פוחדת להזדקן-יומן אישי אז ככה, מאחר ואני כנראה מזקנות השבט של פורום זה, בלי לעשות סטריפטיז נפשי ופיזי, ובטח לא לאור השמש כמו שמאגי ציינה, אני רוצה להתוודות שקשה להשלים עם הזקנה. להסתכל בראי ולראות מה שהזמן עושה לגוף שלך ואם את לא שר (השחקנית) כלומר אינך משקיעה מיליונים בשיפוץ מחדש, את מסתכלת בעצמך וחושבת לעצמך מחשבות נוגות (מי ירצה אותי, מי יסתכל עלי, איך אני נראית וכו´ וכו´) אבל, פעם קראתי היכן שהוא, לא זוכרת איפא, שהפלוס בלמצוא מאהב בגיל מבוגר הוא שהוא לא מכיר אותך כשהיית צעירה ולא רואה את השינויים) טוב, אז ניסיתי זאת, וקבלתי את המחמאה הבאה: את נראית טוב מאד לגילך.מה זה אומר? המיניות, זו השאלה ששאלת מצחיקונת, זה כל כך אינדיבידואלי, יש לי חברות ש"גמרו עם זה" לחלוטין, לא רוצות, לא בא להן, הבעל נמאס, לא יכול (למחוק את המיותר) אבל יש נשים, שבא להן, והן עדיין חפצות ומוכנות ותתפלאי מצחיקונת יקרה, יש המון מועמדים שמוכנים וחפצים לעשות להן את "הטובה" הזו ללא קשר לגילן, והם צעירים וקשישים גבוהים וקצרים, יש ויש אם רק רוצים, אז לא לפחוד, מין יש ותמיד יהיה, הבעיה היא שלנו, איך להתמודד עם הזיקנה, אין לי פתרון, רק להשלים ולנסות לשמור על הקיים .