משחק נחמד

אביחי 33

New member
../images/Emo60.gif ממשיך../images/Emo26.gif

1. איזה עוד סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל
אין מש'ו מיוחד. חוץ מהחדר של חני
חח סתם. 2.נענע/ואללה/תפוז
נראה לי שוואלה ותפוז
3.מי המועדף עליך מכוכב נולד 3
נעמה לוי
קול מדהים
השאלות שלי
1. איזה אומן אצלכם בעיר ביום העצמאות
2. איזה זמרת הכי מועדפת עליך
3. ואיך בכלל התחלת לראות אמ"ל
אוהב מיליון
אביחי

עונה../images/Emo9.gif

. איזה אומן אצלכם בעיר ביום העצמאות אממממ דנה מרמור שי רביזדה ועוד אחד לא זוכרת יבשששש 2. איזה זמרת הכי מועדפת עליך שירי מימון ומכוכב נולד מריאור שחר כפרה עליה 3. ואיך בכלל התחלת לראות אמ"ל התחלתי לראות מהתחלה כי אני אוהבת טלנובולות ובמיוחד ששחקנים מעודפים שלי משחקים בה השאלות שלי...... 1.איך אפשר ללמוד למבחן בהסטוריה? 2.מה המאכל האהוב עליך? 3.האם אתה שותה מיץ תפוזים חחח?

אנייי

1.איך אפשר ללמוד למבחן בהסטוריה? פשוט קוראים ומסכמים אחרי שאת קוראת הכל את מה שאת זוכרת... 2.מה המאכל האהוב עליך? פירה ושניצל (גם זה המאכל האהוב של אגם רק שאני לא אוהבת אותו עם סומסום ושרוף) 3.האם אתה שותה מיץ תפוזים חחח? חחח אם יש ואין שתיה אחרת בבית (כגון:קולה, מים, פטל, אשכוליות וכו') השאלות שלי.. 1. האם אתם חושבים שזה צודק שפוסלו את הפרסומת של סקצ'רס של אגם?? 2.כמה פעמים ביום את\ה מתקלח\ת??? 3. בניית ציפורניים או ציפורניים טבעיות???

ז'ו../images/Emo66.gif

השאלות שלי.. 1. האם אתם חושבים שזה צודק שפוסלו את הפרסומת של סקצ'רס של אגם??ממממש אבל מממש לא יש הרבה יותר פרסומת שהם פי אלך יותר גרועות במסר ובמראה זה סתם ה עשו את זה דוקא ופסלו 2.כמה פעמים ביום את\ה מתקלח\ת??? פעמיים במיוחד בימים החמים האלה 3. בניית ציפורניים או ציפורניים טבעיות??? טבעיות!! הששאלות שששלי: 1.איזה חיה אתם הכי אוהבים?? 2.האם פעם הייתם באיזשהוא חוג אם כן איזה?. 3.האם נקשרתם פעם למורה או מורה באפן מיוחד?

אנייי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1.איזה חיה אתם הכי אוהבים??שום חיהההה לא אוהבת חיות
2.האם פעם הייתם באיזשהוא חוג אם כן איזה
פעםם הייתי בהרבה חוגים שהיתי קטנה:ריקוד ,קרמיקה... 3.האם נקשרתם פעם למורה או מורה באפן מיוחד
ללאאאאאא והשאלות שלי:
פעם רבת מכותתתת רצינייי?!?!שזה הגיע למצב שהילד\ה הגיע לבית חולים??
יש לך עגיל באףףף??
מה השם הכי מוזר ששמעת פעםם??

אביחי 33

New member
מנסה לענות../images/Emo60.gif

פעם רבת מכותתתת רצינייי?!?!שזה הגיע למצב שהילד\ה הגיע לבית חולים??אממ עד כדי כך לא...
יש לך עגיל באףףף??לא
מה השם הכי מוזר ששמעת פעםם??אוליאל
אל תשאלו אותי אפילו ..בעע השאלות שלי
1. מה מקור השם שלכם
2. השלימו: _______, זו חויה שאסור לפספס
3. האם השתתפתם פעם בתכונית טלוזיה/פסטיגל/מחזות זמר
אם כן נמק
אביחי

עונה להילל'וש..../images/Emo99.gif

1. חח.. רבתי מכות אבל לא רציני.. סתם בצחוק כזה.. 2. אין לי עגיל באף.. 3. אמממ שם מוזר... יחעכיחעחהכןלכחכח סתם..חח.. לוידעת..חח השאלות שלי.. ((כמו מקודם פשוט הללוש ענתה לפני..חח)) 1. איזה סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? 2. אם היית/ה צריכ/ה להחליף ת'שם במה היית/ה מחליפ/ה? 3. במה היית/ה הכי רוצה לדגמן??

אניי../images/Emo26.gif

1. אממ.. אני אוהבת אוגרים..
2. אממ הייתי בחוג ריקוד, שיר (ואני עדיין..חח).. והייתי גם במחשבים ובגיטרה ..וזהו נראה לי..חח 2. אממ.. לא ..
..
השאלות שלי
1. איזה סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? 2. אם היית/ה צריכ/ה להחליף ת'שם במה היית/ה מחליפ/ה? 3. במה היית/ה הכי רוצה לדגמן?? <סתם שאלות לא קשורות..חח>

אביחי 33

New member
ממשיך את שושה שלייי../images/Emo99.gif

1. איזה סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? אממ שום סדרה מיוחדת.
2. אם היית/ה צריכ/ה להחליף ת'שם במה היית/ה מחליפ/ה? אוהב את השם שלי
3. במה היית/ה הכי רוצה לדגמן?? אממממ... אולי ב CASTRO או ב הוניגמן.. שיגיעו ההצעות נשקול זאת
השאלות שלי
1. מה מקור השם שלכם
2. השלימו: _______, זו חויה שאסור לפספס
3. האם השתתפתם פעם בתכונית טלוזיה/פסטיגל/מחזות זמר
אם כן נמק

חח..../images/Emo99.gif עונה ../images/Emo26.gif

1.. אממ.. לוידעת סתם קראו לי ככה..חח 2. לראות אותי זו חוויה שאסור לפספס..סתם..חח.... אממ.. מסיבת פיג'מות זו חוויה שאסור לפספס..((לא היה לי משו מיוחד..חח)) 3.. אממ כה.. בערך.. במשו פשוט "פסטינשר".. כזה פסטיגל עירוני.. השאלות שלי.. 1. מי אתם אוהבים מכוכב נולד 3? 2. מהא אתם אוהבים לאכול.? 3. מה הייתם רוצים לשנות באמ"ל?

../images/Emo26.gif

1. מי אתם אוהבים מכוכב נולד 3?את הדר עזר.. 2. מה אתם אוהבים לאכול.? פיצה (חחחח) 3. מה הייתם רוצים לשנות באמ"ל? שאלונה תחזור(אם ה משנה משהוא ..) השאלות שלי הם: 1.איזה סרט קומדיה הכי מצחיק אתכם
2.מה הכי מצחיק אתכם
3.מה הדבר שאטתם הכי אוהבים לעשות עם החברים שלכם..

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo26.gif

1.איזה סרט קומדיה הכי מצחיק אתכם
ת'אמת אני לא יודעת 2.מה הכי מצחיק אתכם
אממ אני פשוט לא זוכרת 3.מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם החברים שלכם
לבלות ולהשתגע
3 שאלות: 1.מה אתה עושה ביום העצמאות
2.האם שתית פעם
3.האם אתה תלמיד טוב
חחח איזה שאלות לא קשורות

פעם ראשונה במשחק../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מה אתה עושה ביום העצמאות
אני עוד לא יודעת.. או עם הכתה וכולם או שאני הולכת עם המשפחה לאנשו
האם שתית פעם
אמממ... כע
האם אתה תלמיד טוב
אממ כה
השאלות (סורי אם הן היו..)
מה החברה של הפלא שלך
אכלת פעם משו ממש ממש ממש מוזר
אוהב/ת לישון

Koala Girl

New member
*אל תתייחסו להודעה זאת*

סתם בא לי לענות על כל השאלות
תעשו כאילו לא כתבתי כלום *מע* ומיכל אין צורך לקרוא זה משעמם חח 1.באיזו עיר נולדת? ת"א 2.באיזה בית חולים נולדת? הקריה 3.באיזו עיר אתה גר כיום? חולון 1. את מי אתה מעריץ מאמ"ל? מיכל פורס,מירי בוהדנה.. 2. מי הדמות הנערצת שלך מאמ"ל? דמות? אממ לא 'דעת 3. מי מבין השחקנים אהוב עליך במיוחד נמק? זה כמו א' לא?
1.איך הגעת לפורום? ראיתי שנפתח פורום חדש באתי להגיד מזל"א ונשארתי חיחי 2. באיזה עוד פורומים אתה בתפוז? כתוב בחתימה..פעם הייתי במלא היום בקושי פה יש לי זמן לכתוב
3.כמה זמן אתה בערך בפורום? מהימים הראשונים שלו
1. איזה עוד סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? חברים
,בנות גילמור.. 2.נענע/ואללה/תפוז? תפוז שולט
3.מי המועדף עליך מכוכב נולד 3? לא יצא לי לראות הרבה אבל-קסניה משו,ונעמה לוי(?) 1. איזה אומן אצלכם בעיר ביום העצמאות? מאיפה לי 2. איזה זמרת הכי מועדפת עליך? סלין דיון 3. ואיך בכלל התחלת לראות אמ"ל? כי הייתי בפורום
1.איך אפשר ללמוד למבחן בהסטוריה? חחחחחחח אם הייתי יודעת זה היה עוזר.. 2.מה המאכל האהוב עליך? אורז? 3.האם אתה שותה מיץ תפוזים חחח? לא 1. האם אתם חושבים שזה צודק שפוסלו את הפרסומת של סקצ'רס של אגם?? פסלו?
2.כמה פעמים ביום את\ה מתקלח\ת??? פעם אחת? אלא אם אני אתקלח פעמיים ברצף כי אין לי זמן אחר
3. בניית ציפורניים או ציפורניים טבעיות??? טבעיות 1.איזה חיה אתם הכי אוהבים?? כל החיות
אבל תסתכלו על הכינוי ותבינו.. 2.האם פעם הייתם באיזשהוא חוג אם כן איזה? שהייתי קטנה
-ריקודי עם,ג'אז,קרמיקה,ציור.... 3.האם נקשרתם פעם למורה או מורה באפן מיוחד? כע
פעם רבת מכותתתת רצינייי?!?!שזה הגיע למצב שהילד\ה הגיע לבית חולים?? אני לא רבה מכות! יש לך עגיל באףףף?? לא מה השם הכי מוזר ששמעת פעםם?? ליבת
1. מה מקור השם שלכם? עדי
ממש קשה להבין *מע* 2. השלימו: _______, זו חויה שאסור לפספס? הא? חחח 3. האם השתתפתם פעם בתכונית טלוזיה/פסטיגל/מחזות זמר אם כן נמק? לא 1. איזה סדרות את/ה רואה חוץ מאמ"ל? כבר עניתי
2. אם היית/ה צריכ/ה להחליף ת'שם במה היית/ה מחליפ/ה? שחר,ניקול...אבל השם שלי מספיק לי
3. במה היית/ה הכי רוצה לדגמן?? מי רוצה לדגמן?
1. מי אתם אוהבים מכוכב נולד 3?עניתי 2. מהא אתם אוהבים לאכול.? עניתי 3. מה הייתם רוצים לשנות באמ"ל? כלום 1.איזה סרט קומדיה הכי מצחיק אתכם? אממ סרטים של רובין וויליאמס.. 2.מה הכי מצחיק אתכם? הרבה דברים 3.מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם החברים שלכם..? לא 'דעת 1.מה אתה עושה ביום העצמאות? אני 'צה ללכת לרוק העצמאות
2.האם שתית פעם? לא השתכרתי אם זאת הכוונה
3.האם אתה תלמיד טוב? לא ממש...(למה להתכחש למציאות? ממש לא
)

למעלה