שאלון סופ"ש

liron162

New member
../images/Emo20.gifשאלון סופ"ש../images/Emo20.gif

היום שעשה לי את השבוע: משהו שטיפה הרס לי את השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: שיר השבוע של שרית: שיר השבוע לא של שרית: אמן/להקת/אמנית השבוע: פאדיחת השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: התחדשות השבוע: בילוי השבוע: קניית השבוע : ציפיה לשבוע הבא: דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי: סדרת/סרט השבוע: נשיקת השבוע: אייקון שמאפיין את השבוע: ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חיפשתי אייקון לשאלון ולא מצאתי ואין לי שאלת בונוס אז גם היום לא יהיה.. המשך ערב נפלא

../images/Emo20.gifעוווונה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

היום שעשה לי את השבוע:
שלישי משהו שטיפה הרס לי את השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע:
מישפחה וחברים שיר השבוע של שרית:
"בחום של תל-אביב"
שיר השבוע לא של שרית:
בך אני בוחר / מושיק מרציאנו אמן/להקת/אמנית השבוע:
שרית כאילו דההההההההההההההה פאדיחת השבוע: תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
לא צריך להיות טוב כי כבר עכשיו טוב
התחדשות השבוע: בילוי השבוע:
ארועים , ובמוצ"ש זאפהההההההההה
קניית השבוע :
בגדים ציפיה לשבוע הבא:
שיהיה בסדר כמו השבוע דברים ירציתי לעשות ולא הספקתי: סדרת/סרט השבוע:
האח הגדול
נשיקת השבוע:
לכולם
אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע:
מעולה 10
סופ"ש רגוע

../images/Emo20.gif עונה לי בכיף :]

היום שעשה לי את השבוע: יום ראשון שני ושלישי משהו שטיפה הרס לי את השבוע: היה איזה משו קטן אבל אני מקווה שזה יעבור בן אדם שעשה לי את השבוע: שיר השבוע של שרית:אני אוהבת תחיים האלה שיר השבוע לא של שרית:שירים של האחים ג'ואנס אמן/להקת/אמנית השבוע:שריתוש והאחים ג'ואנס פאדיחת השבוע: תמונת השבוע:נכון חתיך? ציטוט השבוע: "ציפס..." ואיי אני מתה איזה חתיך ! התחדשות השבוע: קניתי בגדים בילוי השבוע: טיול שנתי קניית השבוע : בגדים ציפיה לשבוע הבא: לעבור את המבחנים בשלום דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי:לעשות עבודה באנגלית סדרת/סרט השבוע: האח הגדול וקאמפ רוק נשיקת השבוע:לשריתוש אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: חוץ מכמה דברים עבר מאוד טוב

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif עונה!!!

הנה : היום שעשה לי את השבוע:
יום ראשון, החתונה של מירב (הבוסית שלי). היה מדהים....מרגש...ושמח מאוד
ממש נהנתי, עם כל הבנות בצוות, עם ההורים של הילדים, מהאוכל והמוסיקה בעיקר....מכל השימחה, חתונה מאוד מאוד מהממת ומרגשת. היה נפלא שבנפלא
משהו שטיפה הרס לי את השבוע:
מנסה לחשוב.......מממממ....וואלה ממש כלום
בן אדם שעשה לי את השבוע:
אני חושבת שליטל המתוקה...והבנות מהעבודה תמיד עושות לי שמח כל יום
שיר השבוע של שרית:
לא הכי משנה שיר השבוע לא של שרית:
אבל יש כ"כ הרבה...מה נאי חייבת לבחור אחד
סורי לא יכולה.... אמן/להקת/אמנית השבוע:
אף אחד. פאדיחת השבוע:
לא היה משהו כל כך מפדח...אבל תמיד בעבודה אני מדברת עם אודליה ויש לה סיפורים מזה מפדחים....משוגעת הבחורה הזאת.......אבל ק-ו-ר-ע-תתת
תמונת השבוע:
לאאאאאא אין כוח...גם ככה אני עונה באדישות ועייפות רבה, ואין כוח לחפש עכשיו תמונה...ותרו לי ציטוט השבוע:
התחדשות השבוע:
הבגדים החדשים שלי (מאין שינוי תדמיתי שכזה...
שעלה הרבה כסף
זה הכי חדש...והכי כיף
בילוי השבוע:
השבוע לא היה משהו מסעיר במיוחד...הא בעצם כן...אבל...זה נשאר לי
קניית השבוע :
נראה לי שציינתי את זה כבר...וזו אשכרה קנייה רצינית ביותר ציפיה לשבוע הבא:
לתת את המשך המתנה שלי לליטלי
היפה, כפרע שלי.....חוגגת הלילה יומולדת 26.....מזל טוב בובה
לאב יו
דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי:
נראה לי שהכל בסדר. סדרת/סרט השבוע:
אין לי פה מה לחדש... נשיקת השבוע:
דבר ראשון, כמובן לליטל המשגעת והמחשחשת שלי
שחוגגת יומולדת
אוהבת אותך הכי הכי הרבה בעולם הזה...נשמה קסומה....שיהיה המון מזל טוב בייבי. ואח"כ....לאמא שלי שחוגגת היום יומולדת
ולרותם שחוגג עוד יומיים יומולדת, חחח...החודש הזה פשוט מלא....וזהו בנתיים. אייקון שמאפיין את השבוע:
מממ היה פורח, היה נפלא. וקשה
ועכשיו - מנוחההההההה וששששששש ולסיכום איך עבר עליך השבוע:
בומבה
לילה טוב

עונה../images/Emo13.gif

היום שעשה לי את השבוע
ממ אין יום מיוחד... משהו שטיפה הרס לי את השבוע
כנ"ל בן אדם שעשה לי את השבוע
אממ יש כמה כאלה...
שיר השבוע של שרית
"הקהל שלי" שיר השבוע לא של שרית
"למי" של בן ישראלי אמן/להקת/אמנית השבוע
שרית
פאדיחת השבוע
אין
תמונת השבוע
ציטוט השבוע
"אמונה מילה גדולה" התחדשות השבוע
אין
בילוי השבוע
אולי מחר לקניון.. קניית השבוע
ציפיה לשבוע הבא
אולי הולכת לחתונה דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי
הספקתי
סדרת/סרט השבוע
"האח הגדול" ..מפרץ האהבה, האמת העירומה נשיקת השבוע
לכולם אייקון שמאפיין את השבוע
ולסיכום איך עבר עליך השבוע
נחמד שבת שלום

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

היום שעשה לי את השבוע:
ראשון, ושלישי
משהו שטיפה הרס לי את השבוע:
היה משהו אבל הוא לא שווה שבוע שלם...
בן אדם שעשה לי את השבוע:
תומר כפרות עלייך נשמה
שיר השבוע של שרית:
"לעשות מה שבא לי"
שיר השבוע לא של שרית:
מלאכית - שלומי שבת
אמן/להקת/אמנית השבוע:
שלומי שבת פאדיחת השבוע:
אמ....
תמונת השבוע:
מה תמונה על הבוקר?
אין לי תמונה
ציטוט השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
בשלישי
קניית השבוע :
ציפיה לשבוע הבא:
ללמוד, לחרוש
ולעבוד.. ולהנות..
מאיפה להתחיל?
סדרת/סרט השבוע:
נ.ב. אני אוהב אותך
(ישן אבל מדהים! ) נשיקת השבוע:
ל..תומר! כי הכי מגיע לו ב-
חולה עלייך
אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע:
מתיש...

משה 102

New member
עונה

היום שעשה לי את השבוע: ראשון משהו שטיפה הרס לי את השבוע: ביום רביעי ששינו את מיקום הלוקרים אצלנו בבית ספר בן אדם שעשה לי את השבוע: חברים שלי שיר השבוע של שרית: הכל סגור שיר השבוע לא של שרית: זה אני אמן/להקת/אמנית השבוע: שרית חדד פאדיחת השבוע: אין תמונת השבוע: ציטוט השבוע: התחדשות השבוע: הייתי בסימנריון צבאי. היה שווה כל רגע! בילוי השבוע: ריצה קניית השבוע : אין ציפיה לשבוע הבא: שיעור ראשון של פיתוח קול בראשון דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי: אין סדרת/סרט השבוע: מנטה ב24 האח הגדול נשיקת השבוע: לכולם אייקון שמאפיין את השבוע:
(זה בגלל הסרט שהראו לנו על רועי קליין. מרגש) ולסיכום איך עבר עליך השבוע: נחמד, עם הרבה חוויות שאקח אותן איתי לתמיד..

liron162

New member
עונה

היום שעשה לי את השבוע: אממ הימים היו סבבה משהו שטיפה הרס לי את השבוע: אין נראלי בן אדם שעשה לי את השבוע: הילד החמוד הזההההה שיש בגן
שיר השבוע של שרית: אממ לא יודעת שיר השבוע לא של שרית: "שיר אהבה אינדיאני - מיגל" עלמה זהר אמן/להקת/אמנית השבוע: שרית פאדיחת השבוע: אין תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין התחדשות השבוע: התחלתי לעבוד אתמול בילוי השבוע: אממ אין קניית השבוע : כלום נראלי ציפיה לשבוע הבא: עבודה ויום חופש דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי: לא יודעת סדרת/סרט השבוע: "האח הגדול" נשיקת השבוע: לא יודעת למי אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: עבר מצויייייין

שי קרן20

New member
עונה(בבית סופסוף,חח)../images/Emo26.gif

היום שעשה לי את השבוע: האמת? כל השבוע נראה לי... משהו שטיפה הרס לי את השבוע: דוקא היום קרה משו..הכל יהיה בסדר! בן אדם שעשה לי את השבוע:המפקד שלי,ויפעתיייייי שיר השבוע של שרית:שלמים שיר השבוע לא של שרית:הפוכים-דנה לפידות אמן/להקת/אמנית השבוע:שרית פאדיחת השבוע:היו יותר מדי..דאחקות שלא יאמן תמונת השבוע:עצלנות ציטוט השבוע:אין התחדשות השבוע: בגדים חדשים(לזאפה) בילוי השבוע: עוד יומים בע"ה,הכל יהיה בסדר! קניית השבוע : בגדים ציפיה לשבוע הבא: אמממ לכלום דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי: לראות את בני דודיי סדרת/סרט השבוע: האח הגדול נשיקת השבוע: ליפעת אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: יחסי מצוין

חזרתי מהטיולל-ועונההה

היום שעשה לי את השבוע:היוםםםם=>סוף סוף בבית!!! משהו שטיפה הרס לי את השבוע:הטיול השנתי וזה שכמעט נהרגתי... בן אדם שעשה לי את השבוע:מאמייי שליייי...{זה שנדלקתי עליו} שיר השבוע של שרית:אין שיר ספציפי...שמעתי השבוע את כל השירים שיר השבוע לא של שרית:"דברים שרציתי לומר" של הראל מויאל ו"אמא" בגרסה של הראל מויאל אמן/להקת/אמנית השבוע:אייל גולן,הראל מויאל,פבלו רוזנברג,שלומי שבת וכמובן ששריתיייי... פאדיחת השבוע:שהחלקתי על התחת בטיולל תמונת השבוע: ציטוט השבוע: התחדשות השבוע: בילוי השבוע:טיילת-אילת קניית השבוע :כל מיני שטויות בטיילת ציפיה לשבוע הבא:לראות את מאמי שלייי..ולהיבחר ביו"ר מועצת הנוער העירונית דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי:תיאוריההההההההההה סדרת/סרט השבוע:מי ראה טלויזיה השבוע???... נשיקת השבוע:למאמי שלייי...לכם ולשריתיייי=>התגעגעתי הכי בעולםםם
אייקון שמאפיין את השבוע:
ולסיכום איך עבר עליך השבוע:על הפניםםםםםםםםםםםםםםם

שירנות

New member
.............................................

היום שעשה לי את השבוע:אממממ....נראה לי שרביעי כשהייתי בטקס השבעה של אהובותיי,כמה גאווה
וגם שני בלילה כשהשתחררתי ממשו שהעיק עליי כמה חודשים ופחדתי לפתוח את זה ובסוף יצא שהרגשתי ממש טוב ואני אפילו לא מודאגת לגבי זה:) משהו שטיפה הרס לי את השבוע:אממממ...נראה לי שכלוםםםם:) בן אדם שעשה לי את השבוע:חברה ממש טובה שלי שהייתה שם בשבילי והקשיבה המוןןןןןןןןןןן
שיר השבוע של שרית:אממממ...אור
שיר השבוע לא של שרית:נמנמנםםם....תקופה של שינויים-קרן פלס
אמן/להקת/אמנית השבוע:אין מישו ספציפי,כולם
פאדיחת השבוע:נראה לי שאין תמונת השבוע:אין לי כח ציטוט השבוע:"את זהב!!!את תתני לה להפוך אותך ל....,ל.....,ל.....לארד!"
ועם כמה שזה מצחיק,זה פשוט עשה את ההבדל
התחדשות השבוע:חחחח אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
אבל....מעיל מהמםםםםםםםםםםם
בילוי השבוע:היום עם אהובותיי קניית השבוע : מעילללללללללללל
ציפיה לשבוע הבא:אמממ...שיהיה שבוע מגניב ושיעבור מהר ואז ישארו לי רק עוד שבועיים
דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי:כלום, בנתיים
סדרת/סרט השבוע:אמממ,לא ראיתי בכלל טל' השבוע
נשיקת השבוע:לסבא המהמם שחוגג יומולדת 80 כפרעליו שיהיה בריא עד 120
ושיזכה לחיים ארוכים בעזרת השם!!!ול3 חברות מהממות שמחזיקות אותי על הרגליים כשאין לי ממש כח לעמוד בעצמי
אייקון שמאפיין את השבוע:
(יענו חופש
)
ולסיכום איך עבר עליך השבוע:המממ...נחמד ביותררר
שבת שלום:)

R o T e M18

New member
ניגש לענות ../images/Emo13.gif

היום שעשה לי את השבוע:
ראשון,חמישי,שישי,שבת משהו שטיפה הרס לי את השבוע:
לא היה משו כזה
בן אדם שעשה לי את השבוע:
המשפחה שלי,החברים שלי,אתם,ומאמי שליי
שיר השבוע של שרית:
המסיבה שיר השבוע לא של שרית: אמן/להקת/אמנית השבוע:
שרית פאדיחת השבוע:
תמונת השבוע: ציטוט השבוע:
|האמת השבוע יש לי משפט חזק בשבילכם שהוא מאוד חכם ומאוד נכון אני רוצה שתאמצו אותו לחיים וקחו אותו בתור מוטו "אין בעיה בלי פתרון כי אם לא היה פתרון אז זו לא הייתה בעיה"
התחדשות השבוע:
אווו אהההה השבוע יש הרבה
מתנות ליומולדת חח.. בגדים וכאלו. בילוי השבוע:
מועדון,חגיגות יום ההולדת וכל מה שקשור בזה
קניית השבוע : |שקית|השבוע היו מלא קניות חח.. קניות ליום הולדת וכל מה קשור בזה
ציפיה לשבוע הבא:
אממ יש הרבה - לראות הרבה אנשים שלא ראיתי,לעשות סידורים שלא הספקתי,לצאת לשופינג קצר,ובסופ"ש נלך לבקר [שוב] את אילת
סדרת/סרט השבוע: נשיקת השבוע:
לככככככוווווווווווווווווווווווווולם
אייקון שמאפיין את השבוע:
וכל מה שקשור בזה חחחחחחחחחחחח.. ולסיכום איך עבר עליך השבוע:
עבר שבוע מעוווולהה - היה ממש כיף אין ספק שנהנהתי מאוד בשבוע הזה ואני מאוד מקווה שככה יהי בשבוע הבא ובכלל בכל שבוע. [חבל שאין כל שבוע יומולדת] חחחחחח..

למעלה