מפרגנים?!

../images/Emo20.gifמפרגנים?!

תראו אני ממש אוהבת את בריטני יש לי את הדיסקים שלה ואלבום עם חומר (שאספתי במשך שנתיים ועכשיו הפסקתי) אבל הכי הכי הכי אני מתחברת למוזיקה שלה! אז רוב השירים היא לא כתבה אבל אני עדיין אוהבת השירים ועם יד על הלב- 5 השירים שהיא כתבה באלבום האחרון שלה הם האהובים עלי! אני לא מבינה משהו אחד: למה לאנשים קשה כל-כך לפרגן? אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שבריטני פה- ולהרבה זמן אז למה שלא תשלימו עם זה ותמשיכו לחיות את החיים שלכם! גם אני לא אוהבת אומנים מסוימים אבל אני יודעת שהם פה ואין לי מה לעשות עם זה ואני ממשיכה בחיים שלי! בריטני הגיעה לאיפה שהיא היום אחרי עבודה קשה מאוד (תקראו את הספר "מלב אל לב") אז באמת למרות שאת רוב השירים שלה היא לא כותבת ואולי היא נראת לכם כמו בובת סיליקון,אבל היא הרוויחה את התהילה שלה ביושר!

lene

New member
היי ברוכה הבאה!

את יכולה לומר לי איזה שירים בדיוק היא כתבה לבד?..(אני לא ממש מעריצה אוהבת לשמוע אותה!ואני יודעת שהיא כתבה כמה שירים אבל אין לי מושג איזה..)

בריטני כתבה את...

Lonley Anticipaiting Cinderella Let Me Be That´s Where You Take Me את השירים האלה בריט כתבה (לא לבדה) ב"Britney" והיא גם כתבה את "Dear Dairy" ב "Oops!.. I Did It Again" חוץ מזה.. היא כתבה
והלחינה
את הג´ינגל המדהים של הפרסומת של פפסי למונדיאל - Right Now והיא כתבה כמה שירים חדשים שהיא ביצעה בסיבוב ההופעות שהסתיים לא מזמן כשהיא מנגנת בפסנתר
מי אמר שהיא לא מוכשרת

lene

New member
תודה

lonely זה אחד השירים האהובים עליי באלבום... לגבי dear diary ידעתי.. מי שאמר שהיא לא מוכשרת סתם מקנא...(למה נראה לי שיבואו תגובות על זה..)

טרטרלה

New member
בואי אני אגיד לך למה...

קנאה זהו מושג מאוד מאוד רחב. במקרה של בריטני שלנו זה היה די צפוי. ההצלחה שלה הייתה מטאורית - ובצדק! היו לה כל הנתונים על מנת להצליח - יופי, כריזמה, קול מ ה מ ם (אם לא היה לה קול מהמם תהיי בטוחה שלא היו מחתימים אותה בשום חברת תקליטים), כישרון ריקוד מדליק, ובעיקר: נוכחות. את בריטני שלנו אי אפשר לפספס. אבל מה? ופה אני אחזור לקנאה ברשותכם: בריטני עקפה, באלגנטיות האופינית לה, את כולם אבל כווווולם בסיבוב. מבחינת מכירות, מבחינת הופעות, מבחינת פרסים, מבחינת איירפליי ברדיו. תחשבי לרגע לאילו שיאים היא הגיעה. אני לא חושב שהיה מותג אמריקני כל כך בולט עד לימי בריטני ספירס. היא הייתה הסמל של אמריקה הגדולה. קנאה קנאה קנאה. בואי נקח: כתבי עיתונות, שדרי רדיו, זמרות מתחילות, זמרות מתקדמות וכושלות, זמרות גרושות וממורמרות! כל הללו, להלן "הנשמות הטובות" החלו במסע הכפשות שנימשך עד היום: יש לה קול מכוער היא לא יודעת לזוז היא זונה היא מגעילה היא לא מוכשרת ועוד בואו אני יגיד לכם משהו אחד בתמורה: ה י א מ ו ש ל מ ת כולם, אבל כולם פשוט...מקנאים! צר לי על כל אלה שאין להם מספיק משל עצמם כדי לתת יד חיוך ופירגון למישהו בעל הצלחה כה גדולה. הרי זה ברור לנו שבריטני היא אכן הכי טובה. יש לה שירים קליטים וגרוביים אז אם אתם נתקלים בפרצוף חמוץ - אני מרשה לכם להגיד מילה גסה ולהתחיל לשיר לו בפרצוף "מיי לונלינס איז קילינג מי... "וכו תגובות בבקשה!

K © B I

New member
יפה אמרת! כנסו!! הרבה נקודות חשובות

מומלץ לקרוא! הרבה עובדות מפתיעות! הוצאת לי את כל המילים מהפה....בריטני שברה את כל השיאים האפשריים! כמו כן, מיד אחרי שהיא יצאה, יצאו להן עוד מלא נערות פופ עלובות שניסו להגיע לרבע של בריטני (בדרך ירדו עליה) כמובן שהן לא הצליחו... בריטני שברה את: היא מכרה הכי הרבה סינגלים באהר"ב בשבוע הראשון! היא מכרה הכי הרבה עותקים לאלבום *אופס...* בשבוע הראשון! היא האומן שהקליפים שלו שורדים הכי הרבה בTRL! היא הסלבריטי הכי מצולם בעולם! היא הזמרת היחידה ששלושת אלבומיה הראשונים נכנסו ישר למקום הראשון המצעד האמריקאי! *היא היחידה שהסינגל שלה והאלבום שלה ניכנסו יחד הישר למקום הראשון! סיבוב ההופעות האחרון שלה הוגדר על ידי עיתונאי בידור בארה"ב כמופע הכי טוב והכי גרנדיוזי שהיה בארה"ב! בממוצע בין כל נתוני כל מנועי החיפוש יצא שכבר שנתיים בריטני היא הסלבריטי הכי מחופס באינטרנט!!! (בריטני מכרה יותר דיסקים ב 3 השנים הראשונות שלה ממה שמדונה מכרה ב 10 השנים הראשונות שלה!!!) אז כל הקנאים יכולים רק לקפוץ לבריטני ולנו...תחיו עם העובדות! בריטני כאן, היא הכי מצליחה שיש! והיא תהיה פה הרבה זמן! (אם תשאלו אותי, אני לא יודע איך *זונה יכולה לעשות כלכך הרבה שיאים*זונה זה מה שהאומללים אומרים...לא לחשוב שאני מגדיר אותה ככה!) עכשיו, אחרי כל מה שאמרתי! יש לכם עוד שטויות להמציא?

למעלה