלכם? "אין לי ארץ אחרת" תתארו את מקום החלומות שלכם: חולמת לגור בבקתה מעץ שלידה יש יער...וכשיוצאים מהבקתה יש מלא מפלי מים ונהרות
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אחת...חח רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? לפעמים..בעיקר בגלל מתמטיקה מאמינים בחוצונים? (חייזרים) יאפ ראיתם פעם שדים או רוחות? לא וטוב שכך מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? כרגע: לילה טוובב " I lOvE wAlKiNg In ThE rAiN bEcAuSe NoBoDy KnOwS i'M cRyInG . . . " מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לא מחוברת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? גם באייסי וגם במססן לא נמצא...אני רגילה כבר להקה אהובה? ואי אני אף פעם לא יודעת לענות על זה
זמר אהוב? אמינם , שון פול שיר אהוב? ghetto story - מומלץ !! מוזיקה אהובה? היפ הופ, רגאיי עם מי דיברתם לאחרונה? חברות על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? לא דולקת היכן הייתם לאחרונה? במרכז מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
,
,
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: לא יודעת אהוב: אמא חסר תקט: חברה ! מעצבן: חברה חחח רגיש: אני
אוהב אותך: אמא שונא אותך: אין לי שמץ למדן: ילד מהשכבה.חחח שקרן: מממ.. לא יודעת פטפטן: חברה אם היית.. חיה מה היית? ציפור חחח חפץ מה היית? מזרקה
מאכל מה היית? נקניקיה חחחחחח ספר לימוד מה היית? אל תזכירו לי לימודים מפורסם איזה היית? אוו שאלה קשה..נראה לי שלואיסנה לופילטו או בר רפאלי..חחח מכונית איזה היית? לימוזינה ?
סמלי מקלדת: *אין לי כוח לענות על זה* אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? סבירה חמוד? אממ כן חביב? חח כן נדבק? לא מפטפט? לפעמים
מעצבן? לפעמים מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? כן.. זה הכי אני ועל העבר? גם.. ועל ההוה? הכי פחות..חחח זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת...חחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא אבל עכשיו אני נוהגת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: נכשלתי רק פעם אחת בחיים...בביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) עברתי פעמיים... באותה עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לפעמים כייפית ולפעמים עצובה השיר האחרון ששרת: הבוקר יאיר הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח בגלל חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: בטח איש ברחוב או משהו.חחח הדבר האחרון שאמרת: שלום הדבר האחרון שאכלת: בגט הדבר האחרון ששתית: ברד הדבר האחרון שקנית: ברד השיר האחרון ששממעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: חח מזמן לא קניתי דיסק הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ ... אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: ואי אין לי שמץ הווה שיער נוכחי: פזור חלק.. חחחחח בגדים נוכחיים: חולצת בצפר אדומה, ג'ינס ונעלי אולסטר אדומות :D תמונת דסקטופ נוכחית: ילדה עם מלא שחור בעיניים ופרח.. חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..אני חייבת ללמוד למבחן ואין לי כוח האם אתה עייף? מאד האם אתה רעב? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? מישהו..חחח ממה הכי נמאס לך? מעצמי! וממתמטיקה! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד..עד כאן..חח הכי פחות מהנה? לימודים עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מקווה שפרופסורית או משהו כזה..חחח איפה אתה הולך לגור? נראה לי שבארץ , אבל בא לי בניו יורק/הודו/מרוקו כמה ילדים אתה רוצה? 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא מבינה בזה..חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בבית יפה עם ילדים בעל ועבודה

למעלה