מילון בנות גילמור

Sweet Misery

New member
דרגונפליי

מלון שהוקם ונפתח לראשונה ב-1863, תחילה תחת השם "הגברת הסגולה". המלון, שנמצא ברחוב "השלישי" בסטארס הולו, נסגר ונהרס עם השנים. לאחר שלורליי גילתה אותו (אאל"ט זה היה דרך תמונות שראתה לה רייצ'ל
), היה זה המקום בו חשקו היא וסוקי כדי לבנות בו את המלון המשותף שלהן. פראן ווסטון, בעלת המאפייה המקומית, שהמלון היה שייך למשפחתה, לא הסכימה למכור אותו כיוון שזה היה הנכס היחיד שנשאר לה ממשפחתה. לאחר מותה, הצליחו סוקי ולורליי לקנות אותו. לאחר קשיים כספיים, הצליחו לפתוח הצמד את המלון המקסים, בו סוקי היא השף ומישל מתפקד כמנהל.

דל , באבט

באבט דל היא השכנה המטורפת של לורליי. באבט חיה עם מוריי, איש מאוד גבוה. כשרורי ולורליי איחרו לחזור מהטיול שלהן באירופה, באבט התקשרה לכל הקונסולות האמריקאיות להגיד להם שהן נעדרות.

Sweet Misery

New member
דוסי, טיילור

דמות מרכזית בעיירה סטארס הולו. לא ברור בדיוק מה הוא תפקידו בעיר, אך ניכר שהוא די חשוב.
טיילור, הבעלים של Doose's Market ושל חנות הגלידה השכנה לדיינר של לוק, הוא גם ראש הקרן ההיסטורית של סטארס הולו ושל קרנות רבות אחרות בעיר, אשר בבעלותו חלק מהבניינים והבתים בעיר. הוא דוגל בהשלטת משטר א-לה קומוניסטי בעיירה, מכנס את אסיפות העיר, בונה רמזורים, ועושה את כל זה כשהוא לבוש בקרדיגן מהודר.

Sweet Misery

New member
הרמן, אד

נולד ב-21.7.1943. משחק בסדרה את ריצ'ארד גילמור, אביה של לורליי וסבה של רורי (משום מה
), ורשום בכתוביות הפתיחה לאורך שש עונות הסדרה כ"הופעה מיוחדת".
חתן פרס הטוני, שהופיע לאורך השנים בסרטים וסדרות רבות, דוגמאת "אוז", "הפרקליטים" ו"חוק וסדר", והסרטים "הטייס" ו"אכזריות בלתי נסבלת". בין השאר זכה לגלם בשנת 1977 את נשיא ארה"ב דאז פרנקלין רוזוולט. בזמנו הפנוי (
) הוא גם מנחה ספיישלים בערוץ ההיסטוריה.

o0Invisible0o

New member
אוי ואבוי ראית אותו ב"אכזריות בלתי

נסבלת"?
אני התכחשתי לסצינות האלה. ו..XDDDDDD זה פשוט היה מצחיק.

Sweet Misery

New member
גם אני. ../images/Emo6.gif

זה משהו שבואי נגיד שמעולם לא חשבתי שאראה, ומעולם לא הצטערתי על כך.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif 5-6

האנצברגר, לוגן סוג של באד-בוי משודרג, שתיין לא קטן, מסתייג מהתחייבויות. לפחות עד שהוא פגש את רורי גילמור (למרות שהוא נשאר באד-בוי ושתיין^^). פגש את רורי בייל, האוניברסיטה בה שניהם לומדים, והיו מעין מין מזדמן אחד לשני עד שרורי החליטה שהיא רוצה קשר. בן למשפחה עשירה. הוריו הם מכרים של ריצ'ארד ואמילי. אביו, מיצ'ם (ע"ע, אני מניחה
) הוא עורך עיתון גדול, ומלוגן מצופה ללכת בעקבותיו - דבר לו הוא מתנגד נחרצות. בינתיים הוא מחלטר בייל דיילי ניוז, משתתף ב-Life and Death Brigade", הולך לפאב ושותה.

Sweet Misery

New member
מוסיפה להגדרה ../images/Emo122.gif

אחת מהאוניברסיטאות הנחשבות ביותר בארה"ב, הממוקמת בקיימברידג', מסצו'סטס. הארוורד הייתה מאז ומתמיד הפנטזיה של רורי - היא ואמה אפילו ביקרו שם במהלך העונה השנייה. לעומת זאת, כשתקופת החלטת ההחלטות הגיעה, החליטה רורי לוותר על החלום וללכת דווקא לייל (ע"ע).

o0Invisible0o

New member
"האקלברי פין".

שמו של הספר מוזכר בפרק הפיילוט של בנות גילמור, ע"י אחת המורות ב"תיכון סטארס הולו". "האקלברי פין" זהו ספר ההמשך לספר המפורסם של מארק טווין "טום סוייר" והוא מלומד בתיכונים רבים בארה"ב למרות המחאה ההורית על בלהבלה. לאיודעת. השפה או משו.
הדר, אני עושה מה שבקשת.
מעבירה את הדברים למילון.:X

o0Invisible0o

New member
השוטר קראפק.

[טוב אם מישו מכיר את סטפן קינג- אז גם הוא אוזכר בפיילוט. פשוט לא מספיק מפורט לי שם וזה..ואני מתעצלת לחפש.
] השוטר קראפק [התרגום זה ניחוש.
] אוזכר בפרק הפיילוט כאשר לורליי התחננה מלוק לקפה- הפעם בשביל רורי! ולוק כמובן, סתם חשב שהיא מנצלת את שמה של הבת שלה בשביל עוד קפה.
אז היא כינתה את לוק "השוטר קראפק". השוטר הנ"ל היה השוטר המכה[??
] גם במחזה וגם בגרסת הסרט של "WEST SIDE STORY" אה. ברח לי התרגום נו.:X

o0Invisible0o

New member
הניצוץ.../images/Emo13.gif

נמנ. באיזשהי שיחה של לורליי עם אמילי [נו אני לא זוכרת.
] לורליי מעירה על משו, שהוא יהיה רק עבודה, בלי הנאה. ושואלת האם אמילי לא ראתה את "הניצוץ". הניצוץ הוא סרט אימה מעולה, בכיכובו של ג'ק ניקולסון ובבימויו של סטנלי קובריק. [הבנאדם גאון לפי מה שראיתי בסרט הזה..ולפי השם שיצא לו.
] לסרט יצא גם ספר והספר[!] אוזכר גם בחברים..
[רייצ'ל וג'ואי החליפו בין הספרים האהובים עליהם..ג'ואי קיבל את "נשים קטנות" ורייצ'ל קיבלה את "הניצוץ".] הניצוץ מדבר כמובן על משפחה שעוברת לגור במלון- בתקופה שהוא לא פעיל. כדי שהאבא, שהוא סופר במקצועו, יוכל להתרכז בעבודתו. אך כשחולף הזמן, הוא משתגע..ואז זה נהיה מפחיד בצורה גאונית.

Sweet Misery

New member
הפ אייליאן

Hep Alien
השם שהוחלט לבסוף ללהקה של ליין, הכוללת את זאק כסולן, בריאן כבסיסט, ליין כמתופפת וגיל כגיטריסט (אחרי שדייב, הגיטריסט הראשון, עבר לקליפורניה).

Sweet Misery

New member
היידן, כריסטופר

אהבת הילדות והנעורים של לורליי, אביה של רורי. כמו לורליי, גם הוא היה בן להורים עשירים שרצה רק להתמרד. הוא ולורליי היו מבלים, משתגעים, ואף תכננו לטוס לטיול משותף לאירופה אחרי התיכון, ולדחות את הלימודים בקולג'. עד שלורליי נכנסה להריון. השניים לא ידעו מה לעשות; ריצ'רד הציע להכניס את כריס לעבודה בחברה שלו, להשיא את השניים ולגמור עניין. כריסטופר הסכים לעניין ורצה להתחתן עם לורליי, אבל היא סירבה, כיוון ששניהם היו עוד צעירים מדי ולא מספיק אחראיים כדי להתחתן. בסופו של דבר לורליי גידלה את רורי לבדה, כשהיא רואה את כריסטופר מדי פעם בחגים. כשרורי הייתה בת 16 החליט כריסטופר שהוא מספיק אחראי כדי לשוב לחיי הבנות והציע ללורליי להתחתן איתו. היא, כרגיל, סירבה. השניים המשיכו במפגשי הסקס המזדמנים שלהם, בעוד רורי וכריס ניהלו שיחות טלפון שבועיות (יום רביעי בשבע
), עד שכריס חזר לחייהן של הבנות עם בת זוג חדשה, שרי. לורליי אז החליטה לגלות לו שהיא תמיד חשבה שבסופו של דבר הם יהיו יחד וכריס התעצבן.
השניים לא דיברו עד שרורי נקלעה לתאונת דרכים וכריס היה היחידי שלורליי הרגישה שהיא יכולה לפנות אליו. לאט לאט השניים התקרבו, וכשכריס סיפר ללורליי שהוא ושרי בתהליכי פרידה, השניים החליטו שאולי הגיע הזמן לסוף הטוב שלהם. ואז שרי סיפרה לו שהיא בהריון. כריס לא הרשה לעצמו לזנוח את הילד כמו שזנח את רורי והוא חזר בלית ברירה לשרי, שילדה את בתם, ג'ורג'יה (ג'יג'י).

למעלה