מומלצי ה- 14/5

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך
האוצר רוצה שהנכים ימותו,דעתכם חשובה

האוצר מעוניין במותנו Avy Slomaa 19:05 | 13/05/05 חתימתכם לשינוי בשורה הכחולה למטה חשובה ביותר. דו"ח הוועדה הציבורית לבדיקת ענייני נכים ולקידומם שילובם בחברה למעשה זאת תהה גזרה אשר ציבור הנכים לא יוכל לעמוד בה הדו"ח קבע שכל אזרח בעל מגבלה, יהיה חייב לעבוד. אם יקבע כך ע"י וועדה רפואית במוסד לביטוח לאומי. מכאן, מי שלא יוכל להגיע לעבודה יחשב כמי שמסרב לעבוד, לפי כך הגמלה שיקבל תהיה תלויה באדיבותם של פקידי המל"ל. עד כה, המעסיקים לא חויבו לנגישות, יש להם 12-14 שנה להנגשה פיזית וחושית. ולא חוייבו להעסיקנו . מי שקיבל גימלה בגובה 1790 ₪ גמלתו אם לא יעבוד תפחת בהדרגה ל-1200 ₪ התוצאה נכים עלולים למות: הבחירה תרופות/מזון/ דיור בנוסף, מי שאיננו עובד, יחויב לעבור וועדה רפואית מעת לעת שתקבע את יכולתו, או, אי-יכולתו לשוב למעגל העבודה. תמריצים והבטחות לחוד, מעשים לחוד. המעשים יגברו על המציאות. וציבור בעלי המגבלה יפגע קשות ותהיינה השלכות קשות גם על כלל החברה במדינת ישראל כל מי שמרגיש נפגע מעיוות הצדק החברתי שעושה וועדת לרון לציבור בעלי המגבלה מוזמן לחתום ולהעביר את המנשר לכל אזרח לחתימה. היום זה אנחנו מחר מישהוא אחר יכול להיות במגרש הלא נחמד הזה. חייבים לבטל את רוע הגזירה. אני מבקש את חתימתכם פורום זכויות ומוגבלות(נכים) בתפוז 286

ה מוזה

New member
../images/Emo27.gif לא אוהבת את המדינה

למדינה שכולם כל כך אוהבים, אבל אני דווקא לא. "אף פעם לא אהבתי אותך במיוחד, לא היה לי קשר חזק אלייך, וכבר יותר משנתיים אני מאוד רוצה לעבור מפה, אולי בגלל כל מה שקורה כאן, אולי אני פשוט לא מרגישה שייכת. ושתדעי לך, את לא שווה את כל הריבים האלה. את לא שווה את הדם של החפים מפשע ואת לא שווה את המלחמות חסרות סוף האלו. ואיך את גומלת לאנשים שבכל זאת מחליטים להלחם בעדך? [אין לי מושג למה..] עם תאונות דרכים, עם אלימות של בני נוער וילדים שמפחדים ללכת בבוקר לבית הספר, עם מערכת חינוך דפוקה מהיסוד שלה, עד שכולם פה יוצאים ממש לא בסדר, עם צבא שהורס את החיילים שלו, עם אנשים שחיים כאן ומפרקים את המדינה הזאת, עם אנשים אטומים שלא יכולים לקבל את השונה ועם עוד מיליון ואחד דברים. אז עם כל הכבוד לשמעון מהפיצוחייה וללמחוא כפיים במטוס, זה לא מספיק כדי להחזיק מדינה שלמה...."

smoli

New member
מעניין

אומץ יש לך לכתוב בצורה זאת נגד הקו השולט במדינה

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif קופידון, מה נסגר איתך?

מר. קופידון שלום "..קופידון היקר, רציתי שתדע שאני מאד מעריכה את מה שאתה עושה בשבילנו. באמת. אתה נותן לנו את אחד הדברים שבלעדיהם לא היה שווה לנו לחיות. אתה נותן לנו אהבה ואני באמת לא רוצה לדחוק בך יותר מידי, ובאמת שאין לי כל כוונה לשגע לך את השכל, הרי אני יודעת שיש לך מילירדי לבבות לדאוג להם, ואני בטוחה שזה לא קל, ושזה דורש המון עבודה... אבל קופידון יקירי, אני חוששת שבין כל הלבבות הדופקים, הכמהים, וגם השבורים, ישנו לב אחד קטן שנראה לי שפשוט שכחת..."

Hallucinate

New member
OMFG../images/Emo70.gif דיברתי עם נינט טייב../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

וואווווו!! נינט דיברה איתי!! בכל מקרה, זה מה שרציתי שהמפגר הזה יחשוב...שנינט דברה איתי.. הכי מצחיק אם בסוף זו באמת הייתה היא. מבולבלים? תלחצו פה, ותבינו הכל.

למעלה