שאלה

הגבירה

New member
אני חדשה כאן אז...

נכנסתי בדיוק לנושא המעניין. לפעמים הבגידה עשויה לעזור לאחד מבני הזוג שחסר לו משהו בקשר. אולי דווקא היא יכולה להשאיר את בני הזוג ביחד? אולי את החסר ממלאים במקום אחר ואז אפשר להמשיך לחיות יחד? חלק מהתגובות נשמעות די מתחסדות (לא לכעוס בבקשה). אחרי הרבה זמן, דברים מתחילים לשעמם, לא? אם המשפחה לא נפגעת, אולי זה לא כל כך נורא? מה שלא יודעים לא כואב.

../images/Emo4.gifהגבירה../images/Emo4.gif

היי גבירתי הנאווה . נעים להכירך
אפתח את שיחתי אלייך בשאלה אוקיי?????????? האם לא יותר קל לומר לבעל מה את אוהבת ומה לא????????? אני חושב שיותר קל ויותר פשוט. ללא שום בגידה. את החסר אפשר להשלים איתו
ג´רי

הגבירה

New member
היי גרי

כמה אפשר לאמר? כמה אפשר לבקש? לא תמיד אפשר להשלים את החסר עם בן הזוג ויעידו על כך כמה מחברותי הטובות היותר... ו-כן, גם כמה מחברי. אנשים הגיעו לסטטוס קוו מסוים. המשפחה לא סובלת. לפחות לא על פניו. החיים בבית שקטים ורגועים. ואת ההשלמות מקבלים במקום אחר. אני לא טוענת שזו הדרך לחיות. אני רק מציינת שיש רבים שחיים כך. אני לא יודעת בני כמה רוב הכותבים בפורוםאני חושבת שרובם ניזונים מסרטים הוליוודיים רומנטיים ויפי מציאות. כדאי להתעורר. החיים הם לא פיקניק. מצטערת לקלקל את השורה בדעות לא מקובלות, אבל...

אני לא חושבת שצריך לפרק נישואים

בכל אופן לי דעתי אם זו מעידה של פעם אחת לא צריך. הייתי מתעצבנת וכועסת אבל הייתי בסופו של דבר סולחת ולא מפרקת את הנישואים שלי. אבל אם זה רומן שמתמשך הייתי כן מפרקת את הנישואים.

הקצין

New member
לכל שאלה תשובה .....

תגידי קסומה ... את יודעת , להרוס קל מאד , לפרק נישואים קל מאד , אבל לבנות , לטפח , להגשים את הביחד ..... זה קשה לדעתי אין " בגידה " כך סתם ... תמיד יש סיבה שנעוצה בבן/ת זוג .... אז לדעתי צריך תמיד לבדוק טוב טוב בציציות ............... נ.ב. את כל " הגיבורות " המצ´ואיסטיות ראינו ושמענו .... נפרק אותו ניקרע אותו נז... אותו וכו´ . אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד איך אמרה מישל : אחתוך ואזרוק אבל אשאיר כמה חלקים ....< ויש תחליפים > חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תלמדו לשמור ולטפח .... אני מניח שיהיו פחות בגידות .... וזה במקום להעניש """"" להראות לו מי חזק עלק , , , אתן חופרות את הבור לעצמכן < ואולי לא ........ > וואלה קסומה בואי נלך הביתה ...

קסומה

New member
לקצין שמקצין.........

כבר הדגשתי ואמרתי.......השאלה לא מכוונת אלי, זוהי שיחת חולין שהיתה לי עם חברה חשבתי להעלות אותה פה לשמוע תגובות... את שלי אמרתי, אני לא הייתי עוזבת. פעם חשבתי שכן. היום זה שונה......אני חושבת שאפשר להבליג (במידה וזה לא בגידה שיטתית) ואפשר לסלוח (במידה וזה לא רומן) . אז בוא נשאר כל אחד בביתו.........
דרך אגב, אני חושבת שאם כל הבחורות שהקצינו בדעותיהן יחשבו פעמיים המסקנות שהן תגענה אליהן תהיינה שונות ממה שהן כתבו. (אינטואיציה נשית...)

הקצין

New member
לקסומה והחמודה ../images/Emo8.gif

גם אני אדגיש ואומר התייחסתי בכללי לשאלה שלך ולא אישי העליתי את דעתי האישית בלבד ... את יכולה להסכים או לא . ואני חושב שביתי הוא מיבצרי חחחחחחחחחחחחחחחחחח < חומת מגן > ואת רואה את גם מחזקת את דברי באינטואיציה הנשית שלך אז מי הקצין והוא לא הקצין רק טוב לך

קסומה

New member
../images/Emo141.gif לקצין....

נחמד ליישר איתך הדורים......... הבנתי, הפנמתי....

הקצין

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

גם איתך

שווה ....?...צריך...?

שווה - כל אחד צריך לשבת ולהחליט אם הנישואים היו באמת כל כך טובים , הצד השני היה בוגד ... ואז להחליט אם זה באמת "שווה".... צריך - לא , לא תמיד צריך , או מחוייבים לפרק נישואים בגלל בגידה ... ועוד משו - אי אפשר לענות בכנות על השאלה הזאת ממקום שבו הנישואים לא עברו את הטלטלה... הכל ספקולציות , כמו שאומרים ... כשנגיע לגשר - נעבור אותו - או נפרק אותו

טליה34

New member
תמיד חשבתי שכן

הצהרתי שאם בעלי יבגוד בי אני אראה לו אתה הדלת לכיוון אחד בלבד. ולפתע.....חברה טובה שלי בעלה בגד בה. היא היתה זמן קצר אחרי לידה. יש כבר ילד גדול יותר בבית ולפתע.....הכל נראה אחרת. כפי שכבר ציינו לפניי, כאשר יש ילדים ובסך הכל הזוגיות יפה, והכל לכאורה בסדר אזיי.....בגידה נשפטת באופן שונה. אבל מה? אני כועסת עליה. טענתי שהיא היתה צריכה להעניש אותו כהוגן ולא להתמסר לחגיגות הסליחה אשר הוא עשה לה. אמנם היא איימה שהיא עוזבת את הבית....היו סצנות כעס וצעקות, אבל הבעל היקר תיכנן לה נסיעת הפתעה לחו"ל...."ירח דבש שני" "להתגבר על מה שקרה"......קנה לה מתנות.....קירקר סביבה בלי פרופורציות. אני חושבת שהיא היתה צריכה להעניש אותו ולא להצטרף לחגיגות האלה ולומר לו שנדרש זמן התאוששות מהמשבר. והוא? למרות שהוא והיא נמנים עם חוג חבריי הטובים ואנחנו נפגשים די הרבה, אני כבר לא יכולה להסתכל עליו באותה צורה כתמול שלשום. הוא פגום בעיניי. גבר או אשה אשר בוגדים בבן/בת הזוג שלהם - יש בהם טעם לפגם. אם אדם בוגד באיש שהוא חי איתו ואיתו מחלק חייו...אז איך הוא יכול להיות אדם טוב? אם הוא פגע באישתו או היא פגעה בבעלה אז איך הם יכולים להיחשב כאמינים? נאמנים? מתחשבים? ונחזור לשאלתך קסומה, צריך לפרק נישואין בגלל בגידה? כן! שווה? לא! ועכשיו יש לבנות את החיים מהתחלה.....בלי אמון, נאמנות....עם המון חשדנות והמון ספקות.....אבל יתכן שלעיתים אין ברירה. אבל אם אשתו סלחה לו,אז מי אני?

קסומה

New member
טליה...

על זה בדיוק אני מדברת......... נכון, אי אפשר לשפוט אדם אם אתה לא במקומו... נכון שצריך "להעניש". נכון שקשה לגשר על פערים אבל לא מסכימה כי צריך לפרק נישואים(כמובן בתנאי שיש אהבה)בשל בגידה. נראה לי קצת מוגזם..... (רק שבעלי לא קורא את זה. חחחחחחחחח)

הקצין

New member
עם האהבה היתה ..........

הדדית ושלמה לא היתה בגידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותקני אותי עם אני טועה שלא אצא מקצין בגלל שאני הקצין

קסומה

New member
איפה המקצין? איפה?../images/Emo6.gif

לא מסכימה איתך הפעם..... לא חושבת שיש קשר בין אהבה לבגידה....... בגידה נובעת מ- סקרנות, יצר הכיבוש, שינוי.......(כך אמרו לי פעם) איפה הקשר??????? (פה אתה מסתבך גם עם אחרים....חחחחח)

הקצין

New member
את לא חייבת ................/images/Emo8.gif

אבלללללללללללל למה את מתעלמת מהאהבה .... תראי אם האהבה היא הדדית אין סיבה לבגידה .................... כיבוש קישקוש סקרנות !!!! שינוי ????????? ושוב למה כל הקישקוש עם יש אהבה ????????? או שאולי שכחת מה היא אהבה < YYYYYYYYYY עכשיו נפלתי > < מדדה לי לפינה >>>>>>>

טליה34

New member
לא אמרתי

שיש לפרק את הנישואים. אבל מרגע הבגידה הם יראו אחרת...... אדם שבגד פעם אחת......כבר לא יהיה אמין יותר. גם הוא נאמן.

לא מפרקים נישואים

בשל "בגידה" נישואים מפרקים רק כאשר הזוג לא יכול לחיות יחד או לא מסתדר ביחד. להתחתן זה קל מאוד אבל להתגרש ........... תכנסו לפורום גרושים/גרושות.

למעלה