צהריים טובים

../images/Emo20.gif צהריים טובים

מה קורה חברים יקרים? לא תאמינו, למרות שאני כאן עם אינטנרט, אני מרגישה מרוחקת ממכם כי אני נכנסת פעם בכמה שעות, והתקשורת איטית, אז אני לא מצליחה לקרוא הכל ואני גם מרגישה שאני לא ממש איתכם טוב, מחר חוזרים הבייתה, יש לי ים של כביסות ודברים לסדר היום, עשיתי כמה בריכות, הצוואר קצת יותר טוב אבל עדיין יש כאבים וחלקים תפוסים שיהיה לכם יום טוב, מתה כבר להיות בבית, במיטה שלי חמישה ימים זה קצת גדול עליי אוהבת - באדי

ShirShir

New member
תעשו חיים ו........

אחי את זה באיזי!! תהני מכל רגע....
ו-

ואני מחר נוסעת בשליחות הפורום

לבדוק איזה מקום הכי טוב למפגש בעזריאלי
ולוקחת את הילדים לבילוי של נסיעה ברכבת ובילוי בקניון. אז מחר כבר יהיו לי פרטים מדוייקים על המפגש שהוא...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד 10 ימים../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התפקדו כבר 12 בנות. מעניין למה הבנים משתפנים...

g u r a

New member
אולי כי אין...

בנים.. חוץ מאלופינד,ומחזיר... (עדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע..
)

בטח שזה טוב אלא מה..../images/Emo45.gif

אם היו כאן עוד גברים מניח שהייתם מקבלות עוד דעות אחרות..כפי שיש כאן סוגי נשים שונות ודעות שונות..

maybesure

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את פשוט מדהימה! איזה מסע תחקיר כיפאק למנהלת הפורום שלנו!!!!

אתם לא מאמינים מה עשיתי עכשיו

סיימנו לסדר את כל הדברים כי מחר בבוקר חוזרים לקחנו את הילדים לקניון בנהריה אכלנו גלידה פתאום מצאנו מקום של משחקיה עם ז'טונים כל הילדים שיחקו ופתאום.....מצאתי את המשחק כדורסל, שצריך לקלוע לסל על זמן משחק ששיחקתי לפני הרבה שנים מיד, רצתי וקניתי ז'טונים ב-20 ש"ח ורצתי לשם עשיתי עשרה משחקים מתוך התלהבות צעקתי: באסטון, פרקר, שאראס וזיכיתי את הילדים בעוד גלידה ובצעצוע קטן כל אחד גם כשהילדים כבר רצו ללכת רציתי להישאר עוד קצת מזל שלבעלי נגמר הכסף בדרך הבייתה אמרתי לו שאני רוצה שנזמין השבוע בייביסיטר ונצא קצת אז הוא שאל: "לאן, למשחקיה לשחק כדורסל?" רק לעדכון, כל הנשים נכנסו לחנויות בגדים וחזיות ואיפור וקנו כל מיני שטויות ואני - במשקחיה עם הכדורסל, איזה כיף זה היה..... לילה טוב באדי

מה הוא עשה?

עודד אותי הוא מקבוצת המעודדות איזה כיף היה כל הבנות קנו בגדים בקניון ובשמים בסופרפארם יללה.....כמה אפשר לבזבז על שטויות? צריך לעשות דברים בשביל הנשמה !!!! אבל כמו שאני מיוחדת בזה אני גם מיוחדת בקיטורים שלי אני מקטרת לו המון הוא פינק אותי בטיול ואח"כ בכיתי לו שהוא לא מפנק מספיק ולא אוהב מספיק ואז הוא התעצבן ונעלב ואז אני התחנפתי סתומה !! אוהבת לעשות בעיות

polegra

New member
אני עדיין משחקת בזה :)

חולה על זה ועל דיסקיות.... לשנה שלנו יצאנו לשחק במשחקי טלוזיה ודיקסיות.... נשארתי קצת אינפנטילית נראה לי :) טלי

למעלה