עדכונים

ו ר ד ב

New member
../images/Emo20.gifעדכונים../images/Emo20.gif

יום השואה - 30/4/08 - תאטרון הקאמרי 7/5/08 - "הישראלי שלי" תכנית ספיישל מראיין מרואיין זאב רווח + עמיר בניון 7/5/08 - "עוד מעט נהפוך לשיר" יום הזכרון לחללי צה"ל בגלי צה"ל, עמיר ישיר את שירו של רס"ן רועי קליין ז"ל אשר הולחן על ידיו והיום מצטלם קליפ לאותו שיר מדובר... 8/5/08 - ספיישל יום העצמאות בגלי צה"ל בהנחייתו של שמעון פרנס
הופעות
4/6/08 - מרכז נוגה תל אביב 12/6/08 - אופקים היכל הרבות 2/7/08 - זאפה תל אביב ובקרוב עידכונים לגבי -> ירושלים, עומר ועוד....

leka27

New member
תודה!

למישו יש מושג איפה זה בדיוק מרכז נגה? ואם אפשר להזמין כבר כרטיסים?

aavichai

New member
נגה זה ביפו

זה בשדרות ירושלים בחלק הקרוב יותר לים

aavichai

New member
כן....

פעם השם היה גשר עכשיו אם אני לא טועה השם הרשמי זה נגה יש ממול את מועדון הגשר

aavichai

New member
כן... התיאטרון

את תצטרכי לסלוח לי כתבתי את ההודעה בשעה שלוש בבוקר בכל מקרה... מה התאריך המדויק?

תודה..

היום השואה עמיר הולך להופיע כמו שנה שעברה? בשיר שנכתב והולחן על ידי החייל ז'ל עמיר יופיע בקליפ או לפחות ישיר בקליפ?

ו ר ד ב

New member
לא זוכרת איך הוא הופיע שנה שעברה

אבל לפי מה שהבנתי עמיר הולך לשיר בטקס שיערך בקאמרי... לגבי הקליפ אם עמיר מצטלם היום לקליפ שהוא ישיר בו, זה אומר שהוא יופיע וגם ישיר בקליפ...

אני יודע הבחור מוזר

פתאום לא אוהב להצטלם פתאום הדת לא מרשה להצטלם יותר מדי (הכל עד לכאן)+זכור לי שמישהו אמר משהו בעניין. לפחות נזכה לקליפ סופסוף.

odery

New member
הדת אומרת

לא להתגאות.אם בנאדם מרגיש שכשהוא מצטלם,כשהוא מקבל אלפי מחיאות כפיים,כשצורחים לו ``מלך`` גאווה,אז הוא יעשה לעצמו גדרות וסייגים כדי לא להכשל בזה.אני לא זוכרת שעמיר אמר שהוא לא מצטלם,או הסתייג מצילום אבל יתכן ואני סנילית.מאידך,אני כן זוכרת שבהופעה הראשונה בתאטרון י-ם בסבב של הכל עד לכאן.מישו צעק לו ``מלך`` והוא אמר ``חס ושלום,מלך זה רק ריבונו של עולם`` שזה ראוי להערכה.

אחחחח אודליה אודליה

כמה טוב שיש אנשים כמוך שתמיד זוכרים או יודעים ובום מעלים אותך על טעותך. כל הכבוד שמחתי להחכים.

odery

New member
לא היתה לי כונה להעלות אותך

בום על טעותך,משומה חשבתי שכתבת את הדברים מתמימות ומבטיחה שעניתי באותה תמימות.אם נפגעת ,מחילה.

למעלה