סופ"ש

../images/Emo20.gif סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -פתאום היה באלי לשמוע
פשוט שמתי את הדיסק שלה וזה התנגן שיר השבוע לא של לירז -אורות-אברהם טל משהו טוב שקרה השבוע - תודה לאל הגיעו המיטות החדשות שלנו ושיפצו לי את כל החדר !!
משהו רע שקרה השבוע -כלוום עיתון/ספר/תוכנית השבוע -TLV ושכחו אותי בבית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יומולדת לאליסוש !!
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - למה לחשוב שלילי ?! תמונה - שתהיה שנה טובה אנשים חחחחח הערות/תלונות וכו' -הפורום שוב בקושי זז
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -אליסה סיון ארתור דיאנה ונטשה

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - באמפי 4 הכל יהיה בסדר,אל תפסיק,חום הלילה,שיר מנוחה,נשכח מליבך,עוד צהריים,והביצוע שלה לשיר של האלופה והשיר שהיא שרה בלחיות מחדש שיר השבוע לא של לירז - ריטוש המלכה הדיווה המספר1!! והאלבום הראשון של הראל סקעת משהו טוב שקרה השבוע - שיביאו לי מדפסת חדשה וסוף סוף הדפסתי ת'העיצוב שליאורוש הכינה לי ליומן משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע -האלופה 1 שמש גיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יומולדת לי לפגוש את ליאורוש ביסלי שליי חולה עלייך!!!!!!!!!!!!! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - שבת שלום ומבורכת מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאור,ארתור,סיון,ניקה,דיאנה ונטשה

עונה ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -שביל הבריחה בביצוע של דיאנה הזאת
משהו טוב שקרה השבוע -מסיבת פיג'מות מפגרת אצל ליאור משהו רע שקרה השבוע -לא משהו שבאלי להגיד
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - הספרים של דימדומים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שבוע רגוע ! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא ידוע תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

sivan1996

New member
עונה D:

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - adam lambert- aftermath, sleepwalker משהו טוב שקרה השבוע - חופש שוב! XD משהו רע שקרה השבוע - X עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מועדון לילה :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ביצפר! D: משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - X תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לדור דניאל!! מאוהבת ביצור המושלם הזה
! לאליסה!!
וליאור

עונה

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - מאור כהן-באנו לעשות שמח,ליבי רן-תני לי אוויר,קובי פרץ-ילדתי משהו טוב שקרה השבוע - חופש,יציאות,חברים
משהו רע שקרה השבוע -ביצפר?
עיתון/ספר/תוכנית השבוע -הפיג'מות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ביצפר?
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כיפור... תמונה -
הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים-כולם

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - שירי מימון ושמעון בוסקילה - שיר תקווה Rihanna - Only Girl Kylie Minogue - In Your Eyes (X Tour Version) Kylie Minogue - Get Outta My Way Madonna - Animal חובי סטאר - בויפרנד משהו טוב שקרה השבוע - מעיין חזרה מדרום אמריקה! משהו רע שקרה השבוע - שום דבר מיוחד עיתון/ספר/תוכנית השבוע - סוכן מחוק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבוד! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - דיאנה וליאור - כל הכבוד שאתן דואגות להעיר את הפורום כשהוא נרדם מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - הפעם למי שמגיע - דיאנה וליאור!

למעלה