שאלון!!!

boolbool boy

New member
../images/Emo20.gifשאלון!!!../images/Emo20.gif

אז בואו נעשה שאלון קטנטן, כבר מזמן שלא היה פה איזה שאלון טרי: שם: גיל: תאריך לידה: מזל: תחביבים: הכי מצחיק אותי: הכרתי את הפורום דרך: שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): הקומדיה האהובה עלי: השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: הומור שחור - כן או לא?: סוג הבדיחות שאהובות עלי: מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: אז זהו!!! והינה התשובות שלי: שם: איתמר ארגמן גיל: 12 תאריך לידה: 1.8.1992 מזל: אריה תחביבים: לגלוש באינטרנט, טלוויזיה, כדורגל, מוזיקה. הכי מצחיק אותי: כל מה שמצחיק...
הכרתי את הפורום: ניכנסתי פעם לפורום "זבנג" שנוהל פעם ע"י וינטרפרש, וראיתי שהוא גם ניהל אז את הפורום הזה, ניכנסתי אליו ומאז אני גולש קבוע בוא. שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: טל פרידמן, רועי לוי ונאור ציון. סגנון הצחוק שלי: אחר, נשימות כאלה מצחיקות ומוזרות (בטח נתקלתם בכזה דבר פעם...). הקומדיה האהובה עלי: "רוק בבית הספר". השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: ג'ק ניקולסון. הומור שחור - כן או לא: למי שאוהב... סוג הבדיחות שאהובות עלי: כל הבדיחות! מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: יוסי וטירן ושלישית דופה!!! זהו, עכשיו אתם.

C a n T o n a

New member
שלי...

שם: דור גיל: 17 בקרוב תאריך לידה: 10.9.87 מזל: בתולה תחביבים: מחשב, כדורגל, ראפ, טלוויזיה, קסמים הכי מצחיק אותי: פייי...הרבה דברים הכרתי את הפורום דרך: הייתי פה בתפוז בפורום מוזיקה שחורה אז חיפשתי עוד פורומים שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: טל פרידמן, רועי לוי, פרוזאק סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): חחח הקומדיה האהובה עלי: חברים השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: ווסלי סנייפס הומור שחור - כן או לא?: כן סוג הבדיחות שאהובות עלי: קרש מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: יוסי וטירן

C a n T o n a

New member
בטח מכיר

הוא נחמד מאוד, יש לי כמה דיסקים שלו, אבל אישית אני מעדיף אחרים.

C a n T o n a

New member
מי אני מעדיף?

טונדף, קיואן5, מת' ורד, ביגי, ראקים, פרעה, ביג אל, ביג פאן...ועוד הרבה...

cha ching

New member
גמני רוצה.. אפילו שאני אורחת

שם: עדי גיל: 17 תאריך לידה: 4.4.87 מזל: טלה תחביבים: סנוקר הכי מצחיק אותי: לראות אנשים סובלים הכרתי את הפורום דרך: שאלה שרציתי לשאול פה שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: רועי לוי, טל פרידמן, טום גרין סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): כשאני נקרעת מצחוק- אז בלי קול בכלל... הקומדיה האהובה עלי: סרטים של קווין סמית'... השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: אדם סנדלר הומור שחור - כן או לא?: בד"כ כן סוג הבדיחות שאהובות עלי: השנונות האלה.. מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: אבי

«Spider»

New member
לא כל כך אוהב שאלונים, אבל ננסה

שם: שרון גיל: 18 תאריך לידה: 09/08/85 מזל: אריה תחביבים: אין הכי מצחיק אותי: בחורות מפליצות הכרתי את הפורום דרך: פיייי אני פה עוד מהתקופה שהפורומים היו בגופ שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: שגיב פרידמן, ישראל קטורזה, ג'רי סיינפלד סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): חחחחח הקומדיה האהובה עלי: מלקולם באמצע (סדרה פשוט גאונית) השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: אדי מרפי הומור שחור - כן או לא?: איך אפשר בלי?
סוג הבדיחות שאהובות עלי: קצר ולעניין מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: שלישית דופה

cha ching

New member
שרון!!!!!! יש לי שאלה חשובה אלייך!!

שגיב פרידמן זה זה שמאוהב בנדנדה...? "המגלשה הייתה סתם זיון... כולם עלו עליה..." ??? כי אם כן- הוא אחד המעולים!!

«Spider»

New member
לא זוכר את הבדיחה הזאת שלו

הוא סטאנדאפיסט אדיש כזה הוא היה ביום טוב, יש לו פינה ב"אחורי החדשות" (ערוץ 10) והוא מופיע לפעמים בערוץ הצחוק מציג "הבעיה שלי בחיים שהרבה דברים מעצבנים אותי, כמו למשל המעטפות האלה שכתוב עליהן אין צורך בבול... ואם אני חש צורך בבול? למה למנוע את זה ממני?"
סטאנאפיסט ענק...

boolbool boy

New member
../images/Emo6.gif

"גשר זה לא מתאים למשאיות מעל 4 מטרים... תגידו, לא מאוחר מדי??"

cha ching

New member
נו נו נו ....

אז רגע... תן לי להיזכר בעוד קטע ממערכון ששמעתי. הקטע הוא שאין לי ביפ, אז אני לא ממש יכוה להיעזר במה שאמרת... אמממ.... "לא מזמן גיליתי שאני הומו... זה מצחיק אותכם, הא?!... למה?1, יש פה מישהו שזיינתי?..." "הייתי רוצה לשתף את כולכם בחוויה ההומוסקסואלית שלי... האמת שאותךָ במיוחד... אז מה אתה אומר?! אצלי בדירה...? מה, לא?? -החמאה עליי!!"

NimaZ

New member
עוד אחד של שגיב פרידמן _(האדיר)

אני לוכרת איך ז מתחיל אז אני אאתלר... "בחדשות לפעמים שומעים על דקירה ואז אומרים (בעעעעעע!!! אילתור גרוע... פשוט אין לי מושג איך מתחילים...) "הדוקר מוכר למשטרה" נו אז למה לא עוצרים אותו? איך זה הולך במשטרה?! "מי דקר?" "ביטון" אה... ביטון והשטויות שלו..."" חחח שיו אני מאלתרת גרוווווווווווווע!!! אבל תיכנסו לפורום........

אניצן

New member
יו.. פעם ראשונה שאני כאן

ובא לי לענות על השאלון! :) שם: ניצן גיל: 18 וחודשיים תאריך לידה: 28.2.86 (יום אחרי זה ה-29, תעשו את החישוב לבד...) מזל: דגים תחביבים: הרבה. לא אוהבת ללמוד מתמטיקה. הכי מצחיק אותי: סבל של אנשים אחרים (מישהי כתבה את זה...). אנשים מחליקים, נחנקים ונפגעים. (אבל לא בהגזמה...). הכרתי את הפורום דרך: קישור בבלוג של חברה שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: מירב הרמל (גירל פאוור!), רועי לוי וג'רי סיינפלד סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): לא אוהבת לצחוק ככה. הקומדיה האהובה עלי: כולם אוהבים את ריימונד השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: כרגע- ג'אן פול פיטוק הומור שחור - כן או לא?: ברור שכן! סוג הבדיחות שאהובות עלי: זה משתנה... כל פעם משהו אחר. מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: מירב... זו לא אובססיה אבל היא הייתה מדהימה. וממי שנשאר בלופט- טלי וצחי. יום נעים :)

avshalomariel

New member
עונה...

שם:אבשלום גיל:11 תאריך לידה:4.12.92 מזל:קשת תחביבים:לנגן בגיטרה, לגלוש בתפוז
ולשמוע מוזיקה.. הכי מצחיק אותי: בדיחות קרש.. הכרתי את הפורום דרך:המנהל איתמר שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: אלי פיניש, מריאנו ואורנה בנאי סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): אמממ, כל הזמן מתחלף.. הקומדיה האהובה עלי:בקולנוע?? כל דבר של כריס רוק... בטלוויזיה, חברים... השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: כריס רוק!!! הומור שחור - כן או לא?:הוא לא מצחיק אבל לא אכפת לי.. סוג הבדיחות שאהובות עלי: בדיחות קרש מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: אני לא רואה..

ערן 222

New member
בדיוק אליה!

ואל תשאל אותה אם היא יצאה עם ערן, כי ערן זה לא שמי. יש לה יומלדת ב- 17 למאי, נכון? נ.ב. מחץ ומלכי צדק זה אותו רחוב...?

למעלה