מילון בנות גילמור

Sweet Misery

New member
ייל

אחת מהאוניברסיטאות הגדולות, הטובות והנחשבות ביותר בארה"ב, הממוקמת בניו הייבן.
בסדרה, רורי (ופריס
) מתחילה ללמוד בייל אחרי שוויתרה על חלומה ללמוד בהארוורד.

דליפקאן

New member
יו 2

U2 היא להקת רוק אירית, ונחשבת לאחת מלהקות הרוק המצליחות בעולם מאז שנות השמונים של המאה העשרים, ופעילה פוליטית במיוחד בהקשר של זכויות אדם. חברי הלהקה- בונו (Paul David Hewson) - זמר. דה אדג' (David Howell Evans, "הקצה") - גיטרה, גיטרה בס, פסנתר וקולות רקע. אדם קלייטון - גיטרה וגיטרה בס. לארי מולן - מתופף. בהקשר של בנות גילמור- בתחילת העונה הרביעית הבנות חוזרות באיחור מטיול התרמילאים שלהן באירופה כיוון שפגשו בבנות שהלכו להופעה של יו 2 והחליטו להצטרף אליהן. החזרה המאוחרת גורמת לרורי להתארגנות לחוצה לקראת תחילת לימודיה בייל

Sweet Misery

New member
ליטראטי

הכינוי לתומכים בזוגיות של ג'ס ורורי בסדרה. לקוח מאיזה מונח איטלקי שאני חושבת שפירושו קשור לספרות וספרים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo122.gif

לין, מדליין חברתה לספסל הלימודים של רורי מתקופת התיכון, בבית הספר הפרטי "צ'ילטון". מדליין וחברתה לואיז (ע"ע) ידועות שתיהן בחיבתן לאופנה, גברים ומסיבות.

Sweet Misery

New member
ליסטר, לינדזי

חברתו/אשתו הבלונדינית של דין. למדה בזמנו עם רורי בבית הספר בסטארס הולו ואף קנתה לה מגנט בצורת ראשו של מארק טווין בעת סיור כיתתי.
לינדזי אוהבת לשמוע מישל בראנץ' ומאצ'בוקס 20 וזהו.

Velma Kelly

New member
מראינו ג'ס (../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

הבן של ליז אחותו של לוק דיינס (ע"ע דיינס לוק
)ומכך, אחיינו של לוק. בעונה ה-2 ליז שלחה את ג'ס אל לוק כי היא לא יכלה להתמודד איתו והיא חשבה שלוק יכול לעזור לו לחזור למוטב. ג'ס היה חבר של רורי, הם נפרדו כשהוא עזב את סטארס הולו.

o0Invisible0o

New member
מלאך.../images/Emo3.gif

חהחה. בפרק הראשון [נראה לי.
] לורליי כינתה את לוק מלאך- אנג'ל באנגלית. על שנכנע והסכים לתת לה קפה שאינו נטול קפאין.

Sweet Misery

New member
מרטי

ידיד של רורי מייל. השניים הכירו לראשונה כאשר רורי מצאה אותו ישן עירום במסדרון אחרי מסיבה פרועה.

gilatb1

New member
מייקל מארי,צאד..

(אם לא טעיתי בשם..) איך אפשר לשכוח אותו ;)

Sweet Misery

New member
בטח שאי אפשר. ../images/Emo99.gif

את יכולה לתת פירוט קצר לגבי השחקן?
את מי הוא שיחק, כמה פרטים ביוגרפיים ופילמוגרפיים?

o0Invisible0o

New member
מננדז.../images/Emo6.gif

אני לומדת פה דברים מרתקים, באמת!
XD. אני לא זוכרת את הסצינה אבל אני מניחה שזה לפני/אחרי ארוחת ערב ראשונה אצל הגילמורים. לורליי אומרת שאחרי ארוחת ערב הן יכולות לבצע מננדז.
[נו "פול המננדז"
] מסתבר שאריק ולייל מננדז הורשעו ברצח הוריהם.
אתם חייבים להודות שזה משעשע נו.

o0Invisible0o

New member
מוס.

בפרק השני של בנות גילמור לורליי מנסה לעודד את רורי, אחרי שרורי חולקת כי התלמידים של צ'ילטון מציקים לה. לורליי מציעה לדבר עם הורים, מורים ובחור גדול בשם מוס. מסתבר שמוס הוא דמות מהקומיקס "ארצ'י". הוא בחור גדול, חזק ודי טיפש..אבל בעל לב זהב!
[ממש משעשע לתרגם את הדברים האלה..
XDDDDDD]

דליפקאן

New member
ישר כוח!!

כל הכבוד על כל התרגומים והדברים המגניבים שאת מוסיפיה!!! תמשיכי תמשיכי תמשיכי!!!

למעלה