פוחדת להזדקן

../images/Emo20.gifפוחדת להזדקן

כשאלה לדיון אני סקרנית לשמוע דעות על כיצד אישה יפה(וכל אחת מאיתנו היא כזאת!)מזדקנת? כיצד היא מתמודדת עם נגיסת הזמן ביופיה, נשיותה ישותה המינית? האם נלחמים בזה או שמשלימים כי אין ברירה אחרת?

magy

New member
אחלה נושא , מצחיקונת.....

שווה דיון ארוך.......... ומקיף.......... מבטיחה לחדש אותו מיד ברגע שנדע איך משקמים אמון אחרי בגידה..... לא אשכח את הנושא........כי הוא בעצמותיי........תרתי משמע. (גם מכוערות לא רוצות להזדקן......קחי אותי כדוגמא)
PPPP וברוכה הבאה!!!!!!!!

magy

New member
יופי פנימי..............אלעק.......

אתה יודע ישראל, על אישה צעירה אומרים שהיא יפה על מבוגרת, שהיא מעניינת.......... מה יעזור יופי פנימי בפגישה ראשונה........ מי רואה אותו........ יש נטיה להתרשם מחיצוניות ברגע הראשון..... כדי לראות את הפנים צריך עוד הרבה הרבה פגישות......... ובעידן החפוז, שואלים אחרי רבע שעה......."אצלי או אצלך"? ואז אני אמורה להבין שאני שווה זיון.......... שלא תדע מצרות...................

israel7

New member
מגי יקרה,,,

כניראה שאני מהמוהיקנים אחרונים של הדור הישן והטוב,, אצלי או אצלך???חפוז???מה קרה לכן,, התחרפנתם לגמריי,,איפה החיזור,,המסתוריות,, המזמוזים,,,כניראה שאני לא "צועד עם הזמן" ואת יודעת מה?? טוב לי ככה,,,

magy

New member
גם אני מהדור הישן....

תנסה להיות פנוי מהדור הישן.......ואחר כך נדבר.........

magy

New member
יותר מדויק, פנויה......

אתה יודע שבני מינך חסרי סבלנות? שהם רוצים להוכיח כבר בפגישה הראשונה שהכל תקין אצלם בפיש מאשין? שהם רוצים לבדוק שהם לא קונים חתול בשק? שהם רוצים לבדוק אם בכלל הם עדיין יכולים ...........אתה יודע .....מה מה בוער? עוד כוס קפה עוד פגישה למה מי מת? מחר האיראקים מפציצים? יש זמן עד נובמבר, ינואר.......... הכל ישאר שם באותו מקום............למה לדחוף? האבסורד הוא, שנוצר מצב, שאם הוא לא שואל מיד "אצלי או אצלך" הנשים חושבות שמשהו לא תקין אצלו......... נוצר מעגל קסמים בלתי ניתן לשבירה......... הוא שואל מיד, כדי לחסוך ממנה את התהיות.......... וווווואלה, לא מצליחה להשתלב במשחק הזה.......... לא מתאים לי...........

israel7

New member
ובכל זאת,,

גם את וגם אני לימודי ניסיון,,על זה אין ויכוח,,,,ואני רוצה לשאול אם את יודעת מהם שלושת ה"מילים" המשמעותיות ביותר בחיים,,? ואני גם אענה 1.חושב 2.אומר 3.מתכוון ותחשבי על זה,,,,,,

israel7

New member
מצחיקונת יקרה,,,../images/Emo24.gif

אמא שלי שהיא אשה מאוד חכמה,שתחיה עד 120 , אומרת,, כל גיל והיופי שלו,, והכוונה גםליופי הפנימי, שאני בטוח שיש לך ממנו בשפע,,,,

israel7

New member
ועוד דבר

שילחי ענייך אל אור השמש,, ולא תיראי עוד צללים,,, וגם לא קמטים,,,

magy

New member
בחייייייייייייך

עזוב את הקלישאות....... אור שמש, זה הדבר הכי לא מחמיא בגילנו..........רואים כל צללית כל קמט.......גם בפלורסנט......... אור נרות..........רק אור נרות לעת ערביים........... חושך מחמיא מאד..........תאמין לי...........
PPPPP

RUTYAN

New member
כאב קטן פה, מיחוש קטן שם, להתלבט

אם לבלות במרפאה או בקנטרי. על זה את מדברת? או על המראה החיצוני? רות

RUTYAN

New member
כאב קטן פה, מיחוש קטן שם, להתלבט

אם ללכת לקנטרי או לרופא...נפילת אנרגיות וחיוניות אין כוח וחשק לראות,להראות אפילו לבלות, (לפעמים) כאן "הזיקנה" שלי מקבלת ביטוי. חוץ מהנ"ל הרוחתי המון עליהם נדבר בהמשך... רות

טוסקה

New member
והמורה לתנ"ך שלי היה אומר

שאם עברת את גיל ארבעים, ואתה קם בבוקר ולא כואב לך שום דבר - סימן שאתה מת

שרונהה

New member
קמטים...

אשתו של הבוס שלי תמיד אומרת: "הרווחתי כל קמט בכבוד" שרונהה

למעלה