סופ"ש נעים לכולם!!

tomerldt

New member
../images/Emo20.gif סופ"ש נעים לכולם!!

שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
המלצה לחברי הפורום:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) :
תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ועכשיו למשחק
אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "והוא שואל אותי היכן ארצי ומי עמי, אני מראה לו תעודה, הכל רשמי..." (שפת אימי \ אהוד מנור) ****************************************************************************************************************** כל אחד מתבקש לרשום את רשימת הדיסקים של קורין שברשותו!

maayani d89

New member
סופ"ש חביב

שם: מעיין
מגורים: ירושלים, עיר הקודש
אלבום השבוע: Calogero-Pomme C
שיר השבוע של קורין: "הטבעת נפלה"
שיר השבוע לא של קורין: "על גגות ת"א" של אלונה דניאל אבל בגרסת אדיר אוחיון (פליט כוכב נולד).
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: עדיין לא מצאתי...
מצב הרוח שלי עכשיו: חביב. סביר. נעים
הרגע הטוב בשבוע: אפשר 2 ? הראשון- לא סגרתי שבת, והתחלתי את הסופ"ש שלי כבר ביום רביעי "בגלל" ה-ג' השני- קיבלתי סוכריה ענקית וצבעונית
הרגע הפחות טוב בשבוע: הייתי במיון במשך 6 שעות וסבלתי מאינפוזיה שעתיים שלמות
סיכום השבוע במשפט אחד: מתיש.
סיבה לחכות לשבוע הבא: סבא וסבתא שלי יחזרו מטיול!
תוכניות לסופ"ש: לשתות הרבה הרבה הרבה, מאד מים!!!
המלצה לחברי הפורום: אני חדשה בפורום...
ציטוט השבוע: "...אף פעם חניך לא התאהב בי..."
דרכי יצירת קשר: איימל [email protected] או מסנג'ר [email protected]
תמונה:
"...והוא שואל אותי היכן ארצי ומי עמי, ואני מראה לו תעודה, הכל רישמי..." מסופר על אישה צוענייה, ממוצא רומני ככל הנראה. היא ישבה בשולי הכביש ומכרה בתוך בקוקונים קטנים את דמו של דרקולה! איש חוק כחול עבר בסביבה וביקש ממנה את המסמכים, ואת רשיון העבודה שלה, היא הוציאה מתיק העור את הטפסים והראתה לו שהכל תקין. שבת שלום ומוברכת, שבוע טוב ומלא בריאות ואנרגיות טובות!!!

tomerldt

New member
מעייני!!!

איזו הפתעה נעימה! הרגת אותי עם הסיפור שמאחורי השיר

אההה, יש פה עוד מעיין, איזה מעתיקנית חחח

אההה, יש פה עוד מעיין, איזה מעתיקנית חחח אחלה שם תבורכי

shiri1989

New member
מממ... סקר!

שם:שירי גיל:19 אלבום השבוע: שפת אימי... בלי קשר לשיר השבוע... שיר השבוע של קורין: קורים דברים שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: קורים דברים מצב הרוח שלי עכשיו:טוב :) הרגע הטוב בשבוע:ממממ? מדמוני בא אליי? אבל בעצם זה היה בסופ"ש... הרגע הפחות טוב בשבוע: היייתי תקוע בבבבבסיס ברובו!!!! סיכום השבוע במשפט אחד:מממ....מעניין! סיבה לחכות לשבוע הבא: זה לא שלא קוראים דברים..... ; ) תוכניות לסופ"ש: סרט!!! המלצה לחברי הפורום: תראו סרטים של וודי... ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "בבוקר טבע גמל שלמה בפלמוליב..." מממ... תומר סיבכת אותי עם המשפט הזהההה! גררררררררר

tomerldt

New member
מי אוהב את השבת?!

שם: תומר גיל: 18 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: אלבום אחד? יש לי 7 אלבומים שונים לתת, יאללה נלך על "לילה הבכורה" של אלונה דניאל המדהימה שיר השבוע של קורין: זאת לא חכמה לומר Je T'aime מתוך האלבום שפת אימי שיר השבוע לא של קורין: "באשר תלכי אלך" של אלונה דניאל שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: אהבה חדשה של אסך אמדורסקי מצב הרוח שלי עכשיו: טוב
הרגע הטוב בשבוע: ארבעה ימים שלמים באילת עם ברק!!! וחזרה עם מיכלי!!
הרגע הפחות טוב בשבוע: שהוא נגמר
סיכום השבוע במשפט אחד: גם באילת יכול להיות קר! סיבה לחכות לשבוע הבא: כי ביום חמישי יש עוד חזרה
תוכניות לסופ"ש: לנוח ולצאת עם חברים לסרט המלצה לחברי הפורום: אוקיי יש לי שתי המלצות: 1. האלבום החדש של אלונה דניאל - "ליל הבכורה" יש אותו בחנויות, אני ממליץ לכולם לקנות אותו, אלבום מדהים! 2. כשאתם מסתובבים בלילות של חודש ינואר באילת - תלבשו המון שכבות! ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "רוצים קריאה בכף היד? לא? אהה.. אתם חיילים?" אישה ממורמרת ומוזרה בטיילת של אילת דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) : אימייל ומסנג'ר - [email protected] ומוזמנים גם במסרים תמונה: אני וברק בתעורכת פסלי שעווה ב IMAX * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "והוא שואל אותי היכן ארצי ומי עמי, אני מראה לו תעודה, הכל רשמי..." (שפת אימי \ אהוד מנור) על פי דעתי, מדובר בסיפור שקרה לקורין במהלך אחד מסיבובי ההפועות שלה בחו"ל, כאשר היא נסעה להופיע בארצות הברית, ב "צ'ק אין" עצרו את קורין ולקחו אותה הצידה. "מי את? שאלו... "אני קורין אלאל..." עונה קורין בבהלה "מאיפה הגעת?! מי עמך?!?!!!" קורין מסתכלת באי הבנה על השוטר ועונה לו "אני מישראל, נולדתי בתוניס" ואז קורין הוציאה תעודות והראתה לו. לאחר עיכוב של 3 דקות שלמות קורין הצליחה לצאת מנמל התעופה וללכת להתכונן להופעה הראשונה שם. ****************************************************************************************************************** הדיסקים שברשותי, על פי סדר קנייה: 1. האוסף הכחול 2. פשוט כל כך 3. הכחול של השמיים 4. קורין (הראשון) 5. שפת אימי

A m 0 s

New member
שבוע דיי מגעיל עבר כאן!!

שם: Amos גיל: 15 מגורים: הוד השרון אלבום השבוע: אה?! שיר השבוע של קורין: אה?! שיר השבוע לא של קורין: אה?! שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: אין לי מושג.. מה שיבוא לי באותו הרגע.. מצב הרוח שלי עכשיו: סביר ותו לא! הרגע הטוב בשבוע: מקודם?! הרגע הפחות טוב בשבוע: אוהווווווווווווווווווווווווווווווו היו יותר מידי כאלה! סיכום השבוע במשפט אחד: חרא, נקודה. סיבה לחכות לשבוע הבא: שייגמר... תוכניות לסופ"ש: זהו, כבר נגמר! איזה מהר! המלצה לחברי הפורום: לחיות את החיים! ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : אה?! דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) : במסר... תמונה:
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ועכשיו למשחק אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "והוא שואל אותי היכן ארצי ומי עמי, אני מראה לו תעודה, הכל רשמי..." (שפת אימי \ אהוד מנור) (ושוב אני - הקטן שבינינו - כותב בגסות. נו נו נו
) אז הוא בא אל המאדם (מנהלת בית הבושת), היא מתנהגת בחושניות ובטבעיות, והוא שואל אותה היכן ארצה ומיהו עמה והיא מספרת לו ואומרת לו... ואח"כ היא מזכירה לו שהוא בא לשם במטרה מסוימת. והוא - ספקן וביישן - עדיין אינו בטוח לגבי דבר. אז היא מראה לו את התעודה של המקום (
), ושהכל כשיר ורשמי

למעלה