סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo20.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo192.gif

רוצים להשתתף בפסטיגל 2006? HOT מאפשרת לכם להגשים חלום ולהשתתף בפסטיגל 2006. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח לנו אודישן ואולי אתם תהיו על הבמה עם כל הכוכבים! בהצלחה... http://www.flix.co.il/HotPestigal/ סוף שבוע נעים לכולם!

J92

New member
../images/Emo54.gifפרומי!

מילאתם לי תשרותים עם חול אחד אחרי השני אבל היה ממש נהדר אתמול ישנת טוב בובה?:)

SecondFace

New member
../images/Emo210.gifה ../images/Emo3.gif

סורי...:S הו היה נפלא..משו משו! אבל אני צריכה לעבוד על העניין ההוא..את יודעת..חח נמרוד אחד היצירות המדהימות שראיתי!!
אבל שכל יש?
הלכנו כמו פרות..איזה שעה ממך..זה אמור לקחת פחות.. והלכתי לישון ב6 ומשו..נחושתן נרדמה בערך שעה לפני.. כע שינה ערבה
איך את?

J92

New member
../images/Emo54.gifחהחחה

"העניין ההו"חיחיחי נחושתן ת'טפל בזה.אין מה לדאוג יקירה יש לו שכל למען האמת,אבל יום אחרון של חופש וזה..למה לא בסטלה.. אוקי.ועכשיו נעביר את זה למסנג'ר :)

הוד11

New member
../images/Emo207.gif מהו הפיבוריט שלכם של פרל

בזמ האחרון? שלי, אני לא מפסקי לשמוע את ספין זה בלק סירקל, שיר פשוט מעולה, הזוי ברמות אבל זה עוד מה שהופך אותו לענק.

J92

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gifאהההא|

spinspin...spin the black, spin the black

cold metal ass

New member
וואי שמעתי הרבה פרל ג'אם השבוע .

בעיקר חרשתי על וואי גו ובטר מאן , אחרי הניתוח שעשו לשיר , זה עשה לי חשק מטורף לשמוע אותו .

טוב אחרי שבוע של חרישה אינטנסיבית

הפייבורייט שלי זה כל האלבום ויטולוג'י!!!
זה פשוט אלבום כזה יפה... כל השירים שם אחד אחד, כאלה מדהימים!! השירים השקטים מרגשים אותי, השירים הרועשים עושים לי אנרגיה.. ואני בד"כ לא אוהבת לשמוע אלבומים.. מזמן לא התחברתי לאלבום ככה. מישהו יודע אולי מה המשמעות של הקטעים pry to, והשיר האחרון (השם ארוך מדי בשביל לכתוב
) ועוד איזה קטע בסיגנון שאני לא זוכרת באלבום, שהם לא בדיוק שירים אלה קטעים עם הקלטות כאלה, ודברים מוזרים כאלה, אני מתה לדעת מה הם אומרים.

הוד11

New member
פריי טו הוא לדעתי החוליה החלשה

באלבום. השיר האחרון והגאוני היי פוקסימופהנדל ממא דטס מי זה נגינה של פרל ג'אם לצד הקלטות של ילדים מבית משוגעים. אם התכוונת לוויפינג אז המשמעות שלו שהוא נגד הפלות. ובכלל אולי זה לא האלבום הכי טוב של פרל ג'אם אבל לבטח הכי מרגש (אוסף מדהים של שירים מרגשים כמו נותינג מן בטר מן קורדרוי ואימורטליתי אין באף אלבום)

../images/Emo26.gif

וואו, ממש מעניין הקטע היי פוקסימופהנדל ממא דטס לא ידעתי שזה מבית משוגעים.. ממש רעיון מקורי וממש יפה- אתה יודע אולי מה פירוש השם (פירוש מילולי).. פרי טו, הוא מבחינתי לא שיר בכלל.. זה סתם הקלטה של מישהו אומר כל הזמן p-r-i-v-a-c-y is priceless to me" אולי אתה (או מישהו יודע) מי אומר את זה, ומה המשמעות של זה? סתם מעניין אותי. לא התכוונתי לוויפינג (למרות שגם נחמד לדעת, על מה השיר הזה מדבר) התכוונתי ל- Aye Davanita, שזה מן מגינה מוזרה כזאת.. יש לזה משמעות או שזה סתם? מבחינתי שלושת אלה ובאגס הם הקטעים הכי מוזרים ומקוריים והכי מעניינית או (לאו דווקא הכי יפים, יש שירים ממש הרבה יותר יפים, אבל אלה הכי לא דומים לשום דבר אחר) ואכו השירים השקטים שהזכרת מאוד מרגשים וגם האהובים עלי באלבום, למרות שהכי מרגש אותי טרמר קרייסט, מבחינת המוזיקה וגם מבחינת המילים.. סליחה על ריבוי השאלות והחפירה, פשוט נורא מעניין אותי..
אגב אתה מכיר אולי כתבות או דברים שמדברים על האלבום? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.. תודה מראש

למעלה