סיכום סופ"ש

adi121

New member
../images/Emo20.gifסיכום סופ"ש../images/Emo20.gif

מצטערת שבשבועיים הקודמים לא עשיתי.. פשוט... שכחתי מזה
אז, איך עבר עליכם הסופ"ש? השתגעתם? התפרעתם? או שסתם הייתם בפארק ביום שישי וקאפתם מקור וחיכיתם למשהו שלא הגיע וכנראה גם לא יגיע...
השאלות מתייחסות לפרקים ששודרו בסופשבוע (ולא לסידרה בכללי)
איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע?
מאיזה סדרה הכי התאכזבת?
איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו?
כמה סדרות ראית ביום שישי?
כמה סדרות ראית ביום שבת?
איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא?
משהו שאתה מחכה לו שיקרה השבוע?
שאלה מתחלפת: כמה פעמים ביקרת בחו"ל? באיזה ארצות?
ה
לכבוד השנה החדשה וגם כי זה כייף להיות בת 18 ולהיות חוקית! תענו
ותהנו

fireman

New member
סיכום השבוע.....

איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע? זאת כבר שאלה רטורית....8 כללים פשוטים כאילו דהההההההה
מאיזה סדרה הכי התאכזבת? משמרת שלישית, סתם פרק מעאפן איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו? השבוע הייתה מכסה מלאה, הייתי דבוק למיטה כי הייתי חולה
כמה סדרות ראית ביום שישי? ראיתי ש"ח של 8 כלליפ פשוטים בבוקר אני חושב (או שזה היה בסטאר, אני כבר לא זוכר). כמה סדרות ראית ביום שבת? הכל מ15:36 עד 4 לפנות בוקר ללא השרדות וללא המרוץ למיליון, אם היה סופר נני באמצע אז גם את זה לא ראיתי. איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא? עוד שאלה רטורית, 8 כללים פשוטים.
משהו שאתה מחכה לו שיקרה השבוע? שתיגמר האנטיביוטיקה שאלה מתחלפת: כמה פעמים ביקרת בחו"ל? באיזה ארצות? הרבה פעמים הייתי ברוב הארצות באירופה, קנדה וארה"ב.

dirty fairy

New member
אממ

איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע? ממ נראה לי שהישרדות מאיזה סדרה הכי התאכזבת? המירוץ למיליון איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו? 2 גברים וחצי ו8 כללים פשוטים
כמה סדרות ראית ביום שישי? וואי..לא זוכרת בערך 4 כמה סדרות ראית ביום שבת?חמש בערך איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא? 8 כללים פשוטים 2 גברים וחצי הישרדות ויורדים בגדול 2 משהו שאתה מחכה לו שיקרה השבוע? שיעיפו את ג'ימי מהישרדות שאלה מתחלפת: כמה פעמים ביקרת בחו"ל? באיזה ארצות? אממ ביקרתי בערך 8 פעמים והייתי בהולנד איזה 4 פעמים בגרמניה באיטליה בערך, בסרדיניה(אי ליד איטליה) ובקפריסין(אם זה נחשב חו"ל)

vand

New member
מסכם...

איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע? המפענחת... פרק מעולה מכל הבחינות מאיזה סדרה הכי התאכזבת? סמולוויל (נדיר שזה קורה) איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו? כל הקומדיות כמה סדרות ראית ביום שישי? 3 כמה סדרות ראית ביום שבת? 5 איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא? המפענחת ומספ7ים פרקים אחרונים משהו שאתה מחכה לו שיקרה השבוע? שיעבור מהר... וגם הזה שאחריו... שיגיע הפרק האחרון של סמולוויל 4. שאלה מתחלפת: כמה פעמים ביקרת בחו"ל? באיזה ארצות? יותר מדי (באיזה ארצות לא הייתי?)

Ulong

New member
עונה לסקר

איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע? מגרש ביתי. מאיזה סדרה הכי התאכזבת? לא התאכזבתי משם סדרה. איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו? כלום כמה סדרות ראית ביום שישי? אחת: מגרש ביתי. כמה סדרות ראית ביום שבת? שתיים: יורדים בגדול והישרדות. איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא? מגרש ביתי.

G Baby

New member
עונה..

איזה סדרה הכי עניינה אותך השבוע? הישרדות מאיזה סדרה הכי התאכזבת? הישרדות, איך לא העיפו את ג'יימי?? איזה סדרה תכננת לראות ופיספסת/שכחת לראות/נרדמת/לא היית בבית וכ'ו? אבי הלהקה. כמה סדרות ראית ביום שישי? 3: הישרדות, מירוץ למיליון ומגרש ביתי. כמה סדרות ראית ביום שבת? 3: הישרדות, מירוץ למיליון ויורדים בגדול. איזה סדרה אתה הכי מחכה לה שבוע הבא? הישרדות משהו שאתה מחכה לו שיקרה השבוע? שיסחקו את ג'יימי מהישרדות. שאלה מתחלפת: כמה פעמים ביקרת בחו"ל? באיזה ארצות? פעמיים. אחת באיטליה ופעם שנייה בצרפת, בלגיה, הולנד ואנגליה.

למעלה