מילון בנות גילמור

טמיקה

New member
הלו קיטי

מרצ'נדייז מפגר למדי עם תמונות קומיקס מטופשות להחריד שלורלי ורורי לעיתים יורדות עליו, ולעיתים לא יכולות בלעדיו.

Sweet Misery

New member
ונטימיליה, מיילו

(כן, ככה מאייתים את זה
) מיילו אנתוני ונטימיליה נולד בקליפורניה ב-8 ליולי, 1977. התפרסם בעיקר עקב תפקידו בסדרת הנעורים "המין השני", שלא האריכה ימים. לאחר מכן הצטרף ל"גילמור", שם שיחק במשך שתי עונות את דמותו של ג'ס מריאנו. לאחר שעזב את הסדרה (כשהרעיון לסדרת בת העוסקת בדמותו נגנז) הפציע ב"חלום אמריקני" בתפקיד אורח מתמשך ולאחרונה לוהק לסדרה שתעלה לשידור בחורף בארה"ב, "יומני בדפורד". בין לבין הוא הופיע בתפקידי אורח מזדמנים בסדרות כגון "סברינה המכשפה הצעירה", "חוק וסדר", "זירת הפשע" ו"בוסטון פאבליק", ובסרטים מוכרים פחות ופחות יותר (
) כמו "תקועים בשלג", "הקללה", "יש לה את זה". לאחרונה לוהק לסרט החדש בסדרת "רוקי" כבנו של המתארגרף רוקי (סילבסטר סטאלון. וואי, זה לא יהיה רלוונטי עוד מעט
). מיילו הוא צמחוני. בין עבודות המשחק הוא גם ביים קמפיינים ומעברונים לרשת ה-WB. בשלוש השנים האחרונות הוא יוצא עם אלקסיס בלדל (ע"ע).

o0Invisible0o

New member
XDDDDDDDD

רגע, אבל הוא עישן בגילמור- רק בשביל התפקיד?
טוב אני מתחילה להעריך אותו.
[בלי כל קשר לג'ס.
] ודווקא סקוט פטרסון מאכזב במציאות. פסיכי מכור למכוניות- פשוט מכוניות! איכס. וספורט. ולא מסתדר עם לורן גרהם. בחור שטחי רגיל.
ומקריח.
|מתה|

MiriOrit

New member
איך אתם יודעים שהוא לא מסתדר עם לור

לורן?! זה באמת מאכזב... אבל גם מראה כמה הם שחקנים טובים! וההשתלת שיער שהוא עשה דווקא נראת טוב.. לא?!

o0Invisible0o

New member
הוא עשה השתלת שיער?../images/Emo5.gif

הו. לא שמתי לב.
חבל. עדיף שפשוט יעשה קרחת וזהו!
טיפש. ואממ..אף אחד מהם לא אמר את זה רשמית. אבל לפי איך שהם תמיד מדברים אחד על השני בראיונות וכששואלים אם הם מסתדרים..אז לורן כזה "כן, אנחנו שני אנשים שעובדים ביחד בלהבלהבלה" כאילו הם לא מיודדים אפילו.
וזה באמת מראה שהם שחקנים טובים אבל זה עצווווווווווב.

MiriOrit

New member
אופס...

נראה לי שזה ספויילר... טוב. אם זה באמת נקרא ספוילר אתם מוזמנים למחוק.. (הכוונה להשתלת שיער. כן?!) סורי

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

השתלת שיער לא כל כך קשורה לדמות, אני לא חושבת שזה ספויילר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifזה לא ספוילר.

מאיזה עונה רואים את זה..? אני רואה את השישית ולא שמתי לב.
כאילו. הוא אכן פחות קירח שחושבים על זה..אבל אין לו שיער מלא.
XDDDDDD

MiriOrit

New member
אממ... לא שמת לב שמקדימה פתאום

יש לו שיער גולש ויפה?! קשה שלא לשים לב שהוא עשה השתלת שיער.. ולדעתי בגלל זה הוא בקושי עם הכובע.. בשביל לא להרוס את זה. ככה אני חושבת בכל אופן

Girl From Mars

New member
הא מה?../images/Emo12.gif

סיגריה צמחית?
איזה חמוד.
אני גם מתחילה להעריך אותו.

DarkMagic17

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אני כלכך לא יודעת כלום
כולם מופתעים שהוא לא מעשן, אני המומה מזה שמיילו בן 28 (
) ויוצא עם אלקסיס