סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo20.gifסקר חדש../images/Emo20.gif

אז מי מהאיידולים שהגיעו במקום השלישי הוא האיידול המועדף עליכם? לכו להצביע לסקר וספרו במי בחרתם
אם בא לכם אתם מוזמנים גם לדרג את האיידולים שהגיעו למקום 3 בשמונה העונות. בסקר הקודם בחרנו את הראנר אפ המועדף. אדם ניצח ובגדול. התוצאות במלואן
לכל המצביעים

maymayush

New member
אף אחד לא הצביע לקליי אייקן??

חח אין פה קליימייטס, אין מעריצי ריימון... פורום האיידול הכי מוזר שראיתי. (מצד שני שאר הפורומים שיצא לי לקרוא בהם הם של צופים אמריקאים, אז זה כנראה שונה... שם סוגדים לקליי. או סגדו... המצב לא ברור כרגע). קיצר לא הצבעתי, אבל הקול שלי הולך לקליי, אני שומרת אמונים
(נתעלם מהעובדה שראיתי את העונה השנייה לפני חודשיים בערך. אחת העונות הטובות). אני מצביעה לקימברלי לוק. אני ממש ממש אוהבת אותה
שמעתם שהיא מנחה את גרסת הגוסטפל (ככה כותבים את זה?) של אמריקן איידול?

SHTRUDIDI

New member
דווקא יש כאן מעריצי קליי

אני אישית הכי חיבבתי בעונה 2 את ג'וש
ואני מסכימה שהעונה השנייה היא אחת הטובות. את יכולה עדיין להצביע לקליי אם את רוצה. אחרי שמצביעים לסקר או נכנסים לתוצאות שלו, אפשר ללחוץ על ארכיון הסקרים, לבחור בסקר המבוקש ושם להצביע. יש גרסת גוספל (אולי ככה כותבים את זה?) לאמריקן איידול? יש לינק לאיזה אתר רשמי של התוכנית או כתבה בנושא? נשמע מעניין

maymayush

New member
ג'וש../images/Emo99.gif

אותו גיליתי עוד לפני שבכלל ידעתי מה זה איידול... יש לו כמה שירים מקוריים שאני ממש אוהבת. שמעתי על זה לפני כמה זמן בחדשות !E (יאפ, מה שאני מוכנה לראות בשביל כמה דקות מסך של ראיין סיקרסט). ראיין ריאיין את קימברלי לוק וצחק שהיא תופסת לו מקום עבודה ושהוא רוצה להשתלט על כל תפקידי ההנחיה הקיימים, ואז הם דיברו על מתחרים שמתאימים לשם (והגיעו למסקנה שדני גוקי הכי מתאים, או משהו כזה...). נראה לי שיש ערוץ מיוחד של כנסיות או משהו ששם זה ישודר (אני אניח שלא קוראים לזה ערוץ של כנסיות, אבל אני לא זוכרת את השם).

Lady in red2

New member
בטח שיש מעריצי ריימון, דיברנו עליהם לא פעם../images/Emo3.gif

ובקשר לסקר - אליוט כמובן.

maymayush

New member
אז מעריצי ריימון מוזמנים להזדהות../images/Emo13.gif

יהיה נחמד לדבר עליהם עם אנשים שלא יסתכלו עליי במבט של 'מה לא בסדר איתך'
אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה מאליוט. חמוד, אבל לא באמת התלהבתי... העונה החמישית הייתה די מוזרה, ולא ממש צפויה... מצד שני זה מראה שלפעמים עדיף צפוי מאשר לא צפוי, כי אני חושבת שלא הרבה אנשים חושבים שטיילור הוא האיידול האמיתי של העונה ושהגיע לו לזכות. אבל ראיתי אותה לא מזמן, אולי בלייב המצב היה שונה.

jess r

New member
מלינדה ../images/Emo99.gif!

ארבעת הראשונים - אין לי מושג מי הם. אליוט - מהמעט שראיתי לא התרשמתי. סאישה - עד היום לא מבינה איך היא הגיעה לשם. היא די טובה והכל, אבל... ברוק! זה היה המקום של ברוק. גוקי -
ומלינדה אדירה. והיתה צריכה לזכות. והאלבום שלה ממש טוב. והיא ממש מצחיקה. ומקסימה. ומעריצה של אליסון!

SHTRUDIDI

New member
וונזל

עוד פייבוריטים מהרשימה- קימברלי לוק, אליוט וסאישה. אבל וונזל מלכה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif כמובן שאליוט ../images/Emo23.gif

הגעתי בזמן,אה?
וגם כמובן שוונזל היא אחת המדהימות שלי
.

למעלה