עדן טבע מרקט?

נילוס11

New member
../images/Emo20.gifעדן טבע מרקט?

הפרסומות ברדיו לא מפסיקות היום נפתח סופרמרקט ענק,3000 מטר של כל טוב מהטבע בריאות ואורגני זה נפתח במתחם פולג בנתינה אם מישהו מהאזור והיה או יהיה שם אשמח-נשמח כולנו,לשמוע מה הסופר הזה מציע לנו?

אילנינה

New member
עדן טבע נפתח היום לקהל

12.6.07 . בעצם ממה שדיברתי איתם זה אותו סופר כמו באור יהודה רק יותר גדול.

נילוס11

New member
3000 מטר צריך למלא בדברים

מה יש באור יהודה בשבילנו? כשפותחים חנות עם מטראז שכזה, בטוח שהחנות חייבת להכניס עוד מגוון מוצרים. שוב פעם,אם מישהו מהאזור ומתכונן לבקר בחנות החדשה שנפתחת היום,שידווח בבקשה, אולי כדאי לנו גם להציץ לשם כשאנחנו עוברים שם?

אילנינה

New member
כפי שאמרתי היום הפתיחה

ואם יהי לי זמן אני אקפוץ כי זה ממש ליד הבית שלי , בוודאות אני יודעת שיהיו שם פסטות ללא גלוטן . ברגע שאני אחזור משם אני אעביר דיווח מדוייק.

זה באזור התעשיה החדש של נתניה

נכנסים לאזור תעשיה, איקאה זה מימין, עוברים את המרכז המסחרי גנדן, פונים ימינה ברמזור (סה"כ זה רמזור שלישי מהכניסה לאזור התעשיה). אחרי הפנייה ימינה - מצד ימין אחרי 200 מטר בערך.

ענתלו

New member
חנות מומלצת

מנסיון שלי באור יהודה יש הרבה מוצרים עבורנו ויחס מאד אדיב. והמחירים פחות או יותר סבירים .(פסטות,תבלינים, קמחים ועוד) ההורים שלי קונים רק שם את כל דברי הצליאק שצריך עבור הנכד שלהם.

נילוס11

New member
לפי מה שכתוב בעיתון

זה ממש ליד איקאה הושקעו בחנות 36 מליון שקל ו-140 עובדים יעבדו שם.

אילנינה

New member
חזרתי מהחנות

אייזה כייף, כל המוצרים של נטורל (לחמים,עוגיות,פיתות וכד') הכל שם. הפסטות של חברת פליסיה במחיר ממש נמוך 13.99 במקום 18.99 שתמיד אני קונה. וכמובן כל מוצרי בר-אל ואורנים .

daniela21

New member
חבל שבעדן טבע מרקט באור יהודה

אין את המוצרים של נטורל קייקס... בכלל, חשבתי שהם לא משווקים את המוצרים שלהם לחנויות הטבע השונות.

למעלה