סתם סקר

יyלושקי

New member
../images/Emo20.gifסתם סקר../images/Emo41.gif

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד? או... 2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז
וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות?
נ.ב בזמן האחרון הרבה שאלונים עוסקים בחורף [וגם בקיץ].. תמשיכו כך

עונה ומקווה שראשונה../images/Emo9.gif

1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד? או... 2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות? נ.ב בזמן האחרון הרבה שאלונים עוסקים בחורף [וגם בקיץ].. תמשיכו כך אני חושבת שמספר שתיים..

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאני =]

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד?
אני פשוט מטורפת על חורף סלחו לי..
או... 2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז
וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות?

.....עונה |גזוז|חורף זה הבסט

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד? ברור!!!!

איפה השאלה ????????????????????????

ברור שים !!!! "להתקע" ??? ים, חם, בגד ים פצצה - מה אכפת לי משקפי שמש ??? בקטנה ! יותר טוב מזה ?

מיקמיק 1

New member
עונהה..

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד?

אנייי

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד? או... 2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות? 2!!!!

d r o r y

New member
תשובה

מה עדיף? 1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד? או... 2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות? עדיפות שנייה:להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות! אין מה לעשות,מעדיף קיץ.

עונעעעע[ה]../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

2). להתקע בים בלי משקפי שמש ביום חמסין נוראי אבל עם בגד ים שנראה עליכם פגז וכל החברים הטובים שמשחקים מטקות? אפשר להישאר גם בבית בלי נזלת עם שוקו וחימום

אני מעדיפה..

1). להתקע בבית ביום חורף קר במיוחד עם נזלת אבל עם חימום נהדר וכוס שוקו/מרק טעים מאוד!!!
חורףףףף

coullette

New member
1

חולה על חורף!! ולא סובלת שאין לי משקפי שמש.זה עושה קמטים.

למעלה