*אל תתייחסו להודעה זאת*
סתם בא לי לענות על כל השאלות
תעשו כאילו לא כתבתי כלום *מע* ומיכל אין צורך לקרוא זה משעמם חח 1.באיזו עיר נולדת? ת"א 2.באיזה בית חולים נולדת? הקריה 3.באיזו עיר אתה גר כיום? חולון 1. את מי אתה מעריץ מאמ"ל? מיכל פורס,מירי בוהדנה.. 2. מי הדמות הנערצת שלך מאמ"ל? דמות? אממ לא 'דעת 3. מי מבין השחקנים אהוב עליך במיוחד נמק? זה כמו א' לא?
1.איך הגעת לפורום? ראיתי שנפתח פורום חדש באתי להגיד מזל"א ונשארתי חיחי 2. באיזה עוד פורומים אתה בתפוז? כתוב בחתימה..פעם הייתי במלא היום בקושי פה יש לי זמן לכתוב
3.כמה זמן אתה בערך בפורום? מהימים הראשונים שלו
1. איזה עוד סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? חברים
,בנות גילמור.. 2.נענע/ואללה/תפוז? תפוז שולט
3.מי המועדף עליך מכוכב נולד 3? לא יצא לי לראות הרבה אבל-קסניה משו,ונעמה לוי(?) 1. איזה אומן אצלכם בעיר ביום העצמאות? מאיפה לי 2. איזה זמרת הכי מועדפת עליך? סלין דיון 3. ואיך בכלל התחלת לראות אמ"ל? כי הייתי בפורום
1.איך אפשר ללמוד למבחן בהסטוריה? חחחחחחח אם הייתי יודעת זה היה עוזר.. 2.מה המאכל האהוב עליך? אורז? 3.האם אתה שותה מיץ תפוזים חחח? לא 1. האם אתם חושבים שזה צודק שפוסלו את הפרסומת של סקצ'רס של אגם?? פסלו?
2.כמה פעמים ביום את\ה מתקלח\ת??? פעם אחת? אלא אם אני אתקלח פעמיים ברצף כי אין לי זמן אחר
3. בניית ציפורניים או ציפורניים טבעיות??? טבעיות 1.איזה חיה אתם הכי אוהבים?? כל החיות
אבל תסתכלו על הכינוי ותבינו.. 2.האם פעם הייתם באיזשהוא חוג אם כן איזה? שהייתי קטנה
-ריקודי עם,ג'אז,קרמיקה,ציור.... 3.האם נקשרתם פעם למורה או מורה באפן מיוחד? כע
פעם רבת מכותתתת רצינייי?!?!שזה הגיע למצב שהילד\ה הגיע לבית חולים?? אני לא רבה מכות! יש לך עגיל באףףף?? לא מה השם הכי מוזר ששמעת פעםם?? ליבת
1. מה מקור השם שלכם? עדי
ממש קשה להבין *מע* 2. השלימו: _______, זו חויה שאסור לפספס? הא? חחח 3. האם השתתפתם פעם בתכונית טלוזיה/פסטיגל/מחזות זמר אם כן נמק? לא 1. איזה סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? כבר עניתי
2. אם היית/ה צריכ/ה להחליף ת'שם במה היית/ה מחליפ/ה? שחר,ניקול...אבל השם שלי מספיק לי
3. במה היית/ה הכי רוצה לדגמן?? מי רוצה לדגמן?
1. מי אתם אוהבים מכוכב נולד 3?עניתי 2. מהא אתם אוהבים לאכול.? עניתי 3. מה הייתם רוצים לשנות באמ"ל? כלום 1.איזה סרט קומדיה הכי מצחיק אתכם? אממ סרטים של רובין וויליאמס.. 2.מה הכי מצחיק אתכם? הרבה דברים 3.מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם החברים שלכם..? לא 'דעת 1.מה אתה עושה ביום העצמאות? אני 'צה ללכת לרוק העצמאות
2.האם שתית פעם? לא השתכרתי אם זאת הכוונה
3.האם אתה תלמיד טוב? לא ממש...(למה להתכחש למציאות? ממש לא
)