סיכום שבועי

Cherry Lips14

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע ל FOB:
שיר השבוע לא של FOB:
התחדשות השבוע:
יציאת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:[חח בשביל מלינה כי אני תמיד שוכחת
]
תוכניות לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר השבוע: שבוע טוב33<

AdiA12

New member
ראשונה ראשונה ראשונה! ../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי מכנסיים שאהבתי!! משהו רע שקרה השבוע: אמא! אמא המעצבנת הזאת, הראתי לה את התיק והיא לא קנתה לי אותו והייתה עצבנית עליי, ובכללי היא הייתה עצבנית עליי. שיר השבוע של FOB: אממ.. כל הדיסק הרביעי
שיר השבוע לא של FOB: אממ.. i write sins not tragedies - Panic! at the disco התחדשות השבוע: מכנסיים חדשים, 2 הדיסקים של הפארמור והדיסק של פאניק [צרובים XD] יציאת השבוע: הקניון הגדול בפ"ת ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: פיט
תוכניות לשבוע הבא: אממ.. ללכת לבריכה. ולסיכום איך עבר השבוע: די חרא.

להלהלהלהלהלהלה

-משהו טוב שקרה השבוע:החלטתי לעשות סוף סוף עגילים באוזניים כי בשיא הרצינות אין לי שום חור באוזן.. -משהו רע שקרה השבוע:תקראו את שרשור העצבים -שיר השבוע ל FOB:אמממ im like a lawyer with the way im always trying to get you off(me and you -שיר השבוע לא של FOB: lostprophets-always all ways (apologies glances and messed up chances) -התחדשות השבוע:שבא לי להקיא,זאת די התחדשות אם אתם שואלים אותי. -יציאת השבוע:טיול עם הכלבה למטה -ציטוט השבוע:"למה את שונאת את הכלבה של עצמך?" נו זה תמיד מצחיק אותי!XDD הידד למיליD: -תמונת השבוע:[חח בשביל מלינה כי אני תמיד שוכחת]:אוי ג'רארד(L) -תוכניות לשבוע הבא:לעשות עגילים,ללכת בשבת לסימפסונס עם מילי וטלי,ולהתנחל אצל חברה -ולסיכום איך עבר השבוע:כמו תמיד..מבאס כי החופש עוד מעט נגמרררר

mili2828

New member
ציטוט הזבוע- הזכויות שמורות לי ../images/Emo11.gif ../images/Emo210.gif

אנג'י
ננה בננההה הידד לי ^^ אההה כן ויאיי הולכות לסימפסונס ^^ ואת- בוא'נה יא מתנחלת מקצועית

falloutgirl XD

New member
גם לי לא היה לובים עד לפני קצת יותר מחצי שנה

XDDD זה לא כואב.. ברגע שעשיתי 2 לובים התמכרתי לזה ועשיתי הליקס ועוד לוב ואני הולכת לעשות טראגוס, עוד הליקס, עוד 2 לובים, חוצה, נזם וסיידליפ DD: אני מכורה לזה

מסכמתת ^^

משהו טוב שקרה השבוע: לא מש'ו מיוחדד משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב, ובית"ר הפסידוו [ שלו זה העת להרוג אותךךך XD ] שיר השבוע ל FOB: חרשתי על כל השירים >> שובב
שיר השבוע לא של FOB: שיר של Tokio Hotel לא זוכרת ת'שם.. [רינת זה בשבילךך D: ] התחדשות השבוע: FOB מקום 3 בMTV [TRL] יציאת השבוע: לא היהה..אבל יהיה
ציטוט השבוע: X תמונת השבוע: הייתי מתחלפת בכייףףף עם אחת משםם >>> תוכניות לשבוע הבא: ים, ים וכפר המוזיקההה
|הדגש | ולסיכום איך עבר השבוע: חראא לגמרייי..

mili2828

New member
כוסעמק והשבוע הזההההההה ../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בקניון הזהב... =) משהו רע שקרה השבוע: מאיפה להתחיל?? אוקיי: אח שלי מעצבן תחת לפעמים אני רוצה שההדפוק הזה ילך !@$@#% דפקתי שתי אצבעות ברגל, יש לי מן שטף דם בצבע ורוד-כחול-סגול-צהוב אני לא דיברתי כמעט עם אנג'יי הפאקינג טוואר רקורדס זונעע הסימס שלי לא עובד!!! בכלל לא סיימתי את הפאקינג עבודות קיץ בכלללל החיים הם חרא אחד גדול! שיר השבוע ל FOB: the music or the misery שיר השבוע לא של FOB: כל האלבום הראשון של MCR ובמיוחד MCR-honey this mirror usnt big enogh...... התחדשות השבוע:אוקיי אז כמו שאמרתי הייתי בקניון בראשון וקניתי: את הדיסק של LOSTPROPHETS הדיסק של panic- a fever you cant sweat out בגדים וזה..... יציאת השבוע: לקניון הזהב ציטוט השבוע: way down מסמטרי דרייב של MCR.. לא יודעת למה זה פשוט מדהים.... תמונת השבוע:[חח בשביל מלינה כי אני תמיד שוכחת] אנייייי לאאאאאאא מלינהההההההההההההההההההה אני מ-י--ל-נ-ה פאק פעם שנייה שזה קורא
תראו את הפאקינג דבר הזה- מגניב ביותר!! אווו מאייקי =) תוכניות לשבוע הבא: לעשות את הפאקינג עבודות קיץ ולהיפגש עם אנג'י ולסיכום איך עבר השבוע: חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

falloutgirl XD

New member
../images/Emo24.gif?

גם לי קורה שיש לי שבוע חרא אבל זה יישתפר.. אל תדאגי D: וגם אני מכורה לקטע way down.. זה קטע כל כך יפה ושיר כל כך יפה
ותמונה יפה ^^ מייקי

mili2828

New member
טל אנחנו באמת צריכות לברר אם יש לנו קרבת

דם כלשהיא ! +
או.
ותודה על החיבוק ^^

mili2828

New member
אהההה ומשו חשוב ביותר.... ../images/Emo210.gif

אני לא מלינה
אוףף אפילו שחר בפורום לוספרופטס עשתה את זה פעם
אוקיי אני מילנה--- לא מלינההה אם קשה לכם לזכור את השם הזה יש לי כמה כינויים: (תבחרו רק!) מילי- כמעט כולם קוראים לי ככה מילקי
- גם זה מאוד מבוקש
לימנה- בהפוף P: מילקה מילו מילה מילניטהה D: מילניט אההה ותודה לך על תמונת השבוע ^^
ויש עוד

גם מילאנו זה די מבוקש=.=

אצל אנאל לפחותXDDD ואני אתחבר למסן נדבר הרבה! ומי שרוצה טיפים בהתנחלות-שיבוא אליי

0דידוש0

New member
אממ כותרת??!!

משהו טוב שקרה השבוע:
למדתי כמה שירים חדשים לנגן בגיטרה!! חח משהו רע שקרה השבוע:
הוא עבר מהר=// שיר השבוע של FOB:
אממ It's Hard To Say "I Do", When I Don't שיר השבוע לא של FOB:
Madina Lake - Here I Stand התחדשות השבוע:
גיטרה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו חחח
יש למישהו הצעות לשם לגיטרה?? יציאת השבוע:
אמ קניון?! טוב ציטוט השבוע:
"יש לי פה עסק עם פושטקעס" XD תמונת השבוע: