פוביאו

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gif פוביאו ../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

שילוב בין פוב לוידאו
חלקכם בטח מכירים את הפינה מפורומים אחרים אבל לאלה שלא, הנה הוראות: כל שבוע אני אתן שם של שיר של פו"ב, וכל מה שתצטרכו לעשות זה להפעיל את הדימיון שלכן וליצור קליפ לשיר. איך שתרצו, מי שתרצו, כמה שתרצו.
אתן- הבמאיות!
גם החייאת הפורום, וגם הנאה
שתפו

Fall Out Liel

New member
יופי ליאל ../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

השיר כמובן הוא........: "IV'E GOT A DARK ALLEY..."

אני ../images/Emo9.gif

*לילה* *חשוךךךךך * *פוב מסתובים באזורי שיקגו....* ופתאום! *איש מנסה לחטוף אותם* *פטריק מוציא רובה מכיס המעיל ויורה באיש* *פטריק מחייך וקורץ* טובב אינלי ממש רעיון אבל דמיינתי את פטריק בלי שום קשר לשיר עם רובה XD אנשים תשתתפו , הפורום מוצף בשרשורים קטנים של 5 הודעות ואפילו הסיכום שבועי של השבוע הקודם עדיין נשאר בדף. עד שהשתחררנו מהיובש שהיה פה לפני שלוש שבועות :/

Fall Out Liel

New member
אממ..../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

בעיקרון, את צריכה ליצור קליפ לשיר, אז זה צריך להיות יותר מפורט, למשל: חושך, פתאום רואים אור ופטריק עומד עם המקרופון. הוא מתחיל לשיר את הבית הראשון. ואז.... וככה להמשיך

chen010189

New member
..

רק רציתי להגיד שאני ממש אוהבת את הרעיון של הפינה קשה לי לחשוב על משהו ספציפית לשיר הזה אבל בכללי אני ממש אשמח להשתתף פה קבוע

love scar me

New member
../images/Emo10.gifעוזבת ../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

לצערי.... לא ניראה לי שאני אהיה פה בזמן הקרוב או מיודע אם בכלל היה ריב ענקי עם ההורים שבו נלקח ממני כל מה שקשור למה שאני אוהבת .__. הפוסטרים נקרעו מהקיר , הבגדים <שחורים למיניהם> הניטים המקלדת נשברה מול העיניים שלי המודם נלקח ,הם קרעו לי ציור שהיה על קנואס ._. הא גם הטלפון לא אצלי יותר החדר שלי כרגע ממש שבור הרוס =\ וגם אין לי ממש חשק לסדר ולשפץ אותו... ואתם שואלים למה....? הם חיפשו סמים! הם בטוחים שאני בכת השטן ..... ._. יש מצב שאני יעבור לפנימייה כי הם לא רוצים בי עוד\= אני מממממש ממש יתגעגע ,וממש מקווה לחזור בקרוב ...אם אני אחזור ._. תדעו שאני הכי אוהבת אתכם בעולם וכל כך קשה לי לעזוב אחרי שנה איתכם >: ואני לא רוצה לעזוב ואני ישתדל להיות פה כמה שיותר וכמה שאני יכולה אל תשכחו ממני ! אני יחזור !>::::

BrokenRainbow

New member
שנייי ../images/Emo10.gif

אל תעזביייייי
אוף אם תעזבי למי אני עוד יחפור על סקייטבורד במסנ וכאלה? ומי תמיד כשאני יקרא הודעה שלה אני יצחק? :< ובקשר למה שקרה עם ההורים שלך..אני יודעת שאפשר למכור את המשפט הזה במכירת חיסול, אבל יהיה בסדר!
ואין לי מושג על מה רבת עם ההורים שלך אבל מוכר לי הקטע עם החיפושים בחדר והכל.. ואני רק יכולה להגיד לך שבסוף הכל הסתדר וכשהם גילו שאני צודקת ושלא עשיתי כלום הם אלה שביקשו סליחה ממני וזה לא קורה הרבה. ואם באמת את צודקת ובאמת שלא עשית כלום זה מה שיהיה גם איתך, הם יבינו שהם טעו ויתנצלו והכל יחזור להיות בסדר D: [ואולי גם יפצו אותך כמו שעשו לי.. XD] אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר לך לטובה ואם את רוצה לדבר אני פה

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שנייי
אני אתגעגע מאוד : \ אני מקווה שתשלימי איתם
ותחזריי !!

NoAmItA ChAn

New member
מה לעזאזל?!

מה, הם בסדר?! למה לעזאזל הם עשו את זה? O____O תדברי איתם! תגידי להם! אני מקווה שתחזרי בקרוב 33333333333333333>

chen010189

New member
WTFFFFFFFFFFFF O___O

אני מקווה שתספיקי לראות מסר שאני אשלח לך למרות שקראתי את ההודעה שלך בדיליי

למעלה