שאלון

HandsStainedRed

New member
את שומעת מיאבי!!!!!!!!!!1111!!|לין-זי|../images/Emo198.gif

אעהאעהאעאהאעאהאעהעהעאאעהעאהעאהעאההעאהעאהאעעאהעאהאעהאהעהאעהאעעאהעאההעאהעאאעהאעהאעההעאהאעהאאעהעאההאעהאעאהעאהעאעהעאההאעאעהעאהעאהאעהעאהעאה
נכון שסאן אופ ביצ' זה שיר שווה?
נכון שהוא בנאדם שווה?!! ============================================================= מיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבימיאבי!!!! ============================================================= ד''א, ישלך מסן, אייסי משו?

william beckett

New member
יאיי

- אוהבים מוזיקה?
זאת שאלה בכלל? - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? רוק,פאנק,הידי ועוד כמה,זה מוערב לרוב - ואיזה בעיקר? >< רוקXD - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? the academy is - למה דווקא היא? כי השירים שלה עושים לי טוב בכול מצב^^ - מיהו הזמר האהוב עליכם? וויליאם בקט
- והזמרת? היילי ווילאמס - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] בכול מקום אפשרי זה טוב - באיזה הופעות יצא לכם להיות? בועז מעודה בבצפרXD - מאיזה הכי נהניתם? לא היה כיף שםXD - מנגנים על כלי נגינה כלשהו?
גיטרה! - כמה זמן? שנה וחצי^^ - למה דווקא כלי זה? הוא מיוחד,אני אוהבת את הצליל - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? תופים - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? גיטרה ותופים^^ - למה? הכי מגניב - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים
חוץ מ the academy is...: MCR 30STM Linkin park The Used Panic at the disco Avril lavigne Cobra Starship Foo Fighters paramore maroon 5[קצת..] ובטח יש איזה עוד מלא ששכחתי כי אין לי כוחXD שבת שלום

MomijiSan

New member
להלהלה../images/Emo215.gif

-אוהבים מוזיקה? זאת באמת שאלה? - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? מטאל , רוק ,פאנק ,אלטרנטיבי\אינדי,גות',סימפוני,פאוור מטאל , דת' מטאל , בלאק מטאל, רוקנרול,רוק קלאסי... - ואיזה בעיקר? ><אינדי ומטאל לסוגיו[: - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?BFMV , אוונסנס , ארקטיק מאנקיז ,אינקובס , פו פייטרס,יש יותר מדיXD - למה דווקא היא?כי אני אוהבת את המוסיקה ומתחברת אליה[: - מיהו הזמר האהוב עליכם?אין כלכך זמרים אבל אם כבר אז כריס קורנל[: - והזמרת?ואע זה בכלל אין
הממ נראהלי שאפרת גוש
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] הופעות
היה מדהים באוונסנס
- באיזה הופעות יצא לכם להיות?אוונסנס , זכיתי בכרטיסים לטוקיו הוטל ובאתי עם צידנית עגבניות לזרוק עליהםXD , הופעות של להקות צעירות שחברים שלי מופיעים שם , יוני בלון , אפרת גוש , עברי , (רוק עצמאות P:) - מאיזה הכי נהניתם?אוונסנס כמובן
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו? גיטרה [: ובקרוב פסנתר - כמה זמן?שנה וקצת - למה דווקא כלי זה?כי ככה באלי[: - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? תופים , נבל - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?תופים , צ'לו , כינור וגם עליהם היתי רוצה לנגןP: - למה?ככה#^%#* - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים : לא מזמן ספרתי כמה אני מכירה ויצא לי 189 XD ככה שחוששני שאין מקום P: אבל אם כבר להקה לא כלכך מוכרת שהיתי רוצה להמליץ עליה זה סוניק סיינדיקט להקה מעולה אבל אני חושבת שהם אנטישמיםXD ודה דראקנס להקה עם המילים הכי מפגרות ומשמחות שישXD ואני מכורה לפנדורה של מדינה לייק
היתי שם[: -> וזו שורה מבין הראשונות פשוט המרחק בין הבמה לקהל עצוםO:

liorez

New member
היית בהופעה של אוונסנס? O_O

מה? מתי? איך? דברי!!!

liorez

New member
בלה בלה בלה ../images/Emo3.gif

- אוהבים מוזיקה? מאוד. - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? [כמעט] כל סוגי הרוק, אייטיז ורגאיי. - ואיזה בעיקר? >< רוק! - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? פול אאוט בוי! D: - למה דווקא היא? בגלל המנגינה.. בגלל המילים.. בגלל הייחודיות.. בגלל הכל! - מיהו הזמר האהוב עליכם? רוב המוזיקה שאני שומעת זה להקות. - והזמרת? כנ"ל. אין לי מושג. - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה? ברור שהופעה חיה! ואח"כ אוזניות בפול ווליום. - באיזה הופעות יצא לכם להיות? כל יום עצמאות, קוקה קולה לייב, ניצנים וכאלה. - מאיזה הכי נהניתם? היהודים בקוקה קולה לייב! - מנגנים על כלי נגינה כלשהו? תופים. - כמה זמן? חצי שנה בערך. - למה דווקא כלי זה? כי זה היה החלום שלי לנגן עליו.. וגם זה מיוחד - אין הרבה בנות מתופפות. - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? אני אסתפק בתופים אבל אם עוד משהו אז בס. - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? תופים! - למה? כי זה מושלם!
- טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים. כאילו להקה שאתם לא מכירים?! חחחח יש מ ל א. תשוטטו כאן > http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=liorez&album=344735 מומלץ בחום

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלהלהלהלהלה.

- אוהבים מוזיקה? דה! - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? פופ. פופ-פאנק. פופ-רוק. פוואר-פופ. דאנס. סקרימו. הארדקור. פוסטמטאל. פוסט הארדקור. רוק אלטרנטיבי. אימו[?!]. וכל אלה נו.. - ואיזה בעיקר? פוואר-פופ. פוסט הארדקור. זה שני סוגים שונים לגמרי אבל אני שומעת אותם הכי הרבה XD - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? Funeral For A Friend, Lostprophets - למה דווקא היא? ככההה!! כי אני פשוט לא מפסיקה לשמוע אותם! - מיהו הזמר האהוב עליכם? איאן ומאט
הסולנים של הלהקות האהובות חח - והזמרת? היילי וויליאמס
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?
[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] - הופעות הכי כיף.. אבל הכי נוח זה באוזניות ^^ או סתם במחשב/מערכת בפול ווליום. - באיזה הופעות יצא לכם להיות? אתם בטוחים שאתם רוצים לדעת?! חחחח אוקי: Funeral For A Friend (City Sleeps, Kids In Glass Houses) Lostprophets (Aiden, Taking Back Sunday) Hellogoodbye (Sherwood, Go:Audio, Say Anything) NOFX (Man Alive, Useless ID) Evanescence (סינרגיה) שייגעצ (ביט 69) מוקי. עוד פעמיים יוסלס. The Enemy בחנות דיסקים בלונדון. - מאיזה הכי נהניתם? הלוגודביי הייתי שורה ראשונה כל ההופעה אז בהחלט חוויה מדהימהה!! ובפיונרל הייתי שורה שנייה רוב הזמן והיה מדהים!!!!!!!!!! חוץ מהקטעים שנמחצתי. בלוסטפרופטס הממ.. ראיתי מרחוק והייתי בכיסאות אבל העובדה שהייתי שם זה כלכך מיוחד! - מנגנים על כלי נגינה כלשהו? לא ~,~ - כמה זמן? - - למה דווקא כלי זה? - - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? באאאאאאאס!! - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? באס
- למה? לא יודעת XD בערך כל החיים שלי רציתי באס. בלי סיבה. - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים - The Blackout.

liorez

New member
O_O

פאנרל?!
לוסטפרופטס?!
טאקינג באק סאנדייייייייייי?!
עאעאעאעאעאעאעא *מקנאה* מה עשית שם?!!!!!!!!!!!!!

NoAmItA ChAn

New member
אאאאני D:

אוהבים מוזיקה? כל כך 33333333333> - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? בעיקרון הכל ^^ - ואיזה בעיקר? רוק, פאנק, מטאל, "פופ כבד" וג'ייפופ. - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? פו"ב, פאניק ומכ"ר. - למה דווקא היא? כי אני אוהבת את הקול של הסולנים ויש בכל הלהקות משהו כל כך מיוחד - מכ"ר אפלים, פו"ב קצביים ומעודדים ופאניק בעלי לחנים מיוחדים. - מיהו הזמר האהוב עליכם? הסולנים של הלהקות הנ"ל XD; - והזמרת? הממ.. הרבה? XD - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?דיסק, מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות? אייפוד XP ואח"כ דיסק\מחשב, ואז הופעה D: - באיזה הופעות יצא לכם להיות? המורדים ופינת אור נחשב? XD;;; - מאיזה הכי נהניתם? המורדים? XD; - מנגנים על כלי נגינה כלשהו? גיטרה! D: - כמה זמן? מנובמבר D: - למה דווקא כלי זה? כי זה כלי מדהים *______* - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? חשמלית, באס, תופים וחליל D: - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? גיטרה XP - למה? כי יש לה צליל ענק 33333> - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים: כולם מכירים פה הכל XD;

WastedLife

New member
Me, MySeLf AnD i

- אוהבים מוזיקה?
ברור!!
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים?
כמעט הכל {עברית בקושי..}חוץ ממזרחית, רוק כבד><" ודיכאון
- ואיזה בעיקר?
רוק , אימו.. - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?
FOB ולינקין
- למה דווקא היא?
בגלל המוזיקה מן הסתם..
- מיהו הזמר האהוב עליכם?
ג'רארד xD - והזמרת?
היילי
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?]
בכל דבר ובכל מקום!!
- באיזה הופעות יצא לכם להיות?
רק טוקיו..
- מאיזה הכי נהניתם?
...
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו?
גיטרה
- כמה זמן?
10 חודשים ככה..
- למה דווקא כלי זה?
כי זה כלי מדהים!
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן?
פסנתר:] - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?
גיטרה
- טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים
The Red Jumpsuit Apparatus הם פשוט מעולים!!!
xD

sharon XD

New member
אני;] ../images/Emo80.gif

- אוהבים מוזיקה? ברור
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? רוק וטיפה פופ - ואיזה בעיקר? רוק
- מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?פוב
- למה דווקא היא?כי יש להם שירים כלכך יפים - מיהו הזמר האהוב עליכם?פטריק סטאמפ - והזמרת?אבריל לאבין - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] דיסק - באיזה הופעות יצא לכם להיות?המעפנות של יום העצמאות - מאיזה הכי נהניתם?כלא 6 - מנגנים על כלי נגינה כלשהו? לאא - כמה זמן?-- - למה דווקא כלי זה?-- - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? תופים - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?תופים ? - למה?כי זה כיף - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים סבבה FALL OUT BOY My Chemical Romance 30Seconds To Mars Panic at the disco Avril lavigne Sum 41 Linkin park

FOBit

New member
../images/Emo23.giflove.LOVE.love.../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

- אוהבים מוזיקה? מי לא?
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? רוק,פאנק,רוק כבד,מטאל,אימו,סקרימו.
- ואיזה בעיקר? סקרימו אימו ורוק כבד.
- מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? FOB,MCR
- למה דווקא היא?הם, כי יש להם שירים שהם..גררר.
- מיהו הזמר האהוב עליכם?פאטריק וג'רארד.><
- והזמרת?ביל. חחחחחחחחח סתם.. זאת מפאראמור.[שחכתי איך קוראים לה
נראלי הילי[?] ]
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] הכלהכלהכל.
- באיזה הופעות יצא לכם להיות? כלא 6._.
- מאיזה הכי נהניתם?אבל יש כ"כ הרבה שהייתי אני לא יודעת מה לבחור.
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו?נופ.
- כמה זמן?
- למה דווקא כלי זה?
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? חשמלית,באס.
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? חשמלית ובאס
- למה? שאלה טובה..
- טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים. K.. fall out boy my chemical romance 30 seconds to mars gym class heros foo fighters PATD slipknot alesana saosin BFMV Avenged Sevenfold The White Stripes LP silverstein paramore

FOBit

New member
ווואי שחכתי מלא. ../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

3 שנזכרתי עכשיו.. אנדרות' דה יוזד ברייקינג בנגמין. אוף שחכתי. \:

אולי קורן? ../images/Emo122.gif ../images/Emo101.gif

או שיכול להיות שהיא סתם כתבה קיצור של OK ><

למעלה