צמח בר

ק-ס-ו-מ-ה

New member
../images/Emo20.gif צמח בר

מחר אני אהיה כה רחוקה אל תחפשו אותי מי שיידע למחול ימחל לי על אהבתי הזמן ישקיט הכל אני הולכת לדרכי זה שאהב אותי ישוב לשדותיכם מן המדבר והוא יבין- אני חייתי ביניכם כמו צמח בר אני רוצה לפקוח את עיני לצמוח לאיטי. הרביתי לחלום החלומות טרפו אותי רציתי לנחם- אבל מרדה בי תשוקתי היה מקסם ילדות, הייתה גם סערה בזרועותיי אני יודעת שהדליקה אש זרה את לילותיי היו, היו ערבי געגועים היו ימים טרופים היה כאב חבוי ורגעים מכושפים אני אזכור מבט מגע ידיים בכתפי אני אהיה לצל חולף בשדותיכם לסוד נסתר היו שלום אני חייתי ביניכם כמו צמח בר.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אדבר איתך

כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות אתך לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר אתך. יש בי כוח, יש בי כוח[אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי. כשאתה עייף עד מוות לא נרדם בחשכה בשעה שסיוטיך מרצפים חלומותיך- אשאר אתך על ידך אני נודדת בין שנתך ליקיצתך המילים שלי שבירות הן וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך. כשאתה חיוור מצער כשאראה, או כשתאמר לי חרש, חרישי כי מתיך מתקבצים גם אני ארכין ראשי לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר אתך מילים: רחל שפירא

../images/Emo25.gif

כאחד שמטורף על שיריה של רחל שפירא (וגם מכיר אותה אישית) מקפיץ אותך שכולם יקראו ויהנו מהמילים שלה...

ק-ס-ו-מ-ה

New member
נחמה (עוד קצת )

ולכאורה עסקנו בשלנו רק בשלנו בלי לבקש גדולות ונצורות שלוה מופרת וכבר אחרת ואין טעם לכסות כי בפתח נכנסות- התמורות מי שצמא לכל מחווה של חסד אזנו תופסת- איך הקריאה חוצות את הרחוב שואל עדיין שואל מאין כן, מין כוחות לשאוב זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה כה זקוקים לנחמה מי שחווה את בערת הקיץ ליבו לבית ופני הגוף ראי לחרדותיו את מי ישביע את מי ירגיע ועל מי יתפלל עד הסתיו . זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה כה זקוקים לנחמה

למעלה