שאלה קטנה...

vashla

New member
../images/Emo20.gifשאלה קטנה...

אפשר לקנות נעליי פוינט מבלי ללמוד עכשיו בלט קלאסי באיזשהו ביה"ס או שאני צריכה הכנה מיוחדת בשביל זה?

ממש לא!!!

איך את רוצה לעלות על פוינט שאת לא לומדת בלט קלאסי???????????? אצלנו צריך לפחות שנים בלט בשביל לעלות...זה ממש מסוכן גם בלי הכוונה וגם בלי בסיס!

vashla

New member
יש לי חברה שעלתה תוך כמה חודשים..

ולפניי זה היא למדה רק ג'אז.. למדתי שנתיים בלט אבל פרשתי, ועוד לא עליתי על פוינט..אני ממש רוצה.. מה הסכנות בזה?

vashla

New member
אני רוצה להמשיך לרקוד ולהתאמן בבית

לא באיזשהו חוג או עם מורה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאת רק מצדיקה את העובדה ש

אסור לך בשום אופן לקנות נעליים ולעלות לבד. לא עולים על נעלי פוינט בלי איש מקצוע לידך, לא על דעת עצמך בעיקר, ובעיקר כשאין לך ניסיון בזה. בשום אופן, את תהרסי לעצמך את הרגליים אחרת.

vashla

New member
אוי..:\ טוב תודה...

אז לחזור לבלט ולהירשם איפשהו? או שאפשר גם עם מורה פרטי אם יש כזה דבר..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכן../images/Emo13.gif

לחזור לבלט:] מורים פרטיים זה דבר נדיר ויקר בצורה לא נורמלית.

vashla

New member
תודה../images/Emo13.gif

נראה לי שאנ אלך לאתי פולישוק, ואחריי שנעלה לפוינט נחפש מקום קצת יותר...רציני חח. איזה תרגילים אני יכולה לעשות עכשיו בבית כדיי לקצר את הדרך לעלות על פוינט?

NeTa MuFlEtA

New member
לטובתך, אל תלכי אליה...

הייתי אצלה שנה, ממש ממזמן, זה "אווירת שוק" שהולך אצלה. אם את רוצה להיות אצלה תלכי רק בשביל להופיע בעיר ערוץ הלדים, חוצמזה
אני לא רואה לכך שום תועלת. חברות שלי שרוקדות אצלה, הן עלו על פוינט שוז בלי ללמוד אפילו. וזה בדוק, תאמיני לי, תשאלי אפילו את בנות מהסטודיו ותיראי בעצמך. חבל, פשוט חבל על הכסף. אם כבר פתח תיקוה.. תשקיעי עוד כמה שקלים ותלכי למרים קופמן, שהיא באמת איכות.

vashla

New member
זה הקטע, לעלות מהר על פוינט שוז.

מיד אחריי שנעלה נעבוד ונמשיך אצל מישהי יותר איכותית. למה אין לזה שום תועלת? היא עד כדי כך גרועה וחסרת אחריות?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאוקי, תראי.

תכלס, פוינט זה לחיזוק הרגל והטכניקה בקלאסי. אכן, זה גם יפה מאוד במופעי בלט. תעשי טובה לעצמך, ואל תעשי שום "קיצורי דרך" בדרך לפוינט. את צריכה טכנירה, באלאנס טוב... אלה דברים שעובדים עליהם, אחרת התוצאות יכולות להיות חסרות תקנה. אל תקצרי שום דבר. לשיפור עצמי את יכולה להתאמן בבית על בלאנסים בפוזיציות שונות. עמיתוש:] נ.ב= רוצה להתמקצע בקלאסי? לא ללכת לאתי פולישוק!

רקדניתה

New member
מה זה יעזור לך?

פויינט זה לא בשביל היופי לא צריך את זה כי סתם רוצים לרקוד בבית חייבים מסגרת מסודרת ומורה

NeTa MuFlEtA

New member
את חייבת ללמוד לפני.

לפחות בסיס, לפחות לקחת כמה שיעורים למידה על פוינט.. תקשיבי, את לא יכולה לעלות על פוינט, [כמובן שכן, אבל בליווי כאבים ונזקים לכפות הרגליים..
] בלי שאין לך יציבה נכונה, בלי שאת לא יכולה להחזיק את גוףך כראוי וללא רמה יחסית של פוינט ברגליים. . תקחי כמה, אם כבר את עושה משהו, תעשי את הטוב ביותר ותשקיעי למענו

vashla

New member
צודקת.

ושוב- בבית- יש תרגילים עכשיו לחיזוק הרגליים יציבה וכו' כדיי לקצר את הזמן לעלות לפוינט?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifבמחול אין קיצורי דרך..

לפחות זו דעתי..

vashla

New member
שום תרגיל מיוחד לחיזוק השרירים?

ורגע חזרתי מרויטל (בפ"ת, כן אני משם)..וחשבתי גם על להקת פרימייר. איפה הכי כדאי להתחיל?

יש תרגיל שקוראים לו

Battement tendu. טונדו באטמן. מליון פעם עם מתיחה של הרגל עד הסוף.... לפפיונט גם מאד חשוב הרבה רלווה. פשוט לעמוד מול המראה ולעלות על רלווה 50 פעם. כל יום פעמים, יתחזקו לך הרגליים... וגם מתיחות לכפות הרגליים... פשוט לכופף את הקשת בעדינות. בהצלחה

leiny85

New member
בנוסף - אפשר לעבוד על בלאנס.

לעמוד בראשונה, בחמישית, בקודפייה, בפאסה וכיוב'. לנסות לתפוס בלאנס לפחות לכמה שניות, אם לא יותר.

למעלה