סקר חדש!

pumiki25

New member
../images/Emo20.gif סקר חדש!

לו יכולת - איזו דמות היית מחזיר לצח"מ? ואני מוסיפה שאלה מרחיבה - למה? הסבירו כאוות נפשכם!

splashy

New member
הממ... רק דמות אחת? ../images/Emo6.gif נראה לי..

את גרייס טרנר.. שתכניס קצת פלפל ל-... שרון וניק, ואולי תרקח מזימה או שתיים עם טרישה
כמובן בשביל זה צריך להחזיר את טוני ואולי גם את מייגן.. טוב הסתבכתי קצת

junny

New member
אני איתך..

הדמות שמיד עלתה לי לראש היא מייגן. מאוד אהבתי אותה וביפים היא פחות מתאימה. אבל כמובן אם מחזירים את מייגן חייבים לצרף אליה את טוני וגרייס ל]יקנטיות

venustudent

New member
מתלבטת בין כמה דמויות משנה ...

או הופ עם ויקטור ג'וניור שלה (שקפצה להופעת אורח בשביל לתת מידע לדיאן, אבל זה לא היה ממש מספיק), או רמונה שיכולה לסובב עוד כמה ראשים בג'נואה סיטי (בזמנו כמעט התחיל משהו בינה ובין ג'ק וזה היה מעניין) או קימו, בנו האובד של ג'ק- כדי שאשלי תפסיק לנדנד לו על הקמת משפחה, וכדי לסבך עוד יותר את הסיפור עם פיליס...

pumiki25

New member
טוב, אז אני החלטתי ככה... ../images/Emo9.gif

מבין כל הדמויות שהעליתי כאופציה להחזרה, גם אני - כמוכן, גלי ורותם - הכי אהבתי את מייגן - אני חושבת שהיא הייתה יכולה לתרום להמשך העלילה עם טרישה. איך? אל תשאלו אותי! רמת היצירתיות שלי ברגעים אלו ממש נמוכה מגובה ים המלח
כמובן שיש גם את קרטר...אוי, איזו מחשבה מפחידה עלתה לה בראשי המאותגר-יצירתית! קרטר ומייגן - אייטם?
יכול היה להיות מעניין. לא...? *מגרדת בראש ומהרהרת עמוקות*... ובאמת, שכחתי להוסיף - כמובן שאפשר להעלות עוד דמויות, כאלו שלא חשבתי עלייהן ושאותן לא כללתי בסקר! ומי שהיה רוצה להוסיף גם עלילה חדשה עבור הדמות שבחר - Don't be shy!

taish

New member
מיקי, אני איתך! ../images/Emo45.gif

גם אצלי שני השמות הראשונים שצצו בראש היו מייגן וקרטר. לגבי מייגן - אני מפתיעה אפילו את עצמי, אבל אני מודה שמדי פעם אני מוצאת את עצמי מתגעגעת אליה. אני חושבת שאם היא הייתה בסביבה, סביר להניח שבאיזשהו שלב היא וטרישה היו משלימות, ומצבה הנפשי של טרישה היה משתפר - שזו מטרה חשובה לכשעצמה. וקרטר...
האמת היא שלמען דמות כזו, אני מוכנה שהתסריטאים יירדו לרמה של תסריטאי "היפים והאמיצים" ויחליטו להקים דמויות לתחייה
.

ים כחול

New member
טוני החמוד../images/Emo99.gif (המקורי)

אני מתגעגעת אליו
הייתי מסדרת לו רומן עם שרון
או שהייתי מצרפת את עצמי ומסדרת לי איתו רומן סוער

Kalla

New member
קרטר, מייגן

רמונה (ולו רק להנאה אסתטית - היא יפיפיה אמיתית וגם נעימה), גרייס וטוני (המקורי).

dvd3434

New member
דני רומולוטי

יכול להיות מעניין אם יחזור ויתחיל לשגע את פיליס קצת.ולשלוח פלירטוטים לקריקט הצרצרית כשתחזור לגנואה למורת רוחם של פול ומייקל. עוד דמות מעניינת יכולה להיות ליסה- זאת שכלאה אז את בראד/פול ? תעזרו לי נהייתי סנילי (בקרוב מתבגר בעוד שנה)

למעלה