מומלצי 22.12.04

דור לוי

New member
שת"פ:שגרירי הכנסת ופ' רפורמה../images/Emo124.gif

שיתוף פעולה בין שגרירי הכנסת ופורום רפורמה כלכלית. שגרירי הכנסת ישמחו להצעות חוק, לשאילתות ולשאר נושאים שאפשר לקדם עם חברי הכנסת. אם יש לכם רעיונות אפשר לבדוק בפורום רפורמה כלכלית. אנא הקפידו לפנות בצורה עניינית ותרבותית - כפי שהייתם רוצים שיתייחסו אליכם. אם הם עצבנו אתכם - וזה לא שאלות שאתם ממש מצפים לקבל תשובה - לשם כך יש שרשור נפרד...

lilithmm

New member
חיי כלב תמורת ביטחון?

או תנו להזדקן בכבוד? לפחות תנאי פרישה מגיעים להם

sh53

New member
למה הבנות מופלות לרעה ?

יש משהו שפשוט מטריף אותי.... משגע אותי!!! למה אם בן הולך עם כמה בנות ומזיין (תסלחו לי על הגסות) את מי שבא לו הוא יוצא "גבר"... ואם בנות הולכות ויוצאות עם כמה בנים ושוכבות אם מי שבראש שלהן הם "זונות/שרמוטות"??????????? כאילו אני לא מבינה תקטע הזה..... מזה הסטיגמות המפגרות של הארץ הזאת??? למה אנחנו חושבות מאה אלף פעם אם לשכב עם מישהו או לא רק כדי שלא יבין לא נכון ויוציא לנו סטיגמה של "מזרון"..... אתם רוצים "לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה"זהו שזה בלתי אפשרי... מצד אחד אתם רוצים שנתמסר אליכם ומצד שני אם אנחנו לא בתולות אז זה "מוריד" מהערך שלנו... אני חייבת להגיד שזה פשוט לא ככה!!!! אנחנו חייבות לעשות מרד על זה!!! מרד על כל הבנים האלו!!! עד שכל הסתיגמות האלו יגיעו לקיצם!!! לילה מדהים לכולם... קישור

sh53

New member
התאהבתי בידיד שלי ואני ביישנית

ככה בתאכלס התאהבתי בידיד שלי (נקרא לו רועי..) אין לי מושג אם יש לו משהו אלי (לפעמים נראה שכן ולפעמים נראה שלא) ידיד שלי(נקרא לו דניאל..) (שהוא גם חבר שלו) שכנע אותי, וסיפרתי לו במי התאהבתי במטרה לכך שהוא יעזור לי ויוציא לי ממנו פרטים עכשיו כשדיברתי היום עם דניאל עליו וזה.. הוא שעה ר-ק משכנע אותי לדבר עם רועי בעצמי.. הוא אומר שככה יהיה לי נסיון בלהתחיל את זה, ושככה זה גם ירים לי את הביטחון העצמי (אני ילדה עם ביטחון עצמי מתחת לקרקע...) וזה גם מאוד משחרר... אבל אני לא מסוגלת פשוט. אני ביישנית, אני מפחדת מהתגובה, ואני מפחדת שהידידות תהרס ויהיה מתח בנינו. (אנחנו באותה שכבה.. ככה שאני רואה אותו כל יום) בינתיים דניאל עשה איתי עסקה שהוא מברר לי מה רועי חושב עלי (כמה שזה נשמע ילדותי.. =\) ואם זה דברים חיוביים - אני ניגשת לדבר איתו.. עכשיו.. מה דעתכם על העניין? מה אני צריכה לעשות? ובתגובות תזכרו אני ממש לא רוצה ללכת לדבר איתו בעצמי.. כמה שאני יודעת שזה יפגע בי בחיים - אני בנאדם ביישן בטירווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף ואני מפחדת שיהיה בנינו מתח... וגם אם יש לו משהו אלי.. עוד לא היה לי חבר *רציני* ואין לי ניסיון.. היו לי הזדמנויות ווויתרתי עליהן כי פחדתי קישור

sh53

New member
איך לשכוח מישהו אהוב?

אוףףףף נמאס לי אני הייתי בקשר עם מישהו לפני חצי שנה וממש ממש אהבתי אותו...היינו בקשר חודש ונפרדנו.....אחר כך נפגשנו ואחר כך לא דיברנו ואתמול שוב נפגשנו וזהוווווווו....אני עדיין אוהבתאותו והוא לא רוצה אותי.....אוווווווווףףףףףףף זה כל כך מתסכל....נמאס לי אני רוצה מישהו חדש...לשכוח ממנו!!!!!!!!!!!!! קישור

sh53

New member
למה בכלל צריך בחיים חבר/ה?

תגידו, למה את/ה מחפשים חבר/ה ? אתם רוצים למצוא מישהו כי עצוב לכם לבד, כי אתם מרגישים בודדים גם כשאתם מוקפים חברים ואתם כל הזמן מרגישים שמשהו חסר לכם למרות שיש לכם המון חברים טובים? או שזה בכלל לא קשור לבדידות ואתם פשוט מרגישים שאתם צריכים מישהו (בן/בת) זוג רגשית, מישהו רגיש שיוכל להבין אתכם, לעבור איתכם דברים ולחוות דברים בפעם הראשונה- לבכות איתו ולצחוק איתו, לטייל בלילה לאור הירח או לצאת לפיקניק בשבת.... מישהו שהוא לא רק ללילה, לא רק כדי ש"יהיה" לכם חבר או חברה אלא כי אתם ממש ממש רוצים קשר עמוק...? או שזאת פשוט תאווה למין השני (או אותו מין, אני לא פוסל) והצורך להיות כבר עם מישהו שאפשר לעשות איתו כל מני דברים.... (מעניין מה...?) זהו, מצטער אם בילבלתי לכם את השכל קצת (או הרבה..), ומצטער על הערבוביה שעשיתי בפניות לבנים ובנות... זה אמור להיות שאלה כללית- לכולם גם לבנות וגם לבנים. זהו, ביי ביי קישור

havlaz

New member
מכתב ההורים השכולים לבתי הספר

פורום הנוער מעלה תהיות בעד ונגד מכתב ההורים השכולים, אשר שוגר למאות מנהלי בית בהם הם מזהירים הורים לפני שבניהם מתגייסים לצה"ל - "שלא יהיו תמימים כמו שאנחנו היינו" האם הצבא כיום זה מה שאנחנו מייחלים לו?

גת וייס

New member
רוצים לעסוק בפרסום?!

תחשבו פעמיים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=596&msgid=44491862

אוהבים טלנובלות../images/Emo35.gif

רוצים להיזכר בטלנובלות הישנות של הוט 3
עצובים כל פעם שאתם שומעים את השם "מישחק החיים"
מתגעגעים לשחקנים ורוצים מלא תמונות שלהם
אם כול התשובות הם כן אז בואו לפורום "הטלנובלות של הוט 3"
כדי לכם יהיה ממש שווה
אתם עוד לא שם
יאללה למה אתם מחכים

למעלה