קלבת שבת

../images/Emo20.gifקלבת שבת../images/Emo20.gif

היום יום סיסי היום יום סיסי.... ויש קלבת סבת....< שיו איזה מתוק זה לשמוע את זה על הבוקר> היום השישי/נורית זרחי שבעה ימים יש בשבוע, בסך הכל זה די טפשי, שלפעמים קשה לזכור- זה יום שני או שלישי? אין כל הבדל,אם תשאלוני, אחד הולך,אחד חוזר, מזל שיש עוד יום שישי, שיש עליו סימן הכר. זה מתחיל עוד בחצר וזה נמשך במדרגות- ריח דגים מבושלים מרקים,פשטידות,עוגות. ואת עגלות היד מציף ריח פרחים מתוק חריף, פולש לרחוב,פולש לחדר, וזה מכניס בראש קצת סדר. שוקולדה הולכת לקלבת סבת בגן אני....אני....."אמא סבת"
שבת שלום <תהיו טובים....תחייכו...ו"תשמרו על הילדים"> אמא סבת שוקולדה

נעמי 1

New member
שוקולדה...

אני עד היום שומרת בקלטת שיחות עם הילדות (של החברים שלי) שהן הכי קרובות אלי...ומדי פעם שאני מתגעגעת... אני מקשיבה וצוחקת. הילדה הגדולה... היום בת 15 כבר בגיל 3 ידעה שהיא רוצה לנגן בסקסופון. ואכן כך... לומדת... מנגנת... ומופיעה. ולי יש נחת.
נעמי

נעמי

את מוזמנת תמיד ל...שעה של נחת... יש לנו תמיד בשבילך.....חם חם מהתנור....איזו מרקחת
רק......שלא תתקעי לך באיזה פקק...
ורצועה 7 תתנגן לנו.....<היום זה צרפתית...איך את בצרפתית?> טום ב ל נאג´ה <שלג בחלוני משו...סאמ.....אין מנקדים כאן?> פשוט...אישה תביאי את החוט
....החרוזים עליי... שבת שלום שוקולדה

לאאאאאאאא

מה זה זה? ככה זה ארוך ---------------------------------------------------------------------- ונגמרו החרוזים חרוזה הולך?

היא גם אומרת.....

"סיפור סייסה"....חחחחחח.... כך ביקשו הגיסות כל פעם כשפגשו את המלאכית שלי בגיל הזה :))... שבת של אושר, אהבה, וטוב

למעלה