סיכום שבועי

B a m b o o k

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

O: ../images/Emo163.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: My Heart Your Hands-From First To Last - אלבום השבוע: אמממממ.. אלימות ספונטנית-סמרטוט כחולבן - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ... סחוגוש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעתתעתעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאדעת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חזרתי לבצפר! (כן אני אוהבת את הכיתה שלי :)) - מאכל השבוע: קי(א)נואה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לחזור ללמוד, דפנטלי - משהו שהרס את השבוע: אממממממממממממממממממממממממממ. מחשבות מעפנות D: להלה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום השואה עם התנועה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה לי כסף וזמן לנסוע למרכז. S= - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דנע, ג'וש, יוני, שרון, ניקי, וכל האנשים האחרים
סתם: - תמונה מגניבה: אוליבר פלפס
סקסי כזה.

Snow fairy

New member
פלימפ פלימפ

השבוע שעבר - שיר השבוע: embrace the storm- stream of passion - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: המ המ אין מישהו מסויים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ומחה את ירושלים כמחית אדמה בצלחת שנהפכה על פיה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דואט עם יאלו! - מאכל השבוע: משמש מיובש - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל החזרות של צביקה ליום עצמאות
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר:] השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשיר בטקס יום השואה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ת"א עם דניאל? למרות שלא נראה לי יקרה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאלוש^^ סתם: - תמונה מגניבה: זה כשהיה לי שיער ממש אדום

זונע

New member
אחלה

השבוע שעבר - שיר השבוע: Nevermore-This Godless Endeavor
- אלבום השבוע: Steve Vai-Alien Love Secrets - האדם שעשה לכם את השבוע: לא זוכר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"לא אנלא רוצה להיות ברוגז...לא אני לא רוצה לאכול אורז"(הבליינים-שוביניסט), שיר בן זונה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי שני דיסקים מגניבים ליום הולדת - מאכל השבוע: יש הרבה, חגגתי הרבה יום הולדת...אבל נראה לי מולים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת עם החברים במסעדה - משהו שהרס את השבוע: המסעדה
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהשבוע ייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפתאום אני רואה שיום שבת והשבוע נגמר... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה: נוסטלגיה...

MoonyAvFreak

New member
גרר.

השבוע שעבר - שיר השבוע:perhaps vampires is a bit strong but...- arctic monkeys \\ אנשים משפיעים עליי :| - אלבום השבוע:Silverstein - discovering the waterfont - האדם שעשה לכם את השבוע:הממ. אפחד :| אולי ידיד שלי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לבכות רק פעמיים. - מאכל השבוע: הממ..סלרי? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אין - משהו שהרס את השבוע:אני חולה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נמאס לי מלחכות למשהו שלא יקרה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאבא יגיד לי חדשות טובות ולא רעות. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין. סתם: - תמונה מגניבה:חמודי שלי

Gadook

New member
I ../images/Emo23.gif Stewie

השבוע שעבר - שיר השבוע: Manic Street Preachers- Your love alone in not enough - אלבום השבוע: The Libertines - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): When times get rough, they get rough, they get rough עמוק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): במקום להגיד מה היה קורה אם הייתי פה, למה לא הבאתם אותי?!
יועב והיציאות שלו.. בואו נרוץ לאילת.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חודש
- מאכל השבוע: טוסט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: GadookLooking
- משהו שהרס את השבוע: -- השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפול עליה משהו. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעם
סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
כן, אבל לא ראיתי אף אחד...

שמדבר על יכולת המשחק שלו, אלא רק על כמה שהוא יפה

למעלה