שאלון

../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

מקווה שנהניתם מהשאלון הקודם, שוב כל מי שרוצה שיופיע שאלון/נושא מסוים שישלח לי מסר
. והפעם נושא אחר לגמרי
מוזיקה
[וכל מה שכולל את זה] - אוהבים מוזיקה?
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? - ואיזה בעיקר? >< - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? - למה דווקא היא? - מיהו הזמר האהוב עליכם? - והזמרת? - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] - באיזה הופעות יצא לכם להיות? - מאיזה הכי נהניתם? - מנגנים על כלי נגינה כלשהו?
- כמה זמן? - למה דווקא כלי זה? - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? - למה? - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים

ראשונה! ../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

- אוהבים מוזיקה?
חח ברורר
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? פאנק, רוק, רוק כבד.. - ואיזה בעיקר? >< נוו רוק
- מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? פו"ב - למה דווקא היא? כי היא הלהקה היחידה שגם ברגע שאני רואה/שומעת אותם ישר עולה לי חיוך ענק על הפרצוף.. אני אוהבת אותם.. אני אוהבת אותם כל כךךך.. אני לא יודעת להסביר כל כך אבל.. אהעהע
- מיהו הזמר האהוב עליכם? נמננ.. פטריק [?] וג'רארד, ג'ארד והסולן של ניקלבלאק [
] - והזמרת? נמנ.. אבריל [של פעם] - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] הכל סבבה :] - באיזה הופעות יצא לכם להיות? הופעות כאלה של נתניה וזה.. בעיר.. בים [לא הופעות שבאמת רציתי להיות שם] - מאיזה הכי נהניתם? דורבנים [?]
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו? פחח הלוואי - כמה זמן?
- למה דווקא כלי זה?
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? גיטרה, תופיםם - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? גיטרה ותופים
- למה? כי זה כל כך מגניבבב - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים
חוץ מפו"ב? טוב.. אז: My Chemical Romance 30Seconds To Mars Panic at the disco Iron Maiden Nickelback The Used Avril lavigne Cobra Starship Family Force 5 Foo Fighters Linkin park וזה רק מי שאני זוכרת!

ססס'שאלון קצר ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

מוזיקה
[וכל מה שכולל את זה]
- אוהבים מוזיקה?
מאודדדדד
זה כמו אוויר בשבילי
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
- ואיזה בעיקר? >< רוק :) - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? MCR
|רירררררררר| - למה דווקא היא? בגלל הליריקס שלה, בגלל הלחן המדהים של השירים שלה, בגלל האנשים המדהימים בלהקה, בקיצור בגלל הכל
- מיהו הזמר האהוב עליכם? מיקה D: - והזמרת? כריסטינה אגילרה - הזמרת עם הקול הכי מדהים שאי פעם שמעתי
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] הופעות
- באיזה הופעות יצא לכם להיות? כל מיני להקות מישראל ובהופעה של TH
- מאיזה הכי נהניתם? ההופעה של TH
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו?
קצת על גיטרה
- כמה זמן? מתי שיש לי זמן אני מנגנת אז אני לא כל כך יכולה להגיד מתי בדיוק התחלתי
- למה דווקא כלי זה? כי אני אוהבת מאוד את הכלי הזה. מאז ותמיד אהבתי אותו
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? חשמלית, באס ותופים
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? חשמלית
- למה? כי היא כל כך סקסית והצלילים שהיא מפיקה פשוט..
- טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים
הממ התנחשו?
MCR

AnGi14

New member
יאיי חיכיתי לזה../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

- אוהבים מוזיקה?כן ברור!!
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים?פאנק,פאנק רוק ורוק..אלה העיקריים.. :S ת'כלס אני לא ממש מבינה בסוגים
- ואיזה בעיקר?לא יודעת..
- מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?MCR וGeen Day
- למה דווקא היא?את האמת, אני לא יודעת...פשוט ככה ^^ - מיהו הזמר האהוב עליכם?מממ..נראה לי שדריק בל ומרלין מנסון
- והזמרת?-------- - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] ממ...בשבילי העיקר לשמוע
- באיזה הופעות יצא לכם להיות?אמ...רוק עצמאות וזהו נראה לי \= - מאיזה הכי נהניתם?
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו?אני יודעת קצת פסנתר - כמה זמן?מכיתה א' אבל אני אל מתאמנת או משו... - למה דווקא כלי זה?כי סבתא שלי סוג של פסנתרנית והכריחו אותי
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן?גיטרה
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?גיטרה - למה?לא יודעת :S - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים אין לי כוח יש יותר מדי

Im murder me

New member
../images/Emo210.gif אאאאאאאאני[:

- אוהבים מוזיקה? מאוד!!!
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? הכול חוץ ממזרחית ודיכאון
- ואיזה בעיקר? >< נמ פאנק רוק וכיוצ"ב - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?מיי כמיקל רומאס
- למה דווקא היא?כי ג'רארד חתיך?!
סתם אני פשוט מתחברת לשירים שלהם... - מיהו הזמר האהוב עליכם?--- - והזמרת?---- - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] דיסק במחשב ומקווה שבקרוב באייפוד 8 ג'יגה סקסי! *ריר* - באיזה הופעות יצא לכם להיות?רוק העצמאות!
- מאיזה הכי נהניתם?ההופעה היחידה שהייתי
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו? --- - כמה זמן?--- - למה דווקא כלי זה?--- - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? גיטרה
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?גיטרה - למה?כי זה סקסי!
- טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים Mindless Self Indulgence

love scar me

New member
אוקי על זה אתם באמת לא יודעים ../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

- אוהבים מוזיקה? שני לא יכולה בלי מוזיקה! זה החיים שלי !
- איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? רוק אימו מטאל סקרימו אימוקור אימוקוד אלטרנטיבי הידי ועוד...
- ואיזה בעיקר? >< נמ....אלטרנטיבי אימו רוק.... לא יודעת הכל מעורבב
- מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? מיי כימיכל רומאנס
- למה דווקא היא? אני מחוברת לשירים שלה ללחן של השירים הלירקה בכללי ריי ופראנק הם גיטריסטים ענקיים!! ג'רארד כותב ושר מדהים אני םשוט אוהבת אותצם !!
- מיהו הזמר האהוב עליכם?אריק קלפטון =] אני ממש מחוברת לשירים שלו מגיל קטן [7 בערך..]
- והזמרת? אבריל לבין
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] אני אישית מעדיפה את האייפוד שלי לשמוע את המוזיקה שלי במקום שקט ... וכמובן שאני גם אוהבת הופעות אבל...זה שני דברים שונים
- באיזה הופעות יצא לכם להיות?מממ אביב גפן והתאיות [טעויות
] ועוד כמה הופעות XDהא וגם של המורדיםXD
- מאיזה הכי נהניתם? של אביב גפן ! קפצנו כמו מטורפים!
- מנגנים על כלי נגינה כלשהו? גיטרה =] הא אני גם מנגנת על העצבים של סיגל גבו הנאצית
- כמה זמן?ממ...מהחופש הגדול [לא למדתי הרבה ><] ועל העצבים של סיגל אני מנגנת מתחילת השנה
- למה דווקא כלי זה?אני מנגנת על קלאסית ואני ממש מטורפת על הצליל שלה הוא כל כך מלודי ואני כל כך מחוברת אליו שאני מנגנת
- על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? הייתי רוצה תופים ...או לעבור לגיבסון
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?גיטרה ^^
- למה?לא יודעת אני פשוט מתחברת לכלי הזה רגע של סטלנות במועדון
איימתי על הגיטרה של עוזיל'ה

love scar me

New member
שכחתי שאלה ../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

הלהקות שאני שומעת והם לא פו''ב[אני בכלל לא שומעת כבר את פו''בXD] אבל בכל זאת : מיי כימיכל רומאנס הביטלס מטאליקה אריק קלפטון קינגס אופ לאון דה ויאו פנטרה קורן [כן ריחן הדביקה אותי
] פארמור בלינק 182 בויס לייק גירלס שייגעצ מוניקה סקס בית הבובות [קצת] בצפר פאק יש עוד המון>< עזבו פרשתי XD יש לפחות עוד 20 מעלות !

chen010189

New member
לא יודעת מה איתך

אותי תפס דווקא הסוודר שאת לובשת
איך אני מתה על כאלה

love scar me

New member
../images/Emo6.gif מיקי הסקסי מושך צומת לבXD../images/Emo108.gif

זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ,אני ומיקי צועדים אל עבר השקיעה XDD חחח פוקס שיחקו אותה עם הקפוצ'ונים השנה
ולידע כללי ...מיקי הזה מאוודדד חרמן
[סיפור ארוך XDD]

chen010189

New member
הא אם זה קפוצ'ון זה עוד יותר טוב../images/Emo3.gif..שאלה

זה של פוקס? לאיזה קולקציה זה שייך? חורף 2007? יש אותו עוד בחנויות? עד כאן חקירת השב"כ

love scar me

New member
חחחח אמ...../images/Emo108.gif

כן הוא של פוקסXD נמ...מהקולקצייה של השנה קניתי אותו בתחילת החורף ואני מאמינה שעכשיו הוא בסוף עונה

chen010189

New member
את לא רצינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(1111?)

אוקיי זאת פעם ראשונה שאני מתלהבת מבגד והוא קיים חעחעחע ואני כל כך הולכת לקנות אותו ביום שני כשאני בקניון(אוספת סוף סוף את המשכורת שלי!)

BrokenRainbow

New member
מיוזיק מייקס מי לוז קונטרוללללל

- אוהבים מוזיקה? בארוררר! זה החיים שלי. - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים? הכל מהכל. - ואיזה בעיקר? הינדי, רוק, אלטרנטיב, פאנק, פופ-מטאל, פאנק-רוק, אימו, וואו, סקא.. - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? Gym Class Heores
- למה דווקא היא? כי הם תותחי על. - מיהו הזמר האהוב עליכם? נראלי בוב מארלי.. - והזמרת? מיסי אליוט?
- איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה? כשהיא חיה כמובן D::: - באיזה הופעות יצא לכם להיות? עברי לידר, סינרגיה, אביב גפן והטעויות, כלא 6, בית הבובות, ריטה, דוד לוי.. - מאיזה הכי נהניתם? בית הבובות D: - מנגנים על כלי נגינה כלשהו? כן גיטרה ותופים - כמה זמן? ת'אמת? מספיק
- למה דווקא כלי זה? כי אני אוהבת את הסאונד של הגיטרה ותופים.. ת'אמת לא יודעת בן דוד שלי פשוט גרם לי להתאהב בזה וזה נמשך עד היום. - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? גיטרה באס
- איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? סקסופונים. - למה? זה מזכיר לי את הג'ז של שנות ה60 וזו מוזיקה שאני ממש אוהבת. - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים: לא לא רוצה אני אוהבת להיות היחידה ששומעת אותם. שזה יישאר ככה

אחח איזה נושא../images/Emo99.gif

אוהבים מוזיקה?-מוזיקה בישבילי היא הכול
איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים?-בידיוק כמו טל-הכל חוץ ממזרחית ודיכאון ואיזה בעיקר? ><-רוק
מהי הלהקה הכי אהובה עליכם? -פו"ב למה דווקא היא? -בגלל המילים,בגלל הקצב,בגלל שהם היחידים בכל העולם הזה שמצליחים להוציא אותי מדיכאון בכל מצב,בגלל הקול של פטריק ובגלל שהם הלהקה היחידה שחלמתי שאני נמצאת בהופעה שלה מה שאומר שאני מאוד רוצה אחת כזאת
מיהו הזמר האהוב עליכם? - ברנדון
,פטריק
ואריק ברמן >< והזמרת? - היילי וויליאמס
אין עליה מבחינתי היא הזמרת הכי טובה בעולם = ] איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?] -בכל מקום :) באיזה הופעות יצא לכם להיות? - אממ..של שי גבסו ביום העצמאות XD מאיזה הכי נהניתם? -
מנגנים על כלי נגינה כלשהו? -גיטרה קלאסית כמה זמן? - לא הרבה אני רק התחלתי... למה דווקא כלי זה? - כי אני מתחברת אל הקול של הגיטרה
על איזה כלי הייתם רוצים לנגן? - אממ תופים ראלי נחמד D: איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים? -גיטרה
למה? -
טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים :אתם ביקשתם
fall out boy panic at the disco tokio hotel 30 seconds to mars killerpilze sum 41 paramore maroon 5 Avenged Sevenfold simple plan בטח אני מפספסת איזו להקה טובה אבל על הבוקר אין לי זיכרון

chen010189

New member
לפני שאני הולכת להתקלח

- אוהבים מוזיקה? מאוד - איזה סוגי מוזיקה אתם שומעים?רוק ישראלי/לועזי(לרוב לועזי), 90s, להיטי MTV - ואיזה בעיקר? ><רוק - מהי הלהקה הכי אהובה עליכם?כל מה שבחתימה+טוקיו הוטל - למה דווקא היא?כי הם היחידים שאני באמת מסוגלת להקשיב להם 24 שעות בלי שיימאס לי(הכוונה לכול הלהקות שאמרתי כן?) - מיהו הזמר האהוב עליכם?אריק ברמן - והזמרת?ריהאנה - איפה כיף יותר לשמוע מוזיקה?|דיסק[מחשב,Ipod,מערכת, או הופעות?]הליכה ספורטיבית עם MP3 על האזניים! אחח..ימי הקיץ - באיזה הופעות יצא לכם להיות?הרבה הופעות של שייגעצ וסינרגיה - מאיזה הכי נהניתם?החגיגית של שייגעצ לפני 3 שנים..יש לי עדיין את הפוסטר על הדלת חח זה היה לילה גשום ויום מטורף ואני לא אשכח את זה אף פעם! - מנגנים על כלי נגינה כלשהו?לא - כמה זמן?מאז כיתה י' שהחלטתי שאני מרימה ידיים
- למה דווקא כלי זה?גיטרה..כי זה מה שהכי אהבתי - על איזה כלי הייתם רוצים לנגן?הגיטרה האומללה שלי! עד שאני אזכר למכור אותה - איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים?גיטרה ותופים - למה?ככה - טוב וזה הזמן שלכם להכיר לכולנו להקה/זמר/ת שאתם אוהבים:מייאבי, עושה ג'יי-רוק והוא אחד השווים!(לא רק במראה כן? דווקא פה התכוונתי מבחינת המוזיקה שלו אבל אם כבר אז גם במראה!) במיוחד נאו ויזואליזם...מילים כדורבנות ודורבנים 3>

למעלה