סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo20.gifסקר חדש../images/Emo20.gif

אז מי הטופ 2 הטוב ביותר בעיניכם משמונה העונות? לכו להצביע וספרו במי בחרתם. בסקר הקודם בחרנו את הגמר המועדף. 25 מצביעים קיבלו את משאלתם וקריס ואדם הם הטופ 2 שלנו
לכל המצביעים
תוצאות הסקר

Lady in red2

New member
בחרתי בטופ של עונה 8

כי בעונה הזאת אני אוהבת את שניהם, ובעונה 7 אהבתי רק את דיוויד קוק. הטופ של עונה 5 - גרוע

הצבעתי לטופ 8

אני אוהבת את דיוויד קוק ואהבתי דווקא את העובדה שדיוויד ארצ'ולטה הגיע לגמר, כי אז הניצחון היה סוג של מהפך (לפחות לכמה מאיתנו שתמיד חושבים על הגרוע ביותר
) וג'ורדין(
) נורא הרסה לי את הגמר של עונה 6...

SHTRUDIDI

New member
דיוויד ודיוויד

זה היה קשה וצמוד גם לטופ 2 של העונה הנוכחית וגם לרובן וקליי של עונה 2.

jess r

New member
דיוויד ודיוויד

הכי טובים והכי "איידול" בעונה שבה הם היו, אפילו שלא תמיד נפלתי מארצ'י והיו לי פייבוריטים אחרים. לא יודעת, אני משוחדת כשזה מגיע לעונה השביעית

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אדם וקריס לגמרי!

בעונה ראשונה היה לי רק את קלי,שטמיירה הייתה צריכה להיות איתה. בעונה שניה רק את קליי שקימברלי הייתה צריכה להיות איתו. בעונה שלישית אהבתי מאוד גם את פנטז'יה וגם את דיאנה,אבל אם אני מתסתל על שתיהן בהשוואה לקריס ואדם,אני הרבה יותר אוהב את קריס ואדם.בתחרות עצמה שתיהן סיפקו את הסחורה בצורה יוצאת דופן והופעות מדהימות,אבל אני הרבה יותר אוהב ומתחבר לסגנון של אדם וקריס ומי שהם. בעונה רביעית רציתי בכלל פיינל של קונס ווונזל.אבל חובה לציין שקרי ובו שניהם מוכשרים ומדהימים ברמות על אז היה פיינל מעולה,פשוט לא של הפיבוריטים שלי. בעונה חמישית היה צריך להיות גמר ל אליוט-כריס דוטרי.זו אחת העונות הטובות עם הגמר העלוב ביותר. על עונה שישית אני בכלל לא רוצה לדבר. ועונה שביעית היה אחלה גמר,למרות שהעדפתי כמובן גמר קרלי-מייקל.ואם לא,אז קוק וסאישה כבר בטופ 3.אבל הגמר הזה היה צפוי מהרגע הראשון.

למעלה