סיכום שבועי

B a m b o o k

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

סליחה על האיחור
השבוע שעבר
- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם
- תמונה מגניבה:

sky darkens

New member
שבוע מסריח.

השבוע שעבר - שיר השבוע: אביב גפן - האם להיות בך מאוהב עידן חביב - עוז Evanescence - October - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אףאחד. - משפט שמאפיין את השבוע שלכם: לא אכפת לי שזה ארוך: I can't run anymore, I fall before you, Here I am, I have nothing left, Though I've tried to forget, You're all that I am, Take me home, I'm through fighting it, Broken, Lifeless, I give up, You're my only strength, Without you, I can't go on, Anymore, Ever again. - משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: "דפקתי דפקתי דפקתי - טוב טוב טוב. (C)אסיוגורי.
- דבר שהשגתם השבוע: אחי חזר מהכנרת עם 2 חולצות של TNT. ^^ - מאכל השבוע: דגנים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר. - משהו שהרס את השבוע: כל מה שקרה בו. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם - תמונה מגניבה: שטפתי פנים עם סבון, ואז פתאום נהייתה לי בועה ענקית - הייתי חייב לצלם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

nse

New member
לא נשכח ולא נסלח

סתם נו. השבוע שעבר - שיר השבוע: Move Along-The All-American Rejects - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה להסטוריה [94 מגן
] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חופש! - מאכל השבוע: פטלפטלפטל! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סוף הבגרות בהסטוריה? - משהו שהרס את השבוע: יומעיון השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומרביעי בערב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני סופסוף אשן כמו שצריך - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם - תמונה מגניבה:

הייתי אמורה להיות עכשיו בביתספר עד חמש,

אבל ביטלו לנו את השיעור...אל תשאלו אותי למה כי אין לי מושג
השבוע שעבר
- שיר השבוע: אחריות- יוני בלוך (כתבתי בלון בהתחלה במקום בלוך בטעות XD) - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא ואבא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל עוד תכסי את פנייך איש לא יראה את הסודות המתחבאים מתחת לסודות" (הסודות- דנה עדיני. כעיקרון בשיר אומרים המתחבאות אבל....חח) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מפרק השבוע של האוס (3X04)- "you can't stop our love!!!" הוא אמר את זה בצעקה כזאת וזה היה כ"כ מצחיק
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי שרשרת מהממת, נחשב? חחחח - מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה ממילאנו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמא ואחותי חזרו מחו"ל - משהו שהרס את השבוע: הבגרות בהיסטוריה. לא הלך משו בכלל השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מאוד מקווה שיצא לי ללכת לקנות סופסוף כיסוי נורמלי לחשמלית - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת, אני חושבת שמורים ישנים או משו...סתם כי אני לא אראה אותם מלא זמן עם החופש וכל זה. סתם - תמונה מגניבה: אממ........
חרשתי עליו, אבל כל פעם תמונה אחרת אז....שקט.

האמת שממש מפתה פשוט לשבת ולראות הכל

אבל......אני מעדיפה להיות מופתעת כל פעם מחדש
(למרות שחטאתי וראיתי שלושה פרקים רצופים- 15,16,17, רק כי ראיתי קטעים מהם וסיקרן אותי מה יש שם
)

למרות שכבר יום ראשון

השבוע שעבר - שיר השבוע:שיר פרידה-שלמה ובן ארצי - אלבום השבוע:נמ - האדם שעשה לכם את השבוע:רינת :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה שיר פרידה,אז בואי רק אמרי שלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מממ - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סמינר קיץ ראשון,בגרות בהיסטוריה :) - מאכל השבוע:נמ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אמממ.. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נמ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:גאלה ברביעי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממממ סתם - תמונה מגניבה:אני וורד:)

זונע

New member
גמרטי

השבוע שעבר - שיר השבוע: Megadeth-Pray For Blood | Nightwish-Eva - אלבום השבוע: Megadeth-United Abominations - האדם שעשה לכם את השבוע: גיי דרקנס...סתם מאיפה לי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I don't pray for your soul...I pray for blood!!!!!!!!!!!!!!!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תנוח ויהיה בסדר" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): היום אני משיג-כרטיס להופעה של מגהדת'! יאללהההההההההההההההההה - מאכל השבוע: ממרח שוקולד
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבגרות בהסטוריה שעברתי - משהו שהרס את השבוע: לאדע... השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בלשון
זה השבוע בכלל? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בגרות בלשון
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדע סתם - תמונה מגניבה: המחשב שלי לא זז...אבל בטח הייתי מעלה תמונה של קופיקו או משהו.

Torn Up Letters

New member
וזה נגמר לפני שהתחיל.

השבוע שעבר
- שיר השבוע: Supergirl / Reamon Let Me Go / 3DD - אלבום השבוע: סתם שירי מחשב. - האדם שעשה לכם את השבוע: הדר. - משפט השבוע: "i'd give up everything" - משפט השבוע: "למה לקח לך כל כך הרבה זמן?" - דבר שהשגתם השבוע: הוא ניגש אלינו. - מאכל השבוע: אל תדברו איתי על אוכל, יש לי בחילה נוראית. - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותו בשישי בערב. - משהו שהרס את השבוע: כנראה שהיום בערב זה יקרה. השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיום בערב לא יתקיים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין חדש. - תמונה: סתם כי בדיוק ככה אני מרגישה כרגע.

אממ..../images/Emo108.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: עברי לידר- כבשים. - אלבום השבוע: של ה-ARCTIC MONKEYS. - האדם שעשה לכם את השבוע: רעות!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והם אחד אחד עוברים, ומסתכלים עליי, הם לא נוגעים רק מתלחשים ודי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח אני וחברה שלי ראינו מישהו בים ושנה רבנו אם זה בן או בת
ולא הצלחנו להגיע לתשובה בסוף...חח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אחותי חזרה מחו"ל והביאה לי מגבת עם ספונג' בוב! =] - מאכל השבוע: ברוקס גבינה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הים
- משהו שהרס את השבוע: היסטוריה.. בעע השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי, אולי יגידו על שיבוץ כיתות לשנה הבאה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי כוח לחרוש ללשון..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר!
סתם
- תמונה מגניבה: פרס השחקן הכי טוב. =]

idan1991

New member
אתם תפגשו את עומר? ../images/Emo2.gif

אני לא אפגוש את שושנה כנראה והיא לא תחזיר לי את הבוחן שלי

Aline In Chains

New member
wreath

השבוע שעבר - שיר השבוע: כל השירים של אופת',
וגם sunny-boney M. - אלבום השבוע: אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע: קוקישיושישוקיושקיקויני:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מש'ו מהשיר bleak. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עכשיו זה היה מפגרXD: גור:"ג'ס השתעל ממש חזק נחנק כזה" אני:"מההה.. מסכני:( בטח אכל ג'וק וזה נתקע לו" גור:"אבל הוא כזה חמודדד שבא פשוט לאכול אותו" גור:"חחח לא את הג'וק,את ג'ס!" -אני בדיילי מטורף אחריי 5 דקות-:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח". מצחיק
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נאדה. - מאכל השבוע: המהממהמ..עוגה
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: לשון;[ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גור..אולי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גור אולי... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
גור...אולי??!?!1$%& סתם - תמונה מגניבה: תמונה לא, אבל זה בהחלט כן. וגם כי אני סתם מתלהבת:) http://youtube.com/watch?v=wGEeXzo7vPc

Snow fairy

New member
האמהאמ

השבוע שעבר - שיר השבוע: איןןןןן, אני בקושי שומעת מוזיקה!;[ מחר אייפוד! - אלבום השבוע: >: - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאלושקה!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אבא, קיבלתי 65 במתכונת, אני שונאת לשון!" "אל תשנאי לשון יעלי, יש לזה גם שימושים נחמדים" [או משהו כזה]
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הכנתי שרשרת בתזונה של טים ברטון, הייתי צריכה להכין אחת כזאת כבר מזמן
. ואייפוד כמובן!! - מאכל השבוע: ניוקי ברוטב שמנת! אבל בעצם פיצה, כי אכלנו פעמיים השבוע
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסרט עם דנו;]] - משהו שהרס את השבוע: נהה, שום דבר לא הרס את השבוע! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאמא תחזור! ואז גם אבא! [אמא חוזרת היום בלילה, אבא בסופ"ש]. אה, והקבלת ת.ז. מחר^^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמא תהנה ביומולדת שלה מחר ושיהיה מגניב ביום האחרון של בי"ס. אה, ולישון אצל מיכ!! [ושהאינדסטריאל שהזמנתי יגיע^^] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכלי
. אני מקווה שיצא לפועל>: סתם - תמונה מגניבה: האינדסטריאל שאמור להגיע

אעאע השבוע הכי לחוץ בחיי, נגמר!!../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: אחריות- יוני בלוך חח אמרו לי גם שהוא ממש מתאים לי:] - אלבום השבוע: ממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע:לילך וחגי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בואיייייייי הכל עלייייייייי" חח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יזכור שבט יובל, את שכבת ברק שעוזבת בלהבלה" חח ערב שמיניסטים אתמול בלילה היה תותחח! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): האמת שבאמת ירדתי 2 וחצי קילו, ואממ זהו נראלי - מאכל השבוע:האמת שלא אכלתי כמעט כלום, לא היה לי תאבון. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ערב שמיניסטים, הבגרות בהיסטוריה שעברה והיומולדת של אמא היום. - משהו שהרס את השבוע:ממ שלא סיימנו מערך בזמן ושאחשלי עכשיו בבית חולים:\ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעשות לאמא מסיבת הפתעה, לעבוד האמת אבל לאנראלי שיצא, לתקן מערך ולסיים אותו לעד!, מסיבת כיתה מחר?,הופעה של ניחרית אם יהיה לי איך לנסוע, יומולדת לגל בשישי ואני מקווה שזהו כי אני צריכה גם לישון;[ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יומולדת לאמא סופסוף ושאחשלי יחזור הביתה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאיודעת סתם - תמונה מגניבה:

../images/Emo109.gif../images/Emo163.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: love hurts-incubus - אלבום השבוע: no vecation from the world-useless id - האדם שעשה לכם את השבוע:חברות :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בכינרת, עשיתי בגרות בהיסטורי! - מאכל השבוע: לאדעת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בגרות בהיסטורי - משהו שהרס את השבוע: חם לי השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים ללמוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאדעת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קוקי סתם - תמונה מגניבה:

Gadook

New member
עם שור, גמל והיפו וגם ג'ירף רזה.

השבוע שעבר - שיר השבוע: Be your own pet- October, first account - אלבום השבוע: ---- - האדם שעשה לכם את השבוע: ארמ.. סלע? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מחנה, מחנה מהיסוד הכל נבנה כל חניך פה נהנה איזה כיף במחנה, יאוו! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) I've met someone that makes me feel seasick - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): החולצה מthreadless הגיעה
- מאכל השבוע: לחם של כפר החורש
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מחנה הכנה למחנות קיץ
- משהו שהרס את השבוע: לא לראות אותו.. באשמתי חלקית. השיבוצים לקייצת. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם כתה י', כמעט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל התוכניות יתקיימו. ושירשמו 100.. 200, 300... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאיו פאפיו
+נטי
+נעם סתם - תמונה מגניבה: החולצה המגניבה ביותר בעולם!!!! זאת חולצה של הספויילרים הכי גדולים בעולם

למעלה