שאלון

s h e e p i t

New member
../images/Emo20.gifשאלון../images/Emo20.gif

הפורום צריך החייאה... אז ההחייאה באה
עשיתי שוד באוף טופיק והנה לכם שאלון חדש
בהצלחה
נ.ב. יש כמה שאלות שחוזרות על עצמן... אבל לא נורא... תסלחו לי נכון ? 1.הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? 2. דרך שתרצו למות בה? 3.משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? 4.מה דעתכם על הדוסים? 5.פירסינג/קעקוע בתכנון: 6.סמים- בעד או נגד: 7.מעשנים? אם כן- איזה? 8.דבר שמעולם לא תעשו: 9.דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: 10.מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? 11.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? 12.דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): 13.הדבר הכי מגעיל שעשיתם: 14.דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: 15.שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? 16.אביב גפן יפה או מכוער? 17.הפחד הכי גדול שלכם: 18.רגש שנוא עליכם: 19.תכונה 1 טובה בכם: 20.תכונה 1 רעה בכם: 21.הדבר הכי רע שעשיתם למישו: 22.הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: 23.סיוט מסוים שחוזר על עצמו? 24.צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? 25.תתגיסו או תשתמטו? 26.באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? 27.אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? 28.משאלה כוללת לעולם: 29.הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: 30.שמות לילדים שלכם בעתיד? 31.הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? 32.מקצוע לא טוב שלכם? 33.מקצוע טוב שלכם? 34.דבר שגורם לכם אושר? 35.אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? 36.מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? 37.הזכרון ילדות הכי חזק? 28.בנאדם שאתה שונא ממש? 39.בנאדם שאתה אוהב ממש? 40.סגנון לבוש שלך: 41.ימני או שמאלני? 42.מאמין בשלום? 43.השיר שהכי מתאים לנסיעה: 44.השיר הדכאוני הכי יפה שיש: 45.שיר האהבה הכי יפה שיש: 46.השיר האופטימי הכי יפה שיש: 47.בעד הוצאה להורג? 48.מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? 49.איך החדר שלכם נראה? 50.מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? 51.תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? 52.בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? 53.קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? 54.הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? 55.דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? 56.תהיו מוכנים למות רק בשביל? 57.הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? 58.הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? 59.שינה בטבע או בבית מלון? 60.זריחה או שקיעה? 61.ים או בריכה? 62.עיר או יישוב? 63.בעתיד תגורו בארץ או לא? 64.מקצוע שתרצו לעסוק בו? 65.משאלה לעצמכם? 67.זמרים יפים בעיניכם? 68.זמרות יפות בעיניכם? 69.משקיעים בלימודים או לא? 70.ערוץ אהוב? 71.סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? 72.סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם? 73.הרגל רע שלכם? 74.חוש שהייתם מוותרים עליו? 75.כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? 76.ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? 77.בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? 78.המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? 79.לבד או עם חברים? 80.פחד במה? 81.חלום ילדות? 89.דת שלכם? 90.ארץ שהייתם רוצים לגור בה? 91.האם פעם פגעתם בעצמכם? 92.צמחונים או אוכלי בשר בהמות? 93.ריאליים או הומניים? 94.מגמה שהגברתם? 95.טראומת ילדות? 96.סרט אחרון שראיתם? 97.איבר רגיש בגוף? 98.מקרה הזוי שפעם קרה לכם? 99.ריח אהוב: 100.שקטים או רעשניים? 101.הפאדיחה הכי גדולה? 102.בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? 103.דבר שמושך אתכם באנשים? 104.ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? 105.הבנאדם שהכי מבין אתכם? 106.אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? 107.הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: 108.למפגש פורום הבא, תבואו או לא?
יום טוב

s h e e p i t

New member
חחחח.... אז זהו שלא...

תתפלא... אנשים פה כבר ענו על שאלונים של 200 שאלות... גם אתה מסוגל... אני סומכת עלייך...

בגלל שממש ממש משעמם לי אני יענה:)

זה לקוח מפורום אביב גפן לא
הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?
דרך שתרצו למות בה? להתאבד...חח סתם...בשינה
משפט שיהיה רשום לכם על המצבה?כאן מתה בכיף...
מה דעתכם על הדוסים?בעיקרון אין לי בעיות איתם
פירסינג/קעקוע בתכנון:פירסינג בלשון\גבה
סמים- בעד או נגד:נגד
מעשנים? אם כן- איזה?לא
דבר שמעולם לא תעשו:
דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא:שאני מאוד מעריכה אותו? לאדעת...
מנגנים על משו? אם כן- אז על מה?לא
.סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך?משו משו(לא)
דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה):מלאכים
הדבר הכי מגעיל שעשיתם:
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר:שיר יפה ברקע
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק?רוק
אביב גפן יפה או מכוער?יפה:)
הפחד הכי גדול שלכם:למות בלי שהספקתי לעשות כל מה שרציתי
רגש שנוא עליכם:קנאה
תכונה 1 טובה בכם:איכפתית...
תכונה 1 רעה בכם:קנאית
הדבר הכי רע שעשיתם למישו:
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:
סיוט מסוים שחוזר על עצמו?שאני נופלת ממקום נורא גבוה...
צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות?צבא הגנה למות
תתגיסו או תשתמטו?נראה לי יתגיס
באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?
אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם?
משאלה כוללת לעולם:שלום?
הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:נשק
שמות לילדים שלכם בעתיד?פרפר..(ילדה)
הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם?לא
מקצוע לא טוב שלכם?לשון תנכ
מקצוע טוב שלכם?ערבית(אין יותר
)
דבר שגורם לכם אושר?יש הרבה
אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?
מילה אחת שהיית מגדיר תצמך?לאדעת
הזכרון ילדות הכי חזק?
בנאדם שאתה שונא ממש?אני משתדלת לא לשנוא אנשים
בנאדם שאתה אוהב ממש?המון אנשים שמות לא יעזרו לכם כל כך...
סגנון לבוש שלך:
ימני או שמאלני?נוטה לשמאל
מאמין בשלום?אכן
השיר שהכי מתאים לנסיעה:
השיר הדכאוני הכי יפה שיש:יש המון
שיר האהבה הכי יפה שיש:השיר שלנו\האם להיות בך מאוהב\היא לא דומה ועוד מלא...
השיר האופטימי הכי יפה שיש:
בעד הוצאה להורג?לא
מקום שאתם ממש רוצים להיות בו?
איך החדר שלכם נראה?קיר סגול קיר לבן קיר כחול..חח אני בשלבי צביעה
מקום שאתם שומרים רק לעצמכם?אין כזה
תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה?פסח 2004 בומבמלה
בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו?
קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? טוב+
הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?אין
דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?לחיות?
תהיו מוכנים למות רק בשביל?
הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?
הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?
שינה בטבע או בבית מלון?בית מלון
זריחה או שקיעה?שקיעה כמובן
ים או בריכה?יםם(עדיף ניצנים)
עיר או יישוב?יישוב...בעצם אנלא יודעת אףפעם לא גרתי בעיר
בעתיד תגורו בארץ או לא?בארץ
מקצוע שתרצו לעסוק בו?ציירת משו...
משאלה לעצמכם?שיהיה טוב
זמרים יפים בעיניכם?
זמרות יפות בעיניכם?
משקיעים בלימודים או לא?משתדלת
ערוץ אהוב?3\4
סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם?מזרחית
סוג מוזיקה הכי אהוב עליכם?רוק ישראלי
הרגל רע שלכם?
חוש שהייתם מוותרים עליו?אולי ריח
כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם?
ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים?שמחה=]
בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש?לאדעת
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?הבית חח..
לבד או עם חברים?עם חברים
פחד במה?אכן
חלום ילדות?לא זוכרת
דת שלכם?לא סגורה על זה
ארץ שהייתם רוצים לגור בה?אולי צרפת?
האם פעם פגעתם בעצמכם?פעם
צמחונים או אוכלי בשר בהמות?צמחונית גאה:)
ריאליים או הומניים?הומניים
מגמה שהגברתם?אומנות, פסיכולוגיה
טראומת ילדות?לא שאני יודעת
סרט אחרון שראיתם?הנסיכה הקסומה
איבר רגיש בגוף?עורף
מקרה הזוי שפעם קרה לכם?
ריח אהוב:וניל:)
שקטים או רעשניים?שקטה
הפאדיחה הכי גדולה?
בעד ניתוחים פלסטיים או נגד?מי שרוצה שיהיה לו בכיף
דבר שמושך אתכם באנשים?עיניים...
ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה?פסטיבל קוקה קולה אביב גפן ניצנים 2004
הבנאדם שהכי מבין אתכם?שמות יעזרו?
אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? לא מאמינה
הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:חרא
למפגש פורום הבא, תבואו או לא?אם אני יכיר פה מישו אז בטח על המון לא עניתי כי פשוט לא היה לי כוח....אני בטוחה שתחיו..:)

מ ו ר ע ל

New member
אפילו שאני כבר לא בדיוק שייך לפה!

נמאס כבר! הבנאדם הבא שכותב שאלון אני אישית יורה בו! דייי מספיק, זה פשוט כבר לא מצחיק! אני מקים פה מרד ומחאה ומקווה שיבואו בעקבותיי ואם לא בעייה שלכם אני במילא לא יהיה פה בשביל לקרוא את זה כי הפעם הבאה שאני יוצא זה עוד איזה חודש אבל למי איכפת! מוות לשאלונים! בתודה מראש.

s h e e p i t

New member
אתה יכול פשוט שלא לענות....

ואם זה באמת מפריע לכולם תמחקו את זה....

s h e e p i t

New member
אוקיי

אבל זה לא שאתה צריך לקרוא את זה כל הזמן.... ואתה גם לא חייב להגיב או משו אבל טוב פעם אחרונה...

THE sky angel

New member
אני לא מתכוונת למחוק את השרשור הזה

ועדי לא כאן אז גם היא לא תמחוק את השרשור הזה.. מותר שיהיה בפורום דברים שטותיים גם!! ואם לא נוח למישו שיש את זה בפורום שפשוט לא יקרא.. זה שרשור אחד קטן זה לא מפריע לאף אחד וזה די נחמד לקרוא ולגלות דברים חדשים על אנשים... עומר אני אוהבת אותך אתה יודע את זה.. ועמרי גם אותך =) אבל זה מה שיש.. אותיאלצו לא להתייחס לזה! ואם יהיו עוד התנגדויות אז לא נביא את זה לפורום אבל לדעתי אין בזה שום דבר פסול..

פשוט גל

New member
ליפעמים??!

אני לגמריי מסכימב עים עומר... הפורום הזה הולך ומידרדר וכמות השיחות הרציניות/ הערכיות שיש כאן שואף ל- 0 וחבל כי בתור נוער איחותי ומחחנך אמורים להיות לנו דברים יותר משמאותיים לדבר עליהם!! וכול פעם שאנ יוצאת הבייתה.. ולאחרונה זה דיי הרבה כול מה שיש כאן זה שירשורים כיפיים בנושא העמקת הידע אחד על השני... אין מה לעשות צריך להגיע להחלטה שהפורום הוא משהו שחשוב ומה שעולה כאן יכול לקדם את התנועה ואם לא אז אפשר פשוט לשנות לו את השם לצ'ט של בני המושבים... אי אפשר כבר לא להתייחס כי אים זה היה שירשור אחד או שנים אז זה היה חפיף, אבל כשלמטה יש שאלה של בחור שכותב בפורום איזה ערכים יוסי יפה מייצג ולמה לי לצאת לזה וכול התשובות שיש שם ולא מגרעינרים כיום או לשעבר זה תבוא ונעשה לך כייף וצוות הווי ובידור... אף מילה על ערחים ועל המשמעות שבתור מחנך אמור להיות לך איכפת ממה שקורה בארץ ואים אתה טואן שהמפעל הזה מיותר איזה ערכים אתה מייצג בפני החניכים שלך??! תחשבו על זה ועל הכיוון הכללי שהפורום הזה הולך אליו... אל תתגוננו בבקשה בתגובות שלכם כי זאת ביקורת במתרה לבנות... מקווה שתקחו את זה לתשומת ליבכם. שלכם , גל.

אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שבפורום יש הרבה שרשורים בנושאים חשובים. למשל לאחרונה היה את השרשור על הנטיות הפוליטיות של התנועה, חולצה כחולה כן או לא וכל מיני כאלה. כבר דיברנו על זה כמה פעמים והגענו למסקנה שזזה לא נמנע שבפורום יכתבו שטויות. רובנו חברים גם מחוץ לפורום, אנחנו לא כותבים שטויות בכוונה אבל זה לא נכון להגיד שאין כמעט שרשורים בנושאים חשובים/מעננינים/משמעותים וכדומה. יום טוב!

מעיין©

New member
אתם לא מסתכלים על זה נכון

פורום זה קהילה. וכמו בכל קהילה , יש סוגים שונים של אנשים וסוגים שונים של התנהגויות ושיחות אל תעשו לי צדקנים עכשיו ותגידו לי שאף פעם לא יצאתם למפעל של התנועה רק בשביל הכיף ובשבילך החבר'ה, כי זה בדיוק אותו הדבר. יש מקום לערכים ויש מקום לצחוקים. וזה לא נכון שאין ערכים ואין שיחות רציניות - כי באמת שיש .

!!!!

יש שיחות רציניות ואני באמת לא מצליחה להבין למה מפריע לאנשים שאנחנו נהנים פה בפורום מישהו הגדיר את הפורום כמשהו שחייב להיות רציני? וערכי? יש מקום בפורום גם לשיחות ערכיות כמו שרשור ענקי שהיה פה על סרבנות ויש מקום לאנים שרוצים לבוא ולהתייעץ על נואים חשובים כמו הברנש מבת חפר! לא מסכימה איתכם!

שירשור דפוק!

התכוונתי לזה שאמר שלא טוב שיהיו שיחות שהם לא על ערכים בפורום ואני לא כועסת וסליחה אם זה נראה ככה!

מה זה "אפילו שאני כבר לא בדיוק שייך

לפה"?!?!?!? אתה תמיד תהיה שייך לפה... אל תעז להגיד את זה שוב...ברור?!

למעלה