עברתי טסט

lsd600

New member
סופסוף...../images/Emo13.gif

איך עשית את זה? הפזמון המוכר : " את רואה שכולם עוברים בסוף" ? אני מניאק אם לא קיבלת את הבוחנת...
סתם...
אין לך מושג איך שמחתי כשקראתי את ההודעה!!! עכשיו תוכלי לבוא לבקר בלוד בלי להיות תלוייה באלעדו'ש התוויל ובאוטו המבריק שלו עם הקלאץ' המלוכלך, תוכלי להביא עוד 2 חברות ושני החברים שלי יהיו מרוצים.... אל תגידי לי שאת מפחדת לחזור לסמטאות הצרות כי אצלכם זה יותר גרוע... אה ו... תביאי את הב.מ.וו החדשה של אבא, לא את האאודי של אמא... מחכה לך...

הנבחן

New member
לVARDIT, מזל טובבבבב וכמה טסטים

עשית? 10 טסטים? בכל אופן העיקר שעברת טסט תוכלי לצעוק בקול רם לטסטרים שהכשילו אותך בטסטים שסוףףףףףףףףףףףףף קיבלת הרשיון שכבר מגיע לך !!!

100vardit

New member
תודה../images/Emo70.gif

בסוף אתם עוד תוציאו ממני את המספר
בכל אופן-10 עוד לא עשיתי.. האמת שהיו לי רק 2 טסטרים סדרתיים שהכשילו אותי שוב ושוב.. לכל אחד מהם-הפעם הראשונה הייתה מוצדקת בעיני,והשאר-לא. אני יכולה להוציא ספר עב כרס-על כל מה שעברתי במשך כמעט שנתיים שלמות.

100vardit

New member
איזה כיף לי-לראות ששמחים כאן בשבילי

פשוט נחת!!! דווקא היה לי טסט סטנדרטי-20 דקות. האמת,שאני אהיה חייבת להיות עוד איזה פעם בלוד-לא נפרדתי שם כמו שצריך(מהכבישים והסמטאות
)... ו..גם המורה שלך התהדר לאחרונה ב
חדש...(אז-יש לך אוטו אחר להביט בו מהחלון) אה..ותודה רבה לך.מכל ה

lsd600

New member
לא הבנת.. היא התכוונה "מעקלת"...

מרוב הכסף לשיעורי נהיגה וטסטים שהיא לוותה מבנקים ולא החזירה, כמעט עיקלו לה את הבית ואת הרכוש.... ורדית, בלי בכי, הכול מאהבה...

100vardit

New member
תודה על הפירוש המיוחד../images/Emo140.gif

וזהו,אין יותר דמעות. כבר הלחיים שלי כואבות מרוב שאני מחייכת בשעות האחרונות...

100vardit

New member
ל-bigears ולשאר השואלים:

סיכום קצרצר במספרים על תהליך הוצאת הרשיון שלי. אזהרה
לא מיועד לבעלי לב חלש
1:טסט פנימי ותיאוריה
מזל שלא היו 2-לא הייתי עומדת בעוד אחת.. 2:מורים(למדתי אצל אדם מבוגר שהתחלף בהמשך עם הבן שלו) 3:רכבים(בין הטסטים-הרכב נגנב,הגיע חלופי,ובסוף היה חדש) טפסים ירוקים(בגלל שפג לי התוקף,וגם בגלל הגניבה) 4:החלפות עם מורים אחרים במהלך שיעורים. טסטרים(זה הזמן לספר לסקרנים-2 מתוכם בחנו אותי 3 פעמים,וזה כבר היה ממש יותר מידי
אין עוד טסטרים אחרים בארץ?!) 7:אגרה(לא כולל התשלום לתיאוריה). ל-lsd600-זה ממש נמאס לשלם שוב ושוב אגרה... 8:טסטים-לצערי(אבל העיקר שעברתי!!) מעל ל100 שיעורים(איפושהוא הפסקתי לספור) והרבה הרבה דמעות ועצבים,שהתחלפו להם בדמעות אושר
העיקר שהתוצאה הסופית הינה טובה! בהמשך הזמן למדתי להיות הרבה יותר זהירה ועירנית בכביש. וגם איפשהוא-תפסתי ביטחון שאני יודעת לנהוג,והפסקתי לרעוד לפני כל טסט. עד כאן-הסיפור שלי. היה ארוך מאוד... -ורדית-

bigears

New member
כל הכבוד לך!

אני שמחה, שהחלטת לספר. גם כי הייתי סקרנית, וגם כי את לא צריכה להרגיש שלא בנוח. אני מכירה עוד אחת, שעברה בטסט שמיני. תתחדשי על הרשיון. מזל טוב !

100vardit

New member
שמתי לב שהיית סקרנית../images/Emo6.gif

היה קצת קשה לפספס. המון תודה. ואני מחזיקה לך אצבעות,שההמשך אצלך ילך בקלות. בהצלחה!

pop girl 20

New member
אחותי, כל כבוד!!!

אני זוכרת פחות או יותר את מסכת הייסורים שעברת כדי להגיע לרישיון, אני גאה, כל הכבוד באמת, לא מוותרים ואז זה שווה את זה. העיקר סעי בזהירות והיי, תתלהבי, כי את כבר יותר לא
!!!

100vardit

New member
../images/Emo51.gif

עכשיו אני יכולה להתלהב באמת!!!!! קיבלתי הרגע את הרישיון מהמורה שלי
הוא נתן לי את הרישיון-והתחיל להסביר לי כל מיני דברים. נשבעת לך- שמרוב התרגשות,לא הקשבתי לשום מילה... ואז נפל לי הרישיון לכביש. והוא אמר לי:"הלו,הלו-תשמרי עליו,עבדת עליו קשה"... אני כולי בעננים...מחכה למחר-לשלם את האגרה ולעשות סיבוב

אוראל1988

New member
מזל טוב חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד שלא התייאשת!!! שתסעי רק בדרכים טובות
אוראל.

100vardit

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

לקח קצת יותר מידי זמן-אבל לפחות זה הסתיים בהצלחה! הייתי בטוחה ששכחו ממני כאן-מסתבר שלא...

aviGODFATHER

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

וסחטיין על ההשקעה וההתמדה
כמו שבטח כבר נאמר בשרשור הזה - רואה? בסוף כולם עוברים, ועכשיו הגיע תורך!

למעלה