מילון בנות גילמור

o0Invisible0o

New member
אני לא.../images/Emo7.gif וזה גם כ"כ לא קשור.

נוטים לחשוב שמראה, אה..וגם אופי זה מספיק. אבל זה פשוט לא! ולעומת זאת אני רואה דוגמא חיה של בנות בלי אופי או מראה..מצליחות כ"כ עם בחורים. אה, איזה כיף.
אה. בלה.
אני צריכה לשתוק עכשיו.:X

Sweet Misery

New member
גאן, שון

נולד בסנט. לואיס, מיזורי, ב-22 למאי, 1974. משפחתו היא אירית קתולית, המונה, מלבדו, ארבעה אחים ואחות, כאשר רובם נמצאים כיום בשואו ביזנס. גאן מסביר כי את התזמון הקומי שלו רכש במהלך ניסיונות להגיש שורות משעשעות במהלך ארוחות הערב המשפחתיות. מלבד הניסיון שרכש מבית, גאן למד משחק באוניברסיטת ד'פול, ואחרי סיום הלימודים הקים קבוצת תיאטרון עם חברים. גאן הופיע במספר סרטים, ביניהם "פרל הארבור" (בתפקיד קטן), ובסדרות רבות כגון "כן, מותק", "אנג'ל", "מפגשים מהסוג האישי" "אנדי ריכטר" ועוד.

Sweet Misery

New member
גרנט, לואיז

חברתה לספסל הלימודים של רורי מצ'ילטון. הבלונדינית שבצמד החמד מדליין ולואיז, שמחליפה חברים כמו בגדים ומחליפה בגדים כמו כלום.

Sweet Misery

New member
הגיטריסט בלהקה של ליין, שהצטרף להרכב לאחר שדייב עבר לקליפורניה. הוא המבוגר בהרכב, עובד בחברת סנדוויצ'ים, נשוי ואב לילדים.

Sweet Misery

New member
גילמור, אמילי

אמילי גילמור היא אמה של לורליי גילמור ואשתו של ריצ'ארד גילמור. אמילי, ילידת שנת 1946 לערך, היא אשת חברה המשתתפת באירועים רבים ומארגנת אירועי צדקה שונים, חברה באירגון "בנות המהפכה האמריקנית" (DAR). את בעלה, ריצ'ארד, הכירה בעת שהייתה תלמידה באוניברסיטת סמית' וריצ'ארד למד בייל. הוא ביטל את אירוסיו לפנילין לוט כדי להיות עם אמילי, והשניים נישאו כשהיו בשנות ה-20 המוקדמות שלהם. לאמילי ולבתה, לורליי, יש יחסים טעונים מאוד, שחודשו רק לאחר שלורליי נזדקקה לכספם של הוריה כדי לממן את הלימודים של רורי בצ'ילטון.

o0Invisible0o

New member
דיינס, לוק. [../images/Emo3.gif]

בעל הדיינר בסטארס הולו. [העיירה בה בנות משפחת גילמור גרות.
] חובב טבע ובריאות. אנטי טכנולוגיה, קידמה, ג'אנק פוד, חתונות, חגיגת חגים וארועים, שמירת מסורות ועוד ועוד.XDDD. יש לו אחות- ליז ולה בן-ג'ס מריאנו. ג'ס היה תחת השגחתו של לוק למשך שנתיים [פחות או יותר.] בניסיון של לוק להחזיר אותו למוטב ולגרום לו לסיים את התיכון- ניסיון שכשל. נמנ. לוק משחק בקבוצת הבייסבול של סטארס הולו. האקסית המיתולוגית שלו היא רייצ'ל. הוא נישא לניקול [עורכת הדין של טיילור דוזי.] והשניים התגרשו מדי אח"כ וחזרו לצאת. הוא חבר מאוד מאוד טוב של לורליי ותמיד רואים כי הוא מרגיש כלפיה יותר מזה.
ארוך מדי?><
ואוו. יקח שנים עד שנגיע לשירים/חפצים/מקומות/בלהבלה.

o0Invisible0o

New member
לא הוא לא.

הוא לא אנטי לורליי.
[החה. יופי איילת!
] סתם נו. אמרתי כבר הוא חובב טבע, מזון בריא, ספורט. הוא לא אנטי הכל.
נתתי הרבה דוגמאות ואמרתי "עוד ועוד" בבקשה אל תתקן אותי לטעויות..

למעלה