מאיה בתוכנית..

k a b o o k

New member
../images/Emo20.gifמאיה בתוכנית..

אם הייתה לכם אפשרות ליום אחד, להחליט למאיו'ש
לאיזה תוכנית להגיע, להתראיין+לשיר, לאיזו תוכנית הייתם שולחים אותה
, או יותר נכון: באיזו תוכנית הייתם רוצים שמאיו'ש תהיה

אני הייתי בוחרת היא תהיהההההה

ביצפאן ללא ספק חחח בפעם הראשונה היא קרעה אותו מצחוק חחח גם אותי היא היתה כזאת מצחיקה עד שאפילו יצפאן אמר לה רוצה להתחלף איתי חחחח הייתי רוצה שהיא תשיר איתך אני מתה על השיר הזה!!!!

אני הייתי בוחרת בבבבבב

ביצפאן ואני יגיד לך למה כי היא כול הזמן צוחקת שם והצחוק שלה כול כך מתוק אבל לא יודעת איזה עוד תוכניות

אממ אני אישית אוהבת ...

תוכנית שלמה שרק מראיינים אותה על החיים שלה והיא מדברת על הכלל ומתרגשת וצוחקת ...(כמו אצל צופית גרנט).. אבל לא עולה לי כרגע תוכנית שכזאת... חחח אז תוכנית שכן אפשרית כרגע זה פספוסים אני רוצה שימתחו את מאיהה מתיחה ע-נ-ק-י-ת!!! שהיא לא תדע מאיפה זה נחת עליה חחחח זה יהיה מגניבבב !!!! וכמובן שהיא תהיה בתוכנית ותדבר על המתיחה אז זה עוד משו חחח!!.... יש מלא שאני אוהבת גם כמו שאמרו כאן יצפאן אני אף פעם לא ראיתי אותה אצלו מרואיינת אז זה מגניב לראות אותה מסתלבטת עם יצפאן חחח..... ושתשיר אצלו את אוצר שלי אני לא ראיתי אותה שרה עדיין בטלוויזיה אותו חח..

אני היי'תי רוצה אותה ב...

"דיל לא דיל" זו התוכנית החדשה של מורן אטיאס בערוץ 10... נראה לי שזה יהיה מגניב שהיא תהיה שם...

מממ את האמת הייתי רוצה

יצפאן וגם איזושהי טלובלה שהיא תהיה השחקנית המרכזית אבל תשחק בתור זמרת די שנשמע את הקול שלה כל יום.. !! ועוד נראה אותה.. =) נשמע אחלה

למעלה