עזרה בבקשה.

sheep3

New member
../images/Emo20.gifעזרה בבקשה.

חלמתי חלום בו אני נותנת לחבר שלי אבן חומה עם פסים שחורים למטה, בצורצ דמוי משולש. אשמח אם תעזרו לי לגלות מה שמה.. בתודה אש.

stoneage

New member
ישנן המון אבנים חומות, אבן בגוון

חום שוקולד עם כתמים בשחור - זו אובסידיאן מהגוני. זו יכולה היתה להיות גם ג´ספר - יש עשרות סוגים וחלק גדול מהם בגוונים שונים של חום. אני ממליצה לך להכנס לחנות אבנים או לטייל באתר (הפנייה בראש הפורום) ואולי תזההי את האבן עליה חלמת. לעיתים קרובות אנשים מגיעים אליי ומספרים על אבן שנראתה בחלום ולאחר סיבוב - מוצאים אותה.

stoneage

New member
מזל זו עניין של הגדרה אישית....

כאשר אנשים מבקשים ממני אבן למזל אני שואלת - מזל במה ? באהבה ? עסקים ? לימודים ? נסיעות ? מה זה מזל ? הפואנטה היא שזה שבחלום האבן היתה למזל לא מקל על זיהוי שלה. כל אבן יכולה להיות למזל בהתאם להשפעה האישית על האדם. יש הזקוקים להגנה וזה המזל שלהם ויש שהאבן שתחזק את ביטחונם העצמי היא שתביא את המזל המיוחל. לאחרים אבן שתקל על כאבים ולכן תגרום לתפקוד טוב יותר - היא תהיה אבן המזל למרות שאין לה קשר למה שהם מגדירים כמזל.

sheep3

New member
לstoneage!!!

האם יש אתר בו אני יכולה לראות תמונות של האבנים?...בחנות שנמצאת בקישורים אני לא יכולה. תודה מראש , אש.

stoneage

New member
כוונתך לאבנים בכלל או לאלו שבחלום

באתר שלנו אין תמונה של האובסידיאן (יש בספר "סוד הקריסטלים"). ישנו אתר נוסף שהוזכר בפורום (די מזמן) אני לא זוכרת כתובת מלאה אבל זה מתחיל WWW.CHRYSTAL אני משערת שלפי זה תגיעי באמצעות מנוע חיפוש. האתר של שלומי שלעיתים נמצא כאן בפורום. הוא הכניס הרבה תמונות לשם ואני לא בטוחה אם יש או אין אובסידיאן. את יכולה גם "סתם" לטייל באתר שלנו ושלו ואולי תמצאי את האבן. למרות שעדיף לך להגיע לחנות אבנים כי באף אתר אין את המבחר שיש בחנויות הגדולות.

למעלה