boolbool boy
New member
../images/Emo20.gifשאלון!!!../images/Emo20.gif
אז בואו נעשה שאלון קטנטן, כבר מזמן שלא היה פה איזה שאלון טרי: שם: גיל: תאריך לידה: מזל: תחביבים: הכי מצחיק אותי: הכרתי את הפורום דרך: שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): הקומדיה האהובה עלי: השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: הומור שחור - כן או לא?: סוג הבדיחות שאהובות עלי: מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: אז זהו!!! והינה התשובות שלי: שם: איתמר ארגמן גיל: 12 תאריך לידה: 1.8.1992 מזל: אריה תחביבים: לגלוש באינטרנט, טלוויזיה, כדורגל, מוזיקה. הכי מצחיק אותי: כל מה שמצחיק...
הכרתי את הפורום: ניכנסתי פעם לפורום "זבנג" שנוהל פעם ע"י וינטרפרש, וראיתי שהוא גם ניהל אז את הפורום הזה, ניכנסתי אליו ומאז אני גולש קבוע בוא. שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: טל פרידמן, רועי לוי ונאור ציון. סגנון הצחוק שלי: אחר, נשימות כאלה מצחיקות ומוזרות (בטח נתקלתם בכזה דבר פעם...). הקומדיה האהובה עלי: "רוק בבית הספר". השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: ג'ק ניקולסון. הומור שחור - כן או לא: למי שאוהב... סוג הבדיחות שאהובות עלי: כל הבדיחות! מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: יוסי וטירן ושלישית דופה!!! זהו, עכשיו אתם.
אז בואו נעשה שאלון קטנטן, כבר מזמן שלא היה פה איזה שאלון טרי: שם: גיל: תאריך לידה: מזל: תחביבים: הכי מצחיק אותי: הכרתי את הפורום דרך: שלושת הבדרנים/סטנדאפיסטים האהובים עלי: סגנון הצחוק שלי (חח, חה חה חה, חיחי, LOL, אחר..): הקומדיה האהובה עלי: השחקן/ית קולנוע האהוב עלי: הומור שחור - כן או לא?: סוג הבדיחות שאהובות עלי: מי שאני הכי אוהב מהאקדמיה לצחוק: אז זהו!!! והינה התשובות שלי: שם: איתמר ארגמן גיל: 12 תאריך לידה: 1.8.1992 מזל: אריה תחביבים: לגלוש באינטרנט, טלוויזיה, כדורגל, מוזיקה. הכי מצחיק אותי: כל מה שמצחיק...