סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo20.gifסקר חדש../images/Emo20.gif

והפעם- בחודשים האחרונים יצאו סינגלים איידולים שונים, על רובם אם לא כולם, דיברנו פה. איזה מהסינגלים האלה הכי אהבתם? לכו להצביע וספרו באיזה סינגל בחרתם
בסקר הקודם דיברנו על מתמודד העונה שהכי הפתיע לטובה. קריס קיבל את מירב הקולות. אתם מוזמנים לראות את התוצאות כאן
לכל המצביעים

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי לקרי, כי בכל זאת.. קרי ../images/Emo3.gif

אבל אני מאוד מאוד אוהבת גם את הסינגל של טיילור ושל קלי לא יוצא לי מהראש גם של ברוק נחמד מאוד.

SHTRUDIDI

New member
הצבעתי לקוקי

אחרי התלבטות קשה. אני מאוד אוהבת גם את של מייקל, של ג'ניפר, של קרי ושל קלי.

jess r

New member
"If this isn't love" - ג'ניפר הדסון

אהבתי גם את של טיילור ומלינדה (כל האלבום שלה טוב והיא מקסימה). השאר פשוט פרווה כאלו. קרי - נחמד, לא הסיגנון שלי וגם קצת מונוטוני. קלי - שוב, לא מעריצה גדולה של השירים שלה, אבל זה קליט ונגיד לא הייתי מעבירה תחנה אם הייתי שומעת את זה ברדיו. דיוויד קוק - האמת היא שאני מאוכזבת באופן כללי מהאלבום שלו. זה כל כך משעמם וסתמי וכל השירים נשמעים זהים וחסרי ייחוד. גם מהמילים לא נפלתי. ציפיתי להרבה יותר. דיוויד ארצ'לוטה - גם משעמם למדי. מייקל - משום מה ציפיתי ממנו למילים קצת יותר מתוחכמות, לא יודעת למה. קצת מרדים. ברוק - זה נשמע כזה משהו משנות ה-90
זה שיר חמוד, אבל השיר שלה שאני באמת אוהבת זה "Free". כזה חמוד וקליט וקיטשי כמו שהייתי מצפה ממנה
איזה סקר כייפי. האמת היא שאני בכלל לא עוקבת אז הוא נתן לי מוטיבציה לשמוע קצת שירים של איידולים

למעלה