סיכום שבועי

שבוע טוב :]

- שיר השבוע:יום חדש נפלא-אריק ברמן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:מוקי נראלי :) איזה חומד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אמ.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מגן[ראשון] בתולדות - מאכל השבוע:קורנפלקס?
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אמ.. - משהו שהרס את השבוע:שלא הלכתי לגאלה ]: אוףףף הכל בגלל המגן במתמטיקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מגן בהיסטוריה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נמ.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מממ סתם: - תמונה מגניבה:

shiratel

New member
אעהאהעהאהאעהעהאהאעההה

- שיר השבוע: queen - somebody to love - אלבום השבוע: queen - greatest hits - האדם שעשה לכם את השבוע: אין ממש כזה - משפט השבוע: Can anybody find me somebody to looooooooooooooooove? - משפט השבוע: ידיד שלי: "המורה אפשר להעתיק?" המורה: "עוד דקה אני מוחקת, תעתיק אז"... נשפכתי! - דבר שהשגתם השבוע: כסףףףףףףףףףףףף =] - מאכל השבוע: המבורגר צמחי - יאמיייי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המבורגר צמחי אהעעההה יאמי [= - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בהסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ, אין? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה מגניבה: קבלו סמיילי במקום => o_O <= אני חולה על הסמיילי הזה!

Snow fairy

New member
אעע מתכונת בהיסטוריההה;[

השבוע שעבר - שיר השבוע: אין - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: יאלו? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נהה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היה מבצע ביס מקס למורים להיסטוריה". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):200 שקל
ו91 באמנות! - מאכל השבוע: סושי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיעור מעשי אחרון בתיאטרון השנה, למרות שהיה עצוב
- משהו שהרס את השבוע: שטויות שכאלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת של אחותי ותיקון ליל שבועות של עתיד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פירס חדש? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האנשים מעתיד!! סתם: - תמונה מגניבה: אין לי תמונות מגניבות על המחשב הזה

P i x i e s

New member
מיי וויק. ../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

השבוע שעבר
שיר השבוע:
כל מיני של הביטלס אבל Balaclava- Arctic Monkeys
אלבום השבוע:
Favorite Worst Nightmare- Arctic Monkeys Love Songs+Past Masters- Beatles
האדם שעשה לכם את השבוע:
זה שחייך אליי אתמול
ועוד אחד
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
Youre only here once so you got to get it right. (no time to fuss and fight.)
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"I miss youuu" (מאי
)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
קיבלתי 100 במגן בקולנוע
מאכל השבוע:
פסטה פומודורו ונאצ'וס עם סלסה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
עעע אנערף.
משהו שהרס את השבוע:
הריבים איתו.. והוא אפילו לא יודע שאני קצת רוצה אותו \:
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
להפטר מהמגן במתמטיקה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שהמגן יילך טוב, שנשלים.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אותו נותן לי חיבוק
סתם:
תמונה מגניבה:
חצי מחיי. היחיד שהעזתי לומר לו שהוא סדיסט P: היחיד שאני רואה אותו בריצות בוקר! (ראיתי אותו היום. פאדיחה) (המורה השני לקולנוע. עם האהוב עליי יש לי מערכת יחסים
)

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

איך תפסת אותו בפוזה כזה...

איזה שבוע חח../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: יום חדש נפלא של אריק ברמן - אלבום השבוע:אחד של איפה הילד - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ לאיודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לאזוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ממ אתמול בערב קניתי 3 חולצות חדשות ממש יפות! וממ לאיודעת מה עוד - מאכל השבוע:למי היה זמן לאכול - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שנבחרתי לראש מבנה!! - משהו שהרס את השבוע:המתכונת בהיסטוריה שהייתה היום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעת סיום של המגמה ביום שלישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני כן אסע מחר לקונגרס..שאני אקבל ציון טוב למרות הכל במתכונת חח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נהה אין סיכוי סתם: - תמונה מגניבה:

Gadook

New member
Woopdi-Fucking-Doo

השבוע שעבר - שיר השבוע: Funeral For A Friend- Into Oblivion / Bayside- Montauk - אלבום השבוע: Arctic Monkeys- Favourite Worst Nightmare - האדם שעשה לכם את השבוע: דורן (?) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Sweetness, can you believe this? the mess we made of it... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)OMG, Mr. Muggles you slut! XD קיבלנו בסמינר בסופ"ש בובה של קוף שמכניסים את היד אליה, אז יועב החליט שזה התחליף לחברה שלו.. בלילה צילמתי את כל הקבוצה ואת הקומונרים מנשקים את הקוף וכשהראתי את התמונה ליועב.. זה מה שיצא. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נאדה. - מאכל השבוע: קרם ברולה קפוא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסמינר קצת, ממש קצת. - משהו שהרס את השבוע: יום שישי, הציונים של היום, טיפשותי הרבה, עמית.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם הבדיקה של מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתעבור התקופה הרעה ותחזור הטובה שהייתה לפניה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעם, I guess סתם: - תמונה מגניבה: Project Muggles

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע:יש לי סיכוי-אביתר בנאי - אלבום השבוע:הכבש השישה עשר
- האדם שעשה לכם את השבוע:רעיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הכל מסביב בינונימי מי אני - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הכל בזכותך - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעה של אביתר בנאי ללא ספק
ושהבגרות במחשבים הייתה ממש ממש קלה ויש סיכוי ל100
- מאכל השבוע:פיצה של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הופעה של אביתר בנאי ללא ספק
ושהבגרות במחשבים הייתה ממש ממש קלה ויש סיכוי ל100
- משהו שהרס את השבוע:בר כעס עלי
אבל כבר לא
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:נוסעים לירושלים יום רביעי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמתוכנות בתנ"ך ותקשורת יעברו בשלום - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גלעד סתם: - תמונה מגניבה:

noname202

New member
ממ

השבוע שעבר - שיר השבוע: המילים הכי יפות - שייגעצ - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אין ממש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא ממש משפטD: בישב"צ הקלדתי את התאריך לידה של זאת שמדריכה איתי, והיא באה להגיד לי שזה לא נכון ואני צדקתי:X טיפשהה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי דברים נחמדים בשוק וממ, זהו? - מאכל השבוע: שיפודים על האש
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: |: - משהו שהרס את השבוע: פעולה וישיבת שכב"ג בשישי, והבנות מסויימות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ, להיפטר מהבגרות בע"פ בערבית ומהמגן בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה מסויימת, הגיע הזמן :/ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה