סיכום שבועי

P i x i e s

New member
../images/Emo20.gif סיכום שבועי ../images/Emo20.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה מגניבה:

P i x i e s

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר (אחד השבועות הטובים בחיי, אם אפשר לציין
)
שיר השבוע: I Trawl The Megahertz- Paddy McAloon (פאקינג 22 דקות!!)
אלבום השבוע: לא משהו מיוחד.. Past Masters של הביטלס אולי.
האדם שעשה לכם את השבוע: תום
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ~שורה משיר קיטשי כלשהו
~
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נייייייייייייייייייייייייייייי פלייר." (צחוקים איתי.)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חבר מקסים
מאכל השבוע: כלום... איכס. כל השבוע היו לי בחילות.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הדייטים עם תום, 97 בהיסטוריה.
משהו שהרס את השבוע: עעע הבגרות אולי. השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המגן בלשון.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור אותו בהצלחה. (חחחחח כן בטח. הלך עליי קיצר)
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תום :] סתם
תמונה מגניבה: חרוש אבל תסבלו P:

P i x i e s

New member
../images/Emo3.gif

הרופא אמר שהוא לא רוצה לומר לי מה בחילות אומרות
(זה לא זה, אם תהיתP:)

זונע

New member
שלי

השבוע שעבר - שיר השבוע: מרגלית צנעני-אז מה - אלבום השבוע: Lamb of God-Ashes of The Wake - האדם שעשה לכם את השבוע: מיץ פתל קריר המלך של המדינה
סתם אחי אבל אתה גבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אז מה אם קנית לי אז מה! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא נכשלתי במגיי בהיסטוריה
- מאכל השבוע: טחינה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת פוקר אתמול - משהו שהרס את השבוע: ההפסדים שלי בפוקר
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש מגיי בלשון מחר!!! אז שנעבור אותו! וגם בגרות בצרפתית ביום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למעלה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם - תמונה מגניבה: תדמיינו את מרגול אין לי כח לשים תמונה שלה

R o n 2 5 6

New member
מחר מתכונת בלשון../images/Emo4.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע:אין - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא שמעתי שירים בכלל... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"לא התחלתי ללמוד" שאורי ענה לי לפני כמה דקות על השאלה "אתה מוכן ללשון?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):97 בהיסטוריה - מאכל השבוע:טוסט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ושודדי הקאריביים.היה תותח
- משהו שהרס את השבוע:אין השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים אם צרפתית לשנה הזו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שילך חלק במבחנים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:המורה להיסטוריה.שתגיש כבר את המבחן :) סתם - תמונה מגניבה:אין...

זונע

New member
יש את כל הלילה ללמוד../images/Emo9.gif

אני אלמד ככה עד 3 בלילה ואז נראה NBA עד הבוקר ונלך לבצפר

assafein

New member
את האמת אני אוהד שארלוט...

אבל קליבלנד וטורונטו אני מסמפט מאוד

R o n 2 5 6

New member
קבוצה נחמדה,אבל סאן אנטוניו ישחטו אותם

למה פיניקס לא יכלו לעשות את זה במקום?

assafein

New member
כי פיניקס לוזרים...

וזה מתבטא במיוחד בפליאוף... אומנם הפעם פיניקס היו עם הרחקות אבל הם איבדו יתרון ביתיות וכאלה...

sky darkens

New member
So I need you.

השבוע שעבר - שיר השבוע: R Kelly & Ludacris - I'm A Flirt Three Doors Down - So I need you Funeral For A Friend - On A Wire - אלבום השבוע: Funeral For A Friend - Tales Dont Tell Themselves - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): קולולו. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שהלהלהלה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פררררר. - מאכל השבוע: חביתה וקוגט'. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 98 במתכונת בהיסטוריה.
- משהו שהרס את השבוע: המתכונת בלשון. שונא להשוות תשובות אחרי מבחנים.
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישישבת עם חברים בקיסריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחן במתמטיקה ואת הבגרות במעגל"ש בשלום. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו מסויים.
סתם - תמונה מגניבה: אני, מצלם את אחי, שמצלם אותי. |: ~ תתעלמו מהעובדה שהגרביים יותר מדי למעלה, היה לי קר.~ הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה