צוותא

חי נאור

New member
המפגש ......

חייב לספר לכם על המפגש מהעיינים שלי.........טוב קודם כל נתחיל בזה שמושיקו ( הרקדן ) כבר חודש חופר לי על מפגש !! ואני כל הזמן משחק אותה כן כן אני יבוא וכאלה.ועד שבאתי הרקדןן מתברר אחרי הופעות זה היפייפיה הנרדמת !! כולו היה גמור.....לא משנה , .וואלה הפעם זה היה הכי ספונטני ובאמת באתי.....כמובן הכל בהשראת אלעד....איתי באו גם קובי וליאור ....הצוות הבאר שבעי יצא לדרך......למזלנו עוד לא יצאנו מבאר שבע וכבר שוטר עוצר אותנו......שמנמנן כזה זקן....רצה להוריד את הרכב של אלעד מהכביש ( רכב של עבודה ) על כמה תקלות שהיו .....ואלעד כזה תמים עוד אומר לו שהוא מודע לתקלות .....השוטר שראה כזה בחור חמוד עם כיפה סרוגה לא עמד בקסם ושיחרר אותנו עם דוח מינימלי שיכל לתת.......כל הדרך נוסעים ואני וליאור חופרים לאלעד ( הנהג + גיטריסט + עודיסט ומה שאתם רוצים ) עם הגיטרה ומנגנים לו ושרים כל הדרך......עכשיו אלעד רצה לשחק אותה מתקדם ....הביא איתו גי פי אס......עד שהגענו לת"א הג'י פי אס כבר לא היה איתנו ונאלצנו להשתמש בגיפיאס אנושי......ושאלנו אנשים סליחה איך מגיעים????. בקיצור הגענו ומתברר שהמפגש פורום של עמיר בניון היה אמור להתרחש בלא פחות מאשר במועדון " משהו מהסרטים " וכן המקום נראה כמו השם שלו .....מיליון שלוחים תל אבייבים עופר לוי וחבריו הציפו את המקום ....בקיצור המקום הכי לא קשור למפגש פורום של עמיר בניון......פתאום איזה מישהו זרק הערה ילה לים ....לא חשבנו פעמיים נתנו נשיקה קטנה לעופר לוי וזזנו לים......היינו בים של ראשון ( 4 על 4 ) למי שמכיר ......ישבנו ניגנו שרנו.....היה ממש כייף , אני לא יחפור יותר מדי רק יספר קצת על האנשים שהכרתי או שאני כבר מכיר.... פזית - מספר אחת בחישוב !! אם אתה גבר זאת הבחורה שהכי משתלם לקחת לפגישה......היא תגיד לך כמה בדיוק אתה צריך לשלם.....!! גרציה - איזה חמודה ....היא לא בת ארבעים היא סתם עובדת עלינו.......מושיקו כביכול הצעיר כבר נרדם שם על איזה סלע והיא עדיין הייתה ערה ובועטת...... מושיקו - איזה גבר .....מת עליך.....( מושיקו אתה מועד לפעמים ....) אתי - תמיד אמרתי ותמיד אומר "אשת חיל" ולא צריך להוסיף לימור - כפרה ים בבאר שבע ????? אודליה - מתאים לך לעבוד ברדיו.... חן - איזה זמרת ממש שי גבסו!!! .....סתם את שרה יפה ....ויש לך תיק יפה ההוא מראשון - לא קלטתי את השם אבל וואלה אתה גבר לעניין .......5 בבוקר ולוקח את הבנות עד הבית !!! איזה שירות .... עמיר וחבר שלו - אנחנו גילינו עליכם דברים !!!!!! במיוחד על דרור חבר שלך.....שהוא כאילו אשכנזי.... וזהו ליאור תמשיך להיות גיבור ....אלעד לא להירדם......וקובי איזה זמר........

חי בשבילך

חבר'ה סורי על האיחור אחרי ההופעה היה את אחד המפגשים היותר שוויםםםםםםםםםםם חי אין עליך חולת עליךךךךךך היה ממש כיף תודה על המחמאותתתת ליאור אין עליך איזה ביישן תלמד מחי איך מדברים!!! סתם סתם קובי אין עליך איזה זמר בקרוב אצלי נשמות אין לי כח לפרט עכשיו אממממ מתגעגעגעגעגעגעת חנוש!!!

פירוטטטטטטטטטטט

החבר'ה מבאר שבע: חי ליאור קובי ואלעד היה ממש כיף אתכם מכיוון שזמני קצר אני מופיעה היום ואני חייבת לעוף לחזרות אני יכתוב משו לכולכם תחשבו שזה לכל אחד בנפרד הנגינה היופי והעוצמה שבכם יכולה להפעים ולהרטיט כל לב המילים שיצאו מפיכם ולי אישית נכנסו עמוק ללב במיוחד של מישו ספציפי... לפזיתוש אהובתי ה"תל אביבית" אני מתה עלייך ומודה לך על כל המילים החמות והיפות לאתי הרבנית מחולון תודה על הכל נשמתי אין עלייך מה זה הופעה בלעדייך לאודליה הירושלמית (כבוד) היה נחמד איתך עד הבוקר לגרציה שהאהבה שלי אליה היאאינסופית היה שיא הכיףףףף וחיוך אחד שלך היה שווה הכל! ארן מראשון לציון איזה נשמה אתה כמה סבלנות למרות כל החפירות למושיקו הירושלמי הכי הכי אין עליך תודה על הכל הכל וסורי על הצעקות שבאשמתי אוהבת אותך בלי סוף או כמות ולעמיר וחבר שלו מרחובות היה כיף ממש להכיר אתכם!!! כל מי ששכחתי סליחה אוהבת את כולכם המצ'וגעת הראשית חנוששששש

ספיר 2

New member
הופעה מדהימה!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

כל כך נהננתי... אני עכשיו בידיוק שומעת את ההקלטה של ההופעה ונהננת להיזכר מה הלך שם.. אבל זה עוד כלום מקולות הקהל... מסכן מי שישב לפני ומצדדי... הרגתי להם ת'אוזנים מהקול שלי ומהכפיים, זה הגיע למצב שמישהי מלפני אומרת לי "נו דיי כבר". ומושיקו- הרס אותי מצחוק. מי שעוד לא ראה את מושיקו רוקד פשוט הפסיד. מבחינת הקהל שהיה מושיקו היה הליצן והבדרן של הערב, במקום להסתכל על עמיר מסתכלים על מושיקו רוקד ולא מפסיקים לצחוק- ככה זה היה ניראה מצד הקהל, אהה ומושיקו הבטחתי שאני יעלה תמונות שלך רוקד, וזה יהיה בהמשך... אני חושבת שאבי חגג את היומולדת הכי שמח שהיה לו שמחתי להיפגש עם פרצופים חדשים ומוכרים בשבילי פזיתי אני מתה עליך!! חח ואיזה בוק עשיתי לי בהופעה וגם עם עמיר ואבי.. יובל כל הכבוד לך על ההקלטה, מעריצה אותך

למעלה