עברתי טסט

100vardit

New member
../images/Emo20.gifעברתי טסט../images/Emo20.gif

חחחחחח
מזמן לא כתבתי\הגבתי כאן. פשוט,כבר לא היה לי נעים לספר כאן-שלא הולך לי. וגם כשהפסקתי לספר,ורק הגבתי-פה ושם צצו אנשים שהתעניינו לגבי-והאמת שהתביישתי. זהו-סיימתי עם כל הסיפור,ואני נהגת חדשה! איזה כיף!!!! אין לכם מושג כמה חיכיתי לרגע הזה,ואני פשוט עוד לא מעקלת! תודה רבה לכולכם!! אתם עזרתם לי המון-יעצתם,ועודדתם אותי!!!!! המשך יום מקסים לכולכם
-ורדית-

sarita26

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo49.gif

כל הכבוד... לי היה טסט היום ונכשלתי...זה היה פיספוס המאה...נסעתי מ-ד-ה-י-ם!!! אבל...אז הגענו לרחוב ללא כניסה ואני עוד ומרת לטסטר: "רחוב בלי כניסה" ומה ההבלה עושה??? נכנסת לרחוב (מתוך לחץ...
) והוא כמובן בלם...אח"כ שוב נסעתי מושלם... איזה
ועוד הפעם

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo49.gif

מי כמוני יודע כמה חיכית לרגע הזה ולבסוף הוא הגיע הרבה עבודה ודמעות עברת אבל זה סוף מקווה שתעריכי את הרישיון ותעשי בו שמוש נכון והכי חשוב תנהגי בזהירות ואני זוכר לך על הנסיעה שהבטחת לי.... שטוב מזל טוב והמון הצלחה בהמשך עידן

100vardit

New member
לעידן-תודה רבה../images/Emo24.gif

ויום הולדת שמח
בטח על הרישיון שלי-יהיה את התאריך של היום(היום הולדת שלך..).. תודה על הכול! אני כנראה צריכה לעשות רשימת נסיעות-ליום שיגמר לי המלווה

reut170

New member
וואי.. איזה יופי :)

איזה מגניב!! מזל טוב! :) את נשמעת כמו אחלה בחורה, שממש מגיע לה לעבור טסט :) אני ממש שמחה לשמוע שזה קרה.. אני מקווה שכבר עידכנת את כל החברות שלך על זה, שיבנו עלייך שבעוד שלושה חודשים תסעו ביחד.. אולי לפ"ת.. שיהיה במזל, ונהיגה נעימה!

100vardit

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סורי שלא סיפרתי לך.
עברו כבר כמה שעות,ואני עדיין לא מעקלת. לא נתפס-שזה הסתיים! אה..זה טוב,שאת בונה עלי
אני כבר מחכה לקחת את ה
וליסוע לאנשהוא.

100vardit

New member
זה היה כבר יותר מידי...P:-

בחיים לא האמנתי שאני אעבור בטסט כל כך מתקדם. אבל,בזמן הזה-חוץ מלקבל עצבים,למדתי לנהוג טוב וזהיר יותר. אז לכל מי שמודאג-שהנה עוד נהגת על הכביש והוא צריך להסתתר
,יכול להיות רגוע. תודה

Nicolush

New member
טסט מתקדם שני או ראשון נכון ?

חחח לא נורא אני בטוחה שתנהגי טוב וזהיר ככה שלא בעיה לארציינו לקבל נהגת כמוך

ורדיתוששששש

את לא יודעת איך שמחתי לקרוא את ההודעה שלך....
באמת בימים האחרונים כששוטטתי כאן בפורום חשבתי עלייך... כבר חשבתי שבטח פרסמת "הודעת מעבר" ושפספסתי את זה... בכל אופן, מזל טוב!!!!
וסעי בזהירות!!!!!

100vardit

New member
איזה חמודה../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה!!! ההודעה שלך-פשוט חיממה לי את ה
! כבר הייתי בטוחה שאני אצטרך לקחת לך את הניק "הלומדת נהיגה"- הייתי ממש תלמידה נצחית. אבל-מה שבטוח,התואר של שיא גינס-מגיע לי

bigears

New member
את לא תגלי לנו מספר, נכון ?

זאת זכותך, כמובן, אבל לפי דעתי, אין לך במה להתבייש. יש כאלה, שעוברים בטסט ראשון - ויש בעשירי. צריך גם רגש לאוטו, למשל. אני בשיעור הבא חוצה את קו שיעורי המינ' שצריך לטסט, ואני רחוקה מטסט שנות אור.. אני מאמינה, שאני אגש לטסט בשיעור 40. נו, מה אני אעשה.. אני לא כל כך טובה. מזל טוב, תהני. מה זה משנה איזה טסט.. זה מאחורייך.

100vardit

New member
האמת שאפילו לאמא שלי-

שיושבת לי על הוריד בחצי שעה האחרונה(רק עכשיו סיפרתי להם), לא אמרתי את המספר. לא יכולה להסביר את זה... שיהיה לך הרבה בהצלחה! תגשי לטסט כשתהיי מוכנה-לפי הקצב שלך. ויאללה יאללה-תרימי את הבטחון העצמי שלך("אני לא כל כך טובה") תקחי שיעורים-ותשתפרי במה שאת צריכה כדי שתהי טובה! כי זאת המטרה! תודה על הברכות
בקרוב אצלך!

bigears

New member
סקרנת אותי עכשיו

בא לך לשלוח לך מס' (מס' טסטים, לא טלפון) במסרים ? נו, אל תהיי כזאת. אני מאמינה, שבעוד שנה-שנתיים לא יהיה אכפת לך יותר מדי, ואז אל תשכחי לחזור אלינו ולספר לנו. OK ? אני מקווה לעבור טסט עד אז.

Nicolush

New member
רוצה להתערב הייתי יותר נצחית ממך חח

הייתי המון המון זמן הלומדת לנהיגה בערך שנתיים פלוס המון שיעורים המון בכי אבל הכייייייי הכייי חשוב בסוף יש רישיון

bigears

New member
הי, את !

אמרת שאת יותר נצחית ממנה, והיא כתבה שהיא עברה בטסט שמיני. עכשיו תורך, באיזה טסט עברת ?

100vardit

New member
אנחנו לא מתחרות על התואר...

העיקר שעברנו בסוף,וזה הכול
כל השאר-כבר לא חשוב...

למעלה