פספוסים

vered 37

New member
לחיוך

יש כח עצום מסתבר בכל תחומי החיים. יודעת זאת היטב רק מקווה שאתחיל ללמוד לחייך..חיוך אמיתי לא מאולץ.. תודה לך טוטאל שהגבת...

יערית

New member
קרה?מרוחקת?

לי יש תיאוריה אחרת בעיניין הזה,אישה וגבר יכולים להיות הכל מהכל: רכה כמו חמאה{ללא כולסטרול} קשה כמו אבן פתלתלה כמו נחש עקשנית כמו פרד קרה כמו אנטרטיקה חמה כמו השמש{זהירותתתתתתת} לבבית וחייכנית עליזה ופזיזה{שני עזים במכה אחת} סקסית חושנית ומטריפה מה שמתבקש זה הטאץ' הנכון מהגבר הנכון,הן לגבי אישה והן לגבי גבר. בכולנו יש הכל מהכל...השאלה היא מי "משפשף" לנו את הצ'ופצ'יק של הקומקום האלדיני שלנו. ותחשבי על זה.

shemesh22

New member
כובע קסמים../images/Emo28.gif

כל הימים, כל הימים חולמת אני על כובע קסמים. כובע קטן, מקושט נוצה, העושה כל מה שאני רוצה. אחבוש אותו ואומר, למשל: "כובע, עשה שאני אגדל!" והנה מיד הנני עולה, וגופי מתמתח ואני גדולה, ואין כמוני בכל העולם; כי אני גדולה וגבוהה מכולם. והכל מסתכלים ביראה וכבוד, כי הרי אני גדולה עד מאוד. (לאה גולדברג וריטה)

r e d head

New member
ודווקא אני

יחסית ביישנית וגברים שווים אני לא אוהבת לפספס אבל רק אם הם באמת שווים בעיניי אני מתחילה פעם התחתנתי עם אחד שלא פספסתי ברחוב אז אולי בגלל הניסיון

ד ו ל ה

New member
נשמה...

מכירה את זה מקרוב, כל כך מקרוב... כאחת שאלופה בלהעלם בדיוק כשמתחיל להתבשל משהו אל תהיי קשה עם עצמך נסי להתקדם בכל פעם עוד טיפה לשנות עוד משהו קטן באינטרקציה שאת יוצרת כשאת ננעלת ורוצה לברוח השארי רק עוד קצת בכל פעם הקצת הזה יתארך מפעם לפעם... כשאת מעוניינת - קודם חייכי כמו שטוטאל אמר (ורק אחר כך תברחי) ובסוף חייכי והשארי... הרעיון הוא לשנות במודע התנהגויות שתוקעות אותנו, כל פעם קצת, צעד אחד וכשמתרגלים למקום החדש, להמשיך עוד צעד... קל להגיד וקשה לעשות אני יודעת...ובכל זאת שווה לנסות
דולה (מתחילה עם חיוך
)

ערסlight

New member
שנעשה פשוט?

אנחנו מפחדים לפתח ציפיות שלא נתאכזב. [ואז גם יכאב כי יוכיח שוב כמה חסרי ערך אנחנו]. בקיצור... חרדת דחיה. כדאי לתרגל, כמו למשל לחייך לכל מי שמביט בך. את מחייכת?

vered 37

New member
לא ערס זה העניין

שאני לא מחייכת. אני כביכול בהעדר החיוך משדרת קשיחות וריחוק מפתחת מעין מנגנוני הגנה שלא אפגע. ברור לי שאם אחייך זה ייצור קרבה. ואכן קלעת בול ..חרדת דחיה..השאלה מה הסיבה ? יש לי בטחון עצמי ואני מאמינה בעצמי , שלימה עם איך שאני נראית ועם מי שאני. אז למה בכל זאת קיימת החרדה ..במקרה הכי גרוע זה לא ילך SO ? חייבת להתחיל לחייך.

זה בדיוק העניין

למה בכול זאת קיימת החרדה, לצד כול הבטחון... כי רגש, כמעט מכול סוג שהוא, ובמיוחד חרדה, לא מקשיב להגיון.

vered 37

New member
../images/Emo141.gif חיפושית ../images/Emo15.gif מתוקה....

כתבת משפט חכם מאד. הרגש הרי גובר על ההגיון אז למה בכל זאת..? נסתרות הן תחושות הרגש... כנראה שבתת מודע משהו שם תקוע וגורם לתחושה הזו של החרדה.. אבל מסתבר שחייבים להתגבר ... תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול ,ללהפגע וליפול כל אחד יכול.. לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים לא לעצום עיניים לא לאבד ידיים גם בימים קשים. מילים ולחן :ארקדי דוכין

הפחד מדחייה ?...אולי ?

לפעמים הפחד מדחיה או כישלון פשוט משתק אותנו.. לפעמים הוא חזק יותר מכל דבר אחר, והתוצאה היא תסכול. גם אני חושב שיש ללכת קדימה בצעדים קטנים, ופשוט להעז.. אם אנחנו כל כך רוצים, צריך פשוט להעיז, ואז גם במקרה של כישלון לא לקחת את זה קשה מידי ולא לאבד פרופורציות. ויש פיתגם שמשום מה יש לי הרגשה שאני משבש אותו.. רק המעז מנצח ב ה צ ל ח ה

למעלה