מי התגעגע? [סקר]

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gifמי התגעגע? [סקר]

מזמן כבר רציתי לעשות סקר כזה, אבל לצערי העונה לא הייתה מתאימה... ועכשיו, סקר של שאלה אחת-נא לענות בהרחבה, לצטט ממקורות רלוונטיים, להסביר ולנמק את תשובתכם (ואתם אומרים שבית-ספר לא משפיע
): התגעגעתם לסתיו? ותשובתי: וודאי שהתגעגעתי! התגעגעתי אליו כמו שמתגעגעים למים אחרי יום שלם במדבר (אם לא הספקתם להתייבש), התגעגעתי אליו כמו שמתגעגעים לפיתה אם לא אכלתם אותה שנה, התגעגעתי אליו כמו שמתגעגעים אל חבר שעזב להרבה זמן. ציטוט ממקור רלוונטי-"סתיו עונה קסומה". נכתב ע"י י.ה.ק. (שאילו בעצם ראשי תיבות של השם שלי) בעונה הנהדרת הזו בשנה שעברה. זו פשוט העונה הכי רומנטית ומקסימה שיש בשנה. אז דההה שהתגעגעתי אליה, כאילו ה-ל-ו? טוב יאללה, מספיק מהקשקושים. תתחילו לענות!!!

תראי

אצלי אין סתיו
אצלי, ברגע שנהיה קר, ומתחילות טיפות גשם כל הרחוב יכול לשמוע אותי צועקת "חורףףףףףףףףףףףףף הגיע החורףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ולא משנה שדני רופ הודיע שמתחיל הסתיו

light angel

New member
סתיו? ../images/Emo4.gif

ואני קיוויתי שהגיע החורף... הייתי יכולה לאהוב סתיו לו היה לנו כזה בארץ- כלומר, מזג אויר קריר-אבל-לא-יותר-מדי, שלכת, המוני עלים יבשים בכל העיר שמשמיעים רעשים כאלה כשדורכים עליהם... אבל לנו אין דבר כזה. לנו יש אביב, קיץ וחורף. אז נתייחס לסתיו כאל תחילת החורף?
במקרה כזה, אני מתה על הסתיו. אני מתה על החורף בכלל, עם הרוחות, הגשם, הבנים בסוודרים שפשוט דורשים חיבוק...
זאת העונה האהובה עלי, אין ספק. במיוחד אני אוהבת לצאת החוצה כשיורד גשם, להריח את הריח הנקי, את המדרכות הרטובות, את האדמה המתעוררת לחיים... בתחילת כיתה י' אהבתי לצאת לחצר כשיורד גשם, במקום לשבת בכיתה. בהתחלה כולם חשבו שאני רוצה צומי, והסתכלו עלי כמו על משוגעת כשאני חוזרת לכיתה כולי רטובה. אחר כך הם התחילו לצאת בעצמם אחרי...
ועכשיו כולם מחכים לחורף כדי לצאת החוצה (אחחח, אני ממש מנהיגה חברתית
). מתי כבר זה יתחיל רשמית? זה כל כך מעצבן אותי, יום אחד גשם ואחר כך כל השבוע חמים ונעים. די! העם דורש חורף! (אני דורשת חורף!).
לשתות שוקו מתחת לשמיכה כשבחוץ משתוללת סופה... אחחח, אידיליה.

שלומצי

New member
ואני עדיין מחכה.....

כי כאן עדיין חם, ואני ישנה עדיין עם מאוורר, ועוד לא בא לי מרק - אלא גלידה ובכלל! איפה הוא? תביאו אותו מהר!

למעלה