קניות לחגים

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
../images/Emo20.gifקניות לחגים

איך אתן מפנקות את עצמכן או את היקרים לכן (אם בכלל)?
אני החלטתי שלכבוד החג אני קונה למתוקי שלי בגדים יפים וחדשים (עוד לא יצא לפועל) - ולעצמי אני הולכת לפרגן איזה משהו נחמד וריחני (נראה לי שגרגרי פילינג של "ללין" יעשו את העבודה)
והזוגי? הוא ישמח להשתמש הגרגרים של ללין...

lollapalooza

New member
לשמחתי הגדולה

אצלנו אין את הקטע הזה של "מתנות לחג". זו הוצאה מיותרת ולא הבנתי למה היא נחוצה בכלל. אני משתדלת להביא להורים משהו סמלי והשנה הכנתי להם לוח שנה של עם תמונות של בני המשפחה. זה הכל. הקטע הזה של מתנות לדעתי יצא משליטה ואנשים ממש נסחפים. אני כן אוהבת לנצל את תלושי החג שאני מקבלת מהעבודה למשהו כייפי בשבילי, ולא פרקטי לבית. אבל זהו בערך.

niya

New member
מסכימה איתך

אבל עדיין נהנית להתפנק ולפנק לפני חג או משהו כזה. את המתוקי שלי אני מפנקת בלי קשר (אבל הוא עוד קטן...) לרוב אני קונה משהו סמלי למי שאצלו עושים את ארוחת החג (לרוב אמא שלי, שתמיד מקטרת למה קנו לה ומרגישה רע עם זה, אבל בסוף נהנית מאד מהמתנות)

אני מאוד אוהבת לפנק את היקרים לי

אבל אני בדרך כלל לא עושה את זה בחגים. יותר בימי הולדת. בחגים לעיתים מביאה משהו סמלי למארחים.

אני הפסקתי עם המנהג הזה ../images/Emo122.gif

נהיה עסק יקר מידי במיוחד שאני "נחמדה מידי" לטענת הבחור ומשקיעה המון זמן וכסף בזה... השנה לדעתי נביא זרי פרחים וזהו ולא מתנות לכל אחד-כי זה לא נגמר... לעצמי-אני לא חושבת שאקנה משהו, לבחור-מקווה שנקנה לו את מה שרצה ליום הולדת ולא הגענו לזה- קינקט.

Fun Fair

New member
או! אני הולכת להתפנק ../images/Emo9.gif

אחרי עוצר קניות ממושך, אני אהיה בחג בלונדון... על הכוונת: קצת בגדי הריון (כי, מה לעשות, חיכיתי כל כך יפה לנסיעה הזו
) קצת פיצ'יפקעס לרך שיוולד קצת (הרבה) קוסמטיקה ב BOOTS. ו...נעליים!!!!!
אני הפסקתי לקנות מתנות לחגים (אלא אם אני מתארחת וגם אז- מביאה קינוח על צלחת הגשה במתנה למארחת), כך שהכל בשבילי

למעלה