../images/Emo20.gifלא היה קל..
... היה לי רצון עז לרשום מספר דברים בפורום: ג'ניפר לופז המטומטמת התחתנה בפעם השלישית! את לא מבינה שכונפה היית וכונפה תמיד תשארי, לא משנה עם מי תתחתני. יפה לה, לקחה את מארק אנטוני שגם הוא לטיני משהו ברחה איתו לאיזשהו מקום מרוחק בעולם והתחתנה איתו בסתר. הלוואי ואף עיתון ביקום הזה לא היה מתייחס לנישואים האלה. אבל למה שיתעלמו הרי מדובר בגיי לו הכונפה שבגלל יצר החמדנות שלה (אחרי שדרשה יותר מדי) העיפו אותה מתפקידה כדוגמנית הבית של לואי ויטון! מגיע לה. אבל לא לנו כי עכשיו נעומי קמבל המשומשת תפסה את מקומה בבית האופנה המשובח. וואט אבר רק שלא תוציא ג'ניפר עוד אלבום. פלאפון. וכוונתי היא לחברה פלאפון (הגידו סלולרי בהקדם האפשרי). מה פשר השינוי הזה? כל עיניי נתמלאו בכחול שמיים בחודש האחרון הרגשתי שאני צופה בסרט כחול במשך חודש מזוויע במיוחד. לכל מקום שאני הולך אני ראה את החיקוי הלא כל כך מוצלח של משרד הפירסום לסמל של פלייבוי, תתמקדו ותשוו אני מבטיח שתשימו לב. לפי מה שהבנתי ולפי המורה שלי הכוונה שלהם הייתה לייצג משהו חדשני (נגיד), וזה בעצם סתם תירוץ עלוב לפרסם חברה עלובה. שהאמת מעולם לא אהבתי ומעולם לא הצטרפתי אליה. עדיף שתלמד מחברת הבת שלה אסקייפ. לוגו מצויין מסע פרסום זוכה שבחים שיחזיק לעד. זכור לטובה המפלצות המרקדות על מסכי הפלזמה(יה רייט) שלנו באמצעות השלט הדיגיטלי. יישר כוח. אסקייפ לא פלאפון הכחולה! המלצה ראשונה: iTunes ! לאלה שלא מכירים-תוכנה ידידותית להפליא מבית Apple המעוצבת להפליא. התוכנה היא כמו WMP או WINAMP אך יפה, חברותית ושוב מעוצבת להפליא. יש אפשרות לצרוב דרכה דיסקים להוריד שירים דרך האינטרנט בתשלום כמובן (מה שהופך זאת לחוקי אך בנתים השירות ניתן רק לארה"ב ומשבוע שעבר גם לצרפת גרמניה ובריטני). היא תסדר לכם את החיים ככה. אפילו בלי שתשימו לב. כרגע היא החברה החדשה שלי.
דייט לסטרייט. דברים רעים על אביעד אני לא יכול להגיד. הבנאדם משכיב אותי על הריצפה במשך כל התוכנית שלו וגם לאורך הפרסומות (שיופיעו בפיסקה הבאה) מרוב צחוק וגם מרוב משהו אחר אבל נעזוב את זה. רעיון קצת משומש אבל עצם המצאותו של הבונבון שלי בתוכנית כבר מעלה לי חיוך על השפתיים. החיפושים הקורעים קורעים אותי מבפנים. התוכנית של לפני שבועיים במיוחד: ה"סצינה" שבה אביעד מדבר עם הבחור העילג בתוך השירותים ולפתאום נכנסת המלצרית ואביעד עם פיו העקום עושה פרצוף עוד יותר עקום ותנועת יד מזלזלת-שוב נשכבתי, אך הפעם על המיטה. אביעד יישר כוח. ההפפייררססווממוותת! אוך כמה מילים כבר אמרו אנשים על המעברונים המטופשים האלה שמשמינים אותנו ללא כל רחמים וגורמים לנו לצרוך עוד ועוד תחבושות היגייניות משבע חברות שונות. פאק אולוויז! ואין אני שוכח את ג. הטיפשה יפית וכלתה מאיה ישעיהו היפה שפתאום נדחפת לכל פירסומת שניה שהחותנת עושה. כמו שאומרים הכל עובר במשפחה. ושתיים זה אף פעם לא ביחד! ככה אני קבעתי כי המיני מעברונים של ערוץ 2 מצצו ממני את טיפת הכבוד שלא הייתה לי כלפני הפירסומות. פרסומת יחידה שאני לא אשכח היא של יעל אבוקסיס וליאור מילר בקמפיין נועז וראשוני לקסטרו. עוד בימים שפתיחת מעיל באמצע רחוב תל אביבי נחשב למעשה נועז. פרסומת נוספת היא לקפה נמס של עלית: רפייייייייייי תכין לי קפה. לפני כמה ימים היא עלתה לי שוב בראש כשדיברתי עם תומר ומורי בצ'אט של הפורום. המלכה מדונה שלא כל כך חשבה כאשר החליטה למכור את החלק שלה במאוריק. אוך טיפשה שכמותך עכשיו מה יהיה מקור פרנסתך כשתגיעי לגיל 100 בשיבה טובה? היית אמורה לבוא ולהתייעץ איתי. טוב לא נורא עכשיו את תיהיי עוד יותר עשירה (פאקינג 80 מליון דולר! ותתקנו אותי אם אני טועה.) ותוכלי לקנות לי את הנעלים מ GUCCI שאני כל כך רוצה. ה-1.7.2004 יזכר כיום שבו ביזבזתי הכי הרבה כסף. והמבין יבין. אוך ידיי כואבות תהנו אם אתם קוראים עמית.
... היה לי רצון עז לרשום מספר דברים בפורום: ג'ניפר לופז המטומטמת התחתנה בפעם השלישית! את לא מבינה שכונפה היית וכונפה תמיד תשארי, לא משנה עם מי תתחתני. יפה לה, לקחה את מארק אנטוני שגם הוא לטיני משהו ברחה איתו לאיזשהו מקום מרוחק בעולם והתחתנה איתו בסתר. הלוואי ואף עיתון ביקום הזה לא היה מתייחס לנישואים האלה. אבל למה שיתעלמו הרי מדובר בגיי לו הכונפה שבגלל יצר החמדנות שלה (אחרי שדרשה יותר מדי) העיפו אותה מתפקידה כדוגמנית הבית של לואי ויטון! מגיע לה. אבל לא לנו כי עכשיו נעומי קמבל המשומשת תפסה את מקומה בבית האופנה המשובח. וואט אבר רק שלא תוציא ג'ניפר עוד אלבום. פלאפון. וכוונתי היא לחברה פלאפון (הגידו סלולרי בהקדם האפשרי). מה פשר השינוי הזה? כל עיניי נתמלאו בכחול שמיים בחודש האחרון הרגשתי שאני צופה בסרט כחול במשך חודש מזוויע במיוחד. לכל מקום שאני הולך אני ראה את החיקוי הלא כל כך מוצלח של משרד הפירסום לסמל של פלייבוי, תתמקדו ותשוו אני מבטיח שתשימו לב. לפי מה שהבנתי ולפי המורה שלי הכוונה שלהם הייתה לייצג משהו חדשני (נגיד), וזה בעצם סתם תירוץ עלוב לפרסם חברה עלובה. שהאמת מעולם לא אהבתי ומעולם לא הצטרפתי אליה. עדיף שתלמד מחברת הבת שלה אסקייפ. לוגו מצויין מסע פרסום זוכה שבחים שיחזיק לעד. זכור לטובה המפלצות המרקדות על מסכי הפלזמה(יה רייט) שלנו באמצעות השלט הדיגיטלי. יישר כוח. אסקייפ לא פלאפון הכחולה! המלצה ראשונה: iTunes ! לאלה שלא מכירים-תוכנה ידידותית להפליא מבית Apple המעוצבת להפליא. התוכנה היא כמו WMP או WINAMP אך יפה, חברותית ושוב מעוצבת להפליא. יש אפשרות לצרוב דרכה דיסקים להוריד שירים דרך האינטרנט בתשלום כמובן (מה שהופך זאת לחוקי אך בנתים השירות ניתן רק לארה"ב ומשבוע שעבר גם לצרפת גרמניה ובריטני). היא תסדר לכם את החיים ככה. אפילו בלי שתשימו לב. כרגע היא החברה החדשה שלי.