סיכום שבועי

קישור ותמונה לשניכן ../images/Emo9.gif

קישור > http://www.youtube.com/watch?v=wX5vl3eYKhI תהני
ותמונה >>>

black rock star

New member
סרט אדיר ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אם אני לא טועה זה מעודדות צמודות:הכל או כלום עם זאתי מגיבורים

כן זאת עם זאת מגיבורים.. וראיתי תסרט בערוץ 13

בהוט וגם הורדתי אותו .. ראיתי אותו 3 פעמיים השבוע .. XDD

FOB ROLL

New member
איפו ראית את הסרט??

ותשימי שוב את הכתובת שהוא היה בן 15

XD

משהו טוב שקרה השבוע: הרבהה
משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טובב
שיר השבוע של FOB: הרבה מהדיסק החדש.. שיר השבוע לא של FOB: Neighbors של TAI [בלובלו הדביקה אותי לזה] פאדיחת השבוע: המפגש היה כ"כ קרוב [המבין יבין]
התחדשות השבוע: לי ולריחן יש 1000000001 ילדיםם!
סרט השבוע: הסרטים המעפנים של HOT
וידיאו השבוע: היו מלא.. מאכל השבוע: אני בדיאטה ;P הפתעת השבוע: X תמונת השבוע: מלךךךךךךךךךך!!!

XD

משהו טוב שקרה השבוע: הרבהה
משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טובב
שיר השבוע של FOB: הרבה מהדיסק החדש.. שיר השבוע לא של FOB: Neighbors של TAI [בלובלו הדביקה אותי לזה] פאדיחת השבוע: המפגש היה כ"כ קרוב [המבין יבין]
התחדשות השבוע: לי ולריחן יש 1000000001 ילדיםם!
סרט השבוע: הסרטים המעפנים של HOT
וידיאו השבוע: היו מלא.. מאכל השבוע: אני בדיאטה ;P הפתעת השבוע: X תמונת השבוע: מלךךךךךךךךךך!!! >>>

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שמו את המכתב שלי בראש1!
והיה מפגש! משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברות שלי \= מה לעשות שהם מעצבנות???? הםך לא מבינות שאין מה לעשות ביום שישי??? וחוץ מזה, הם מתחזות הקנאיות לחברה ההיא, הם כל הזמן מקנאות בה שאני איתה, הם כאילו רוצות שאני אהיה חברה רק שלהן! שיר השבוע של FOB: אממ... sugar were going down שיר השבוע לא של FOB: אממ.. i write sins not tragedies - פאניק!!! פאדיחת השבוע: לא יודעת.. התחדשות השבוע: שרוכים של סקא שחור לבן, סופג זיעה של סקא שחור לבן, סיכה של FOB, ועוד 3 סיכות - סקא שחור ירוק [לא שחור עם לבן
], פסים שחור לבן, פסים שחור כחול עם גולגולת עליהם. סרט השבוע: "החוק ע"פ ג'ורג'יה"... לא ממליצה, די משעמם, ויותר מתאים למבוגרים, היינו שם באולם כשכולם מסביבנו קשישות וזקנות XD וידיאו השבוע: CRIBS של פיט [: מאכל השבוע: עוגת בראוניס
הפתעת השבוע: אמממ... אח שלי נסע בהפתעה עם חברה שלו לחיפה ליומיים. תמונת השבוע: פיט [:

גה גה גה אני ברווז../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

משהו טוב שקרה השבוע:אמ......אמ.....אמ.....הצלחתי לארוז מזוודה אחת לחמישה ימים
וסיימתי ציור ממש חמוד של TAI משהו רע שקרה השבוע:דחו לי את הטיול ליום חמישי הבא *עד שהצחלתי לארוז
* שיר השבוע של XO :FOB וואי התמכרתי לשיר הזה !! שיר השבוע לא של EVERYTHIG WE HAD -TAI :FOB פאדיחת השבוע: אין לי
התחדשות השבוע: שם חדש שאר <עם שווא על הש'> סרט השבוע:-----אין לי
---- וידיאו השבוע: יש לי שניים
כל אחד מצחיק מהשני.. הראשון - פעם חשבתם על פו''ב שרים שיר של פאניק אט דה דיסקו ?! אם כן אז הינה פו''ב שרים פאניקXD http://www.youtube.com/watch?v=xZ458DyiIpU&NR=1 השני- וויליאם "להלהלהלה" למה אתה מצנזר טלפונים של חתיכים למהההה "אני זוכרת את הפואנט הראשון שהרווחתי " XDD וויליאם
http://www.youtube.com/watch?v=30FWtj8gqGY מאכל השבוע: בלינצ'אס עם בשר 0_0 דווקא טעים *אמא שלי שפית גורמה XDDD* הפתעת השבוע: יש לי 50% הנחה בדיוטיפרי !! סוויטה קומה 9 ואוו איזה כיף לי *יאיי* אבל מה סבלימינאל והצל ?! WTF!!! תמונת השבוע:

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

משהו טוב שקרה השבוע: שמעתי שירים חדשים של פאני ופול אאוט XD וגם הלכתי לישון אצל חברה שלי וממש נהנינו D: משהו רע שקרה השבוע: אני במשבר >: שיר השבוע של FOB: SUGAR WERE GOING DOWN שיר השבוע לא של FOB: הסיום התשיעי של אנימה בשם KERORO. קישור: http://www.youtube.com/watch?v=Oywyl_PgtTg חסידי או לא? XD; פאדיחת השבוע: אין D: התחדשות השבוע: באסה XDD סרט השבוע: אין XD וידיאו השבוע: קרורו XD מאכל השבוע: ג'חנון!1 הפתעת השבוע: הבאסה תוקפת XDD תמונת השבוע: אין XD

מותק1212

New member
אני../images/Emo44.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום, מפגש ישרא.
משהו רע שקרה השבוע: שיעמום.
שיר השבוע של FOB: Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me
שיר השבוע לא של FOB: The Used- Let It Bleed The Used- Take It Away My Chemical Romance- Teenagers Leathermouth- Murder Was The Case That They Gave Me The Killers- This River Is Wild Guns N Roses- It's So Easy פאדיחת השבוע:
התחדשות השבוע: פוסטר של MCR. עיפרון אדום לעיינים. סרט השבוע: היפה והחיה. פאנטום האופרה. טיוטה לרצח. וידיאו השבוע: חעחע פראנק עצלן XDDD http://www.buzznet.com/www/search/videos/frank%20playing%20on%20the%20floor/ מאכל השבוע: פיצה. הפתעת השבוע: שהוסיפו עוד קטע לסרט היפה והחיה תמונת השבוע:

S h A y K i

New member
עונה../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את טוקיו הוטל ביום ראשון בגרמניה
[נראלי לפחות שזה היה ביום ראשון.
] משהו רע שקרה השבוע: נגמר טיול של חודש באירופה
שיר השבוע של FOB: tnx fr th mmrs חרשתי עליו כל הטיול
שיר השבוע לא של FOB: אמממ אר יו רדי של פקיטו
[נהייתי ערסית
] פאדיחת השבוע: חחחחח עזבו
התחדשות השבוע: אממ 3 חולצות והחתימות של ט"ה
סרט השבוע: לדפוק אליפות - סרט גדול
וידיאו השבוע: אינלי כוח לשים קישור
מאכל השבוע: צ'יפס
הפתעת השבוע: להלהלה פגשתי את טוקיו הוטל בגרמניה
[אל תשימו לב אליי אני עוד מתרגשת מזה
] תמונת השבוע: שמ. > חעחעח

falloutgirl XD

New member
אני שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

למרות שאני שונאת\מתעבת ומה שלא תרצי את טוקיו הוטל

Fall Out Liel

New member
פגשת אותם?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף לך!!! פגשת אותם בהופעה או שראית אותם פנים מול פנים ודיברת איתם??
TOKIO HOTEL

למעלה