מה זה????????!

Baruush

New member
../images/Emo20.gif מה זה????????! ../images/Emo20.gif

בנות כאילו ממש ממש סליחה על השירשור.. אבל לא מצאתי לאן לנצל"ש.. זה נכון או שאני מדמיינת?! העיפו את הבויז מגלגל"צ?!?! הם בקושי שבועיים שםםםםםם!

כן...

כביכול בגלל שהם לא נכנסו למצעד בשבוע הראשון אז לא נתנו להם עוד הזדמנויות...

Baruush

New member
../images/Emo20.gif טעות- כל הכבודד לנוו בנות! ../images/Emo20.gif

טו אז הנה הסבר.. הרי העיפו אותנו מגלגל"צ.. ונכון כולם הציפו את המנהל של גלגל"צ?! אני חושבת שמגיע לנו כל הכבוד! תראו כתבה שפורסמה ב 7 ימים: http://img417.imageshack.us/img417/8864/29vw.jpg קולולולולולולוללולולולולולוולו

תראי

זה לא היה משו כל כך יאפה שבנות ביתקשרו ואיימו כי עכשיו הם הוציאו את הבנים... ומה הם אשמים?????? עכשיו הם פחות במצעד ופחות פירסומים עליהם! אז זה עכשיו נהיה גרוע יותר! ככה אני חושבת!

תיקון

*היתקשרו ואחרי 20 הודעות וצלצולים זה כבר הטרדה נכון כמה שאנחנו רוצה שהם יהיו מקום 1 אבל זה נהיה גרוע!

אור מאמי זה גלגלצ..

הם לא הולכים לפי מה שהמעריצים רוצים,הם הולכים לפי אם המוזיקה טובה ואם הרוב אוהבים אותם.. וגיימבויז זה לא הסגנון של גלגלצ=/

ירדוששש

New member
זה לא מהה!?#@#@$$

לא הסיגנון שלהם עאלללקק! יאלה מה הם חשים ?! כיאילו מה הם , יש עוד 4858468743 תחנות הרבה יותר טובות מהסנובים האלה \=

בדיוקקקקקקקק

אז אני לא מבינה למה כולכן מתלהבות מהגלגלצ האלההה.. לדעתי אם ישמיעו אותם בתכנות אחרות ויראו שיותר שומעים תכנות אחרותת אז יתחילו לשים אותםם..זאת דעתי..

למעלה